Uusi laji haltuun?

Kesällä on hyvää aikaa opetella uusia lajeja, koska melkein kaikkea voi tehdä ulkona todella edullisesti. Viime viikolla mieheni huomasi, että Espoon kaupungilta voi varata tenniskentän 5,5 eurolla/tunti. Olen nyt kokonaista kaksi kertaa elämässäni pelannut tennistä.

Mies kysyi minulta varataanko kenttä ja mennäänkö pelaamaan. Sanoin heti, että joo, mennään ihmeessä. Varauksen tehtyään mies kysyi, että “eikö niin, että sä osaat pelata?” 😀 “No en. En ole koskaan pelannut”, vastasin. Voi sitä pettymyksen määrää. 😀

Kävin oikein ostamassa oman tennismailankin. Tietysti halvimman mahdollisen. Jännitin tuleeko pelistä mitään tai tuleeko meille riita. Pelistä ei oikein tullut mitään, mutta ei kyllä tullut riitaakaan.

Ihmettelin pelatessa, miten en pysty arvaamaan pallon pomppaussuuntaa ja mies nauroi, että “laitoin siihen alakierteen”. “Niin varmaan”, tiuskaisin. Mielestäni kentän pinta oli vain muhkurainen tai sitten kenttä oli minun puoleltani vino. 😀

Nyt kahden pelaamiskerran jälkeen olen jo oppinut syöttämään oikeaan ruutuun, mutta mailaa en oikein osaa pidellä. Olen pelannut enemmän sulkapalloa ja koitan lätkiä tennispalloa samoin ottein eikä siitä oikein mitään tule. Pallo sinkoilee sinne tänne. En silti ajatellut jättää tätä tähän.

Ensi kerralla voisin ottaa kuvia todistusaineistoksi.

Ps. Ensi viikolla mulla on LOMA!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *