#evokegoesjukola

Eilen vihdoinkin starttasi projekti, jota olen suunnitellut jo monta kuukautta. Sain mukaan parhaat mahdolliset tyypit ja parhaat mahdolliset sponsorit. Olen niin innoissani, että meinaan haljeta.

Meidän #evokegoesjukola-joukkue!

Projektimme tähtää kesän Jukolan viestiin, siis siihen kisaan, jonka lähtö starttaa yöllä. ?  Kaikki tiimimme jäsenet ovat hyväkuntoisia, seikkailunhaluisia ja huikeita tyyppejä. Osalla on vahva suunnistustausta, toisilla (kuten meikäläisellä) ei ole lajiin oikein minkäänlaista kosketusta. Meitä valmentaa suunnistuksen maailmanmestari Reeta Kolkkala.

Olen suunnistanut elämässäni ehkä kaksi kertaa. Olen kyllä juossut poluilla, vaeltanut tuntureilla kartan ja kompassin avulla ja navigoinut miehistömme purjehtiessa oikeisiin satamiin. Suunnistaminen on silti aivan toinen juttu. Rami naureskeli mulle yhtenä päivänä Ison Omenan parkkihallissa, kun en meinannut löytää autolta kauppakeskukseen ja kaupasta autolle palatessa en osannut suunnistaa parkkeeratulle autollemme. “Siinä meidän tuleva suunnistaja, toivottavasti ne ei laita sulle ankkuriosuutta.” 😀

Tulen projektin edetessä kirjoittamaan fiiliksiä harjoituksista ja haasteista, joita suunnistuksen opettelu tuo eteen. En malta odottaa, että pääsemme kunnolla treenaamaan. Tässä viime vuoden Jukolan viestin video. Täytyy tunnustaa, että olen katsonut videon muutaman kerran ja olen jopa liikuttunut sitä katsoessani. 😀

Tulemme järjestämään kevään kuluessa avoimia treenejä, jonne myös te lukijat pääsette mukaan. Ilmoittelen niistä lähempänä.

Meidän projektia sponsoroi Evoke Natural Goods ja varusteet saimme Suunnolta, Salomonilta ja Petzliltä.

Meidän joukkue minun lisäksi:

Aamukahvilla
Kaukokaipuu
Team Salamavaara: Veera Malmivaara & Lari Salama
Martina Aitolehti
Hilla Stenlund

Kuvat: Jesse Väänänen

5 thoughts on “#evokegoesjukola”

  1. Mä täällä kanssa tirauttelin videota katsoessa! Olipa hauska uutinen, tulet rakastamaan tätä lajia! Mä haluan ainakin teidän lukijatreeneihin, jos sinne saa sunnuntaisuunnistajatkin tulla. 😀

  2. Moi. Kuulostaa todella mahtavalta. Veikkaan että teillä tulee olemaan tosi hauskaa. Itsehän en osaa suunnistaa siis pätkääkään, joten suuri kunnioitus sinne päin. Terkuin minna

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *