Yksi työpäiväni

Tänään oli tosi kiva ja opettavainen kuvauspäivä. Olen päässyt työni kautta monenlaisiin tilanteisiin. Tänään oli yksi niistä. Ensimmäistä kertaa olen organisoimassa mainoskuvauksia Evoke Natural Goodsille. Kameran takana oli superlahjakas ja herttainen Janita Autio. Kameran edessä esiintyi sydämellinen Martina Aitolehti. Meikit ja hiukset taiteili Coco Senay. Päivä oli tosi kiva. Oli mahtavaa tehdä ammattilaisten kanssa töitä. Hommat hoituu, läppä lentää ja vaikka taivaalta tulisi märkiä rättejä Martina ei hyydy ja Janitan kameran suljin laulaa.

Otin huvikseni itsekin kameran mukaan ja taltioin hetkiä sivusta. Mulla oli pitkästä aikaa ihan oikea järkkäri käsissä. Taidot ovat ruostuneet ja haluaisin raapia ruosteen pois. Haluaisin myös valokuvaamisesta pois sen olon, että kuvia pitää ottaa jotakin varten. Haluan ottaa kuvia silloin kun tulee sellainen fiilis, että tämän hetken haluan taltioida. Niin kuin joskus ennen.

Kuvaukset jatkuu huomenna videokuvauksilla. Jos haluat nähdä mitä me touhutaan, pistä @evokenaturalgoods seurantaan. 🙂

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *