10 x ihanaa

Processed with VSCO with f2 preset

Ihana sunnuntai! Mieheni on kieltänyt minua käyttämästä sanaa ihana, koska käytän sitä kuulemma liikaa. 😀 Mutta minkäs teet, jos monikin asia on ihanaa.

Tänään on ollut ihanaa:

  • lepopäivä ilman aikatauluja
  • aurinkoinen ja lämmin sää
  • pitkään vaivannut jalka tuntuu hyvältä
  • rauhallinen kävely luonnossa (pieniä juoksuspurtteja välissä)
  • päiväkahvit lammen rannalla
  • uudet polkujuoksukengät
  • sain lapset kotiin
  • lohikeitto ja tuore tilli
  • tunnin korispelit koulun pihalla lapset vastaan aikuiset
  • rauhallinen ilta koko porukalla

Menimme tänään illalla koulun pihalle pelailemaan koripalloa omalla porukalla. Kentän laidalle tuli kaksi poikaa, jotka pyysivät päästä mukaan. Hetken aikaa pelailimme sillä kokoonpanolla. Huomasin, kun keinujen suunnasta pari tyttöä katseli kaihoten kentän suuntaan. Kohta paikalle ilmaantui kaksi aikuista ja pari lasta korispallojen kanssa ja kysyivät mahtuuko pelaamaan. Tottakai, mukaan vaan! Minkälaiset joukkueet tehdään? Päätimme pelata lapset vastaan aikuiset. Lapset (tytöt) olivat tosi taitavia veivät meitä kuvioissa ihan 6-0. Me pärjättiin ainoastaan pituudessa ja heittovoimassa. 😀 Pelattiin tunti ihan hiki hatussa. Kentällä kävi pelin aikana yhteensä 9 lasta ja viisi aikuista. Pelin jälkeen Ramilla oli paita napaan asti märkä. Oli tosi hauskaa! Sovimme, että otetaan pian uusiksi. Tämä on ihan parasta yhdessäoloa ja liikuntaa. Ei tarvitse olla tosissaan, ei tarvitse edes osata kummemmin (minä), pääasia on että on hauskaa!

Ihanaa alkavaa uutta viikkoa!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *