Kesälomaviikot kuvina

Nyt on kesälomat lomailtu ja huomenna olisi edessä arkeenpaluu. Hiukan meinaa hirvittää, sillä syksy tulee olemaan jälleen tiukkaa tykitystä. Onneksi syksyn katkaisee Lapin vaellus ja joulukin tulee nopeasti. Lomien jälkeen on hyvä aina tarkastella omaa elämäänsä hiukan ulkopuolisin silmin. Mitkä asiat tuntuvat hyvältä ja tärkeältä ja mitkä taas eivät.

Loman paras juttu oli yhdessäolo lasteni kanssa. Kävimme purjehtimassa, serkkujen kanssa rannalla, kävimme Kansallismuseossa ja Luonnontieteellisessä museossa ja hengattiin yhdessä. Mulla ja meillä on ihanat fiksut ja hauskat lapset, joiden kanssa on kiva tehdä asioita yhdessä.

Purjehtimassa

Kansallismuseossa

Luonnontieteellisessä museossa

Huomenna töihin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *