Ensimmäinen lomapäivä

Viime viikonloppu vierähti Joroisilla Suunto-töissä ja seuraten samalla Finntriathlonin puolimatkan SM-kilpailuja. Mukava työviikonloppu ja tuli nähtyä paljon tuttuja. Iski muuten melkoinen triathlonkipinä. Tapahtumassa oli tosi hyvä tunnelma ja lajiin sisältyy yllättäen kolme itselleni tärkeää lajia, niin kai mun nyt täytyy tuohonkin lajiin itseni sotkea. 😀 Ensin vaan täytyy saada tuo oikea jalka/pakara kuntoon. Varasinkin heti tänään lääkäriajan sitä varten.

Eilen mulla oli ensimmäinen kesälomapäivä. Nukuin ihanasti niin pitkään kuin nukutti. Sen jälkeen vetelehdin sängyssä ja sohvalla Candy Crushin ja somen kimpussa. Olo oli kertakaikkisen vetelä. Rami oli varannut meille iltapäiväksi tenniskentän 1,5 tunniksi, joten mun oli pakko kiskoa treenivetimet niskaan ja suunnata Leppävaaraan. Muuten olisin varmaan hillunut yövaatteissa koko päivän. Onneksi lähdimme, sillä ulkona oli aivan ihana kesäsää ja pelaaminen oli tälläkin kertaa hauskaa. Vaikka vaikeaa se oli edelleenkin. Sain ainakin nauraa Ramin demonstraatioille mun lyönneistä ja itseäkin huvitti kaikki ne suorittamani villit koreografiat kentällä.

Illalla sain rakkaat tyttöseni kotiin ja lähdimmekin melkein heti merenrantaan uimaan. Voi loma! Ihanaa, kun mitään ei ole pakko tehdä eikä mihinkään ole kiire.

Torstaina pääsemme merelle! 🙂 Ihanaa olla lomalla!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *