34 kännykällä otettua lomakuvaa

Processed with VSCO with e8 preset

Kanarialle päästyä päästin itseni lepotilaan ja huomasin, että syksyn aikana kertynyt väsymys olikin melkoinen. Suunnittelemani lomatekemiset meni uusiksi. Kirjoittelinkin aiempaan postaukseen näistä fiiliksistä. Itse kuulen tuon postauksen rivien välistä myös hivenen katkeran naisen äänen. Tuon tekstin jälkeen pohdin asiaa vielä hiukan lisää ja päätin, että lakkaan stressaamasta. Nyt on parempi vain levätä. Päästettyäni itseni vapaaksi pettymyksen tunteesta ja luovuttuani aiemmin laadituista lomasuunnitelmista onnistuin rentoutumaan.

Yhtäkkiä hoksasin, että puhelimessani on varsin hyvä kamera – miksen ottaisi lomamuistoja kännykällä talteen? Puhelin on kuitenkin jatkuvasti käden ulottuvilla eikä sitä tarvitse kaivaa repusta kuten isoa järjestelmäkameraa. Samalla pääsin siihen samaan tilaan valokuvaamisen kanssa kuin joskus vuosia sitten, jolloin taltioin kameraan kauniilta tai kiinnostavalta näyttäviä asioita ja hetkiä. En ajatellut tuottavani sisältöä muille, vaan kuvasin itselleni. Tuntui ihanalta huomata itsessäni se ilo ja innostus, joka tästä oivalluksesta nousi. Sain takaisin pitkään kadoksissa olleen innostuksen hetkien taltioimiseen.

Tällaisia kuvia napsin kännykälläni talteen.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *