RunFest

Eilen juoksin toista kertaa hauskassa työporukoille suunnatussa juoksutapahtumassa RunFestissa. Pääsin juoksemaan yhdessä kolmesta 2XU:n tiimissä. Meidän tiimin kapteeni oli Lauri Kalima, joka on kuulemma yhdeksi Suomen seksikkäimmiksi miehiksi ihan jenkkisivusto Buzzfeedin mukaan rankattu mies. Vai mitä sanoo naiset? 😉 Meidän tiimissä juoksi Tanja, Henriikka, Laura, Anna ja minä. Meitä kaikkia yhdistää juoksu. Ollaan törmätty jos jonkinlaisissa juoksutapahtumissa vuosien aikana. Huikeita naisia jokainen.

Ihana Tanja!

RunFestissa juostiin siis joukkueina viiteen pekkaan yhteensä puolimaraton. Yhdelle juoksijalle matkaa kertyi 4,2 kilometriä, mutta toki olisi voinut juosta vaikka koko puolimaratonin verran, jos olisi juoksuintoa riittänyt. Torstaina ei riittänyt.


Yksi juoksuidoleistani, Laura.

Meidän tiimillä oli niin hyvä meininki. Juoksimme kaikki aika rennolla otteella, mutta kuitenkin aika hyvin. Kannustimme toinen toisiamme innokkaasti ja tietysti kaikkia muitakin. Jokainen veti oman osuutensa noin 20 minuuttiin. Oma juoksuni ei oikein kulkenut edellispäivän mäkitreenien jälkeen, mutta hölköttelin rennonkovaa reissun 21 minuuttiin. Muut 2XU-tiimit vetivät ihan huikeita aikoja. Kovakuntoisia tyyppejä!


Ihana Anna!

Juoksun jälkeen työporukat jäivät vielä piknikille Meripuistoon, mutta minä hyppäsin joponi selkään ja hurautin kotiin.

Huomenna olisikin vuorossa Midnight Run, jonka ajattelin juosta samalla meiningillä, eli rennosti ja jalkojen ehdoilla. Penikka ei onneksi ole kovin kipeä juuri nyt, mutta koko kropan lihakset ovat kipeinä viikon muista treeneistä. Huh.

*Noista parempilaatuisista kuvista kuuluu kiitos Sami Vaskolalle!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *