Vääränlainen muille?

Olin jo päättänyt, etten jaksa vaivautua kommentoimaan aihetta, mutta kommentoin sittenkin. Minusta ja läheisistäni on ollut viimeisen reilun puolen vuoden ajan vähän väliä keskustelunavauksia keskustelupalstalla, jonka nimeä en edes viitsi mainita. Julkista blogia pitävänä tiedän, että asetun blogia pitäessäni samalla ihmisten arvosteltavaksi. Minua saa arvostella, mutta jokin raja tälläkin läpänheitolla on. Keskustelujen joukkoon eksyi sellaista tietoa, jonka vain lähipiirini tietää ja jotain sellaista, jota en itse ole blogissani päättänyt kertoa. Tässä vaiheessa astutaan alueelle, jolla on kaksi rikosnimikettä – toisen henkilön yksityisen tiedon levittäminen tai kunnianloukkaus. Rikosilmoitus on tehty.

Minulla on blogi, jossa käsittelen hyvin pientä osaa elämästäni. Aiemmin, jolloin lukijamäärät olivat pieniä ja kommentointi varsin mukavaa ja rakentavaa, uskalsin heittää itseäni enemmän likoon. En enää. En halua löytää keskustelupalstalta arvostelua kasvattamisestani, spekulaatiota eron syistä tai uuden kumppanin sopivuudesta, puhumattakaan, että mukaan on revitty myös ex-mieheni ja hänen uusi kumppaninsa. Nämä eivät mitenkään liity blogini aihepiiriin.

Useimmille medialukutaitoisille on sanomattakin selvää, että blogi on vain tarkoin valikoitu annos elämästäni, joskin todenmukainen ja rehellinen annos siitä osasta elämääni. En ole koskaan täällä puhunut kasvattamisesta, henkilökohtaisista valinnoista, puinut parisuhdetta tai muita henkilökohtaisia ongelmia.

Viimeisin keskusteluketju, joka minulle linkitettiin sisälsi seuraavaa:

– Ei se ole Elina ole mikään kedon kaunein kukkanen, silmätkin liian lähellä toisiaan
– Mitä se mies Elinassa näkee
– Puuma
– Vartalo ihan päärynän mallinen, liian raskas alakroppa verrattuna yläkroppaan

Ihan oikeasti? 😀 En vaan voi millään käsittää, miten jotakin häiritsee vartaloni malli niin paljon, että jaksaa vaivautua kirjoittamaan siitä keskustelupalstalle? Otan tuon imarteluna. Minä herätän noin paljon tunteita, että täytyy ihan mennä erikseen asiaa ihmettelemään? Oh wau. Puhumattakaan siitä, että kukaan ylipäänsä jaksaa kirjoittaa millekään keskustelupalstalle jotain noin turhaa.

En ole kaunein, fiksuin, menestynein eikä mulla ole kovin ihmeellinen vartalokaan. En ole oikeastaan missään erityisen hyvä enkä edes yritä antaa sellaista käsitystä. Olen vain ihan tavallinen Elina. Kolmen lapsen äiti. Käyn töissä ja urheilen, koska pidän siitä. Teen paljon muutakin, josta en blogiini kirjoita. Blogin ulkopuolelle jää henkilökohtaisen elämän valinnat, ongelmat ja ilonaiheetkin. Kerron täällä blogissani urheilulliseen elämäntapaan liittyviä asioita. Söin eilen litran jäätelöä ja vaikeroin koko loppuillan pahaa oloa. Mulla on reisissä selluliittiä ja painan tällä hetkellä enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Mun kroppa on tällainen ja tällainen se saa ollakin. Jos se ei mua häiritse, niin miksi se häiritsee jotakin toista. Sitä en ymmärrä.

68 thoughts on “Vääränlainen muille?”

 1. Mä olen myös viime aikoina pohtinut samaa kysymystä, vaikkei elämäni olekaan samalla tavalla julkista kuin sinun. Mikä oikeus yhtään kenelläkään, läheisellä tai etäisemmällä tuttavalla, on arvostella luonnettani, tekemisiäni, valintojani saatika ulkomuotoani? Jollen kelpaa sellaisena kuin olen, on seura ehkä väärää. En jaksa ymmärtää tätä haukkumisen (juuri vastikään luin teinien instakiusauskulttuurista), alaspolkemisen, kateuden ja negatiivisuuden ilmapiiriä. Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin olisi mielestäni syytä pitää suu kauniisti supussa ja vaikka istua käsien päälle, etteivät ne pahat sanat pääse näppäimistön välityksellä eetteriin.

  Varmasti tiedät vallan hyvin mitä mieltä olen sinusta ilman sanomistakin, mutta sanotaan nyt sitten vielä: Olet ihana! Olet paljon muutakin, olet aito ja rehellinen, mikä tekee sinusta entistäkin paremman ja kauniimman juuri sellaisena kuin olet. <3

  1. Miksi edes ketään kiinnostaa toisen elämä niin paljon, että vaivautuu julkisesti puimaan sitä? Puhumattakaan siitä, minkälaista tyydytystä voi saada toisen ihmisen mollaamisesta? En vaan pääse tällaisen ihmistyypin pään sisään.

   Kiitos Anne, itse olet ihana! <3

 2. Mä tykkään sun blogista juurikin tuon tavallisuuden vuoksi! Oot vaan tavallinen ihminen, joka kirjottelee blogia ja käy juoksutapahtumissa jne 🙂 Tavallaan sillä tavallisuudella sun blogi pääsee lähemmäksi lukijaa.

  En koskaan ole ymmärtänyt, miten kukaan jaksaa puida muista ihmisistä tuollaista keskustelupalstoilla. Mulla ei ole käynyt mielessäkään edes käydä lukemassa, mitä siellä kirjoitetaan kustakin. Mutta kai sitten on joitain, joiden on pakko purkaa oma *itutuksensa toisiin keskustelupalstoilla. Muutakaan järkeä en siihen keksi. 😀

  P.S. Olet kaunis. Jokainen ihminen on kaunis juuri omana itsenään.

  1. Kiitos! 🙂 Olisi kyllä oikeastaan aika mielenkiintoista kuulla, mikä saa ihmisen käyttäytymään noin.

   Olet asian ytimessä – jokainen ihminen on kaunis sellaisenaan!

 3. Nyt pitää sanoo kyl suoraan: ei vittu kuin helvetin tyhmiä ihmisiä maa päällään kantaa. Ihan oikeesti. En ees tiiä mitä pitäis sanoa… hyvä jos on itellä täydellinen elämä ja ulkonäkö, kaikki valinnat osuu aina oikeaan ja oma kasvatustyyli on se ainoa oikea. Ihmiset herätkää tähän maailmaan!

  Temppiä Elina! Et oo mitään sellasta, mitä jotku elämäänsä kyllästyneet nimettömänä huutelee, vaan täydellinen juuri tuollasena. 🙂

  1. Näillä ihmisillä taitaa olla aika paha olla.

   Kiitos paljon! Ihanasti sanottu. Vaikea vain olla välittämättä ikävästä puheesta, aina se jollakin tavalla sattuu.

 4. Pimeetä touhua ja tosiaan pelottavaa, että sellaiset asiat löytyy tuolta, joita vain lähipiiri tietää. Helppo olis sanoa, että älä välitä niistä, mutta kyllä sitä väkisinkin viimeistään tossa vaiheessa varmasti välittää. Mä en ainakaan osain vaan antaa olla. Todennäköisesti ne on sulle kateellisia siitä, että sulla menee hyvin ja näytät vielä tolta, siis noin hyvältä, vaikka oot kolmen lapsen äiti. Koittavat sitten jotenkin tehdä itsestään parempia etsimällä susta vikoja. Inhottavaa :(. Ja varsinkin sellaisten aiheiden ruotiminen, jotka ei liity sun blogiin millään tavalla on kyllä ihan pimeetä. Mä en ole muutenkaan koskaan ymmärtänyt sitä, miksi ihmiset tuhlaa aikaansa toisten haukkumiseen netissä. Eikö senkin ajan vois käyttää johonkin fiksumpaan? Miksi esim lukea jonkun blogia/käydä fb-sivuilla vaan jakamassa negatiivisia kommentteja siitä ihmisestä tai muista jotka siellä on? Asioista voi olla eri mieltä mutta se, että toista haukutaan tai arvostellaan on väärin! Tsemppiä! ♡

  1. Todellakin. Se on se asia, jota en voi käsittää. Mulle on aivan sama, jos mun ulkonäköä arvostellaan, mutta mun henkilökohtaiset asiat eivät tuonne kuulu, ellen ole niitä itse halunnut julkisesti kertoa.

   Oon sun kanssa niin samaa mieltä. Keskittyisivät sellaiseen, mistä tulee hyvä mieli.

   Kiitos! <3

 5. Toivottavasti pystyt jättämään ikävät kommentit ja keskustelut mielestä ja jatkamaan bloggaamistasi omaan tuttuun tyyliisi. On tosi rohkeaa blogata omasta elämästä! Lukijana on kiva tietää jotain henkilökohtaistakin, vaikka teemana olisikin joku osa-alue elämästä.
  Olet hyvä tyyppi, sellaisen kuvan sinusta olen saanut blogisi perusteella. 🙂 Tsemppiäja voimia!
  PS. Saadaanhan tänäkin kesänä nähdä kuvia purjehdusreissulta? 🙂

  1. Näin mä yritänkin tehdä. En aio mennä lukemaan mitä musta kirjoitetaan ja toivottavasti näitä ei enää jatkossa linkitetä mulle.

   Kiitos paljon!

   Eiköhän purjehduskuvia tule, kunhan merelle päästään. 🙂

 6. <3 . Liian moni ystäväni on lopettanut bloggaamisen tuosta syystä ja se harmittaa tosi paljon! Jos vain mitenkään voit, koita olla välittämättä. Älä lue keskustelupalstoja ja pyydä että läheisesi eivät kertoisi sinulle netistä löytyneitä höpöhöpöjuttuja. Olet ihan mieletön nainen, super! Mä salaa ja vähemmän salaa aina kadehdin sun kauneutta ja kroppaa, joten go girl 😉 .

  Kateus on varmasti pahin joka ajaa ihmisiä puhumaan p*skaa. En oikein keksi muuta syytä.

  Leuka pystyyn ja aurinkoista kesää!

  1. Kiitos Emppu! <3 Mä yritän olla välittämättä. Toivottavasti näitä ei enää tule mun silmille. Mun elämä on paljon parempaa ilman sitä tietoa mitä jotkut katkeroituneet ihmiset netissä puuhaa.

 7. Muista Elina kuinka montaa ihmistä olet inspiroinut, innostanut ja kannustanut. Väittäisin että meitä “fanittajiasi” on enemmän kuin noita idiootteja, kateellisia ääliöitä! Jatka samaan malliin, ole oma ihana itsesi.=)

  1. Mä yritän muistaa! 🙂 Teitä ihania, ystävällisiä ja empaattisia ihmisiä onneksi on enemmistö. 🙂

 8. Tovottavasti jaksat jatkaa bloggaamista älyttömistä kommenteista huolimatta. Sun blogia on ilo lukea, kiitos siitä.

 9. Ohhoh, juuri löysin tänne blogiin vaikka instassa oonkin sua pitkään seurannut. Ikävää että oot joutunut tommoisen kohtelun kohteeksi. Itse saan susta aidon luonnollisen mukavan kiltin ja hyvän roolimallin kuvan. Varmaan se aiheuttaa myös kateutta ja sitä pitää päästä purkamaan jonnekkin. Todella ikävää ja vie sulta energiaa varmasti. Suurin osa meistä lukijoista on kuitenkin normaaleja ja halutaan muistuttaa että oot meille tärkeä joten jatka vaan samaan malliin. Iloista mieltä!

 10. Voi ihan kamalaa tämmöinen! 🙁 Tuli todella surullinen mieli. Paitsi sinun ja läheistesi niin myös niiden pahoinvoivien ihmisten puolesta, joita tämäkin tapaus taas osoitti Suomesta löytyvän. On varmasti hajottavaa, kun joutuu itsestään johtumatta kuluttamaan energiaa johonkin näin turhaan. Tsemppiä! <3

  1. Kiitos myötätunnosta. On tämä ikävää, mutta pitää yrittää unohtaa ja jatkaa niin kuin ennenkin.

 11. Haha vai että silmät liian lähellä toisiaan. Täyty oikein scrollaa takasin kattoon tota postauksen kuvaa, ja jos sulla on silmät liian lähekkäi jonku mielestä, niin millasethan silmät sen mielestä on sitten ns “normaali” silmien etäisyys. Aika normaaleilta sun silmien etäisyys mulle näyttää 🙂 miten jollekin tulee tollasta edes mieleen:D ei pysty käsittämään. Mutta tsemppiä! Mielestäni silmäsi on normaalit ja samoin vartalon muodossa ei ole kyllä valittamista! Kateellisten höpinää moiset nettikeskustelut.

  1. 😀 😀 Kyllä mua nauratti lukea noita kommentteja. Aivan kun sillä olisi minkään valtakunnan merkitystä missä kohtaa naamaa mun silmät sijaitsee.

 12. Tuo pistää kyllä niin vihaksi, kun aletaan arvostelemaan toista tai toisen elämää/ valintoja! Kertoo aika paljon ihmisesta. Tekisi mieli sanoa tuollaisille ihmisille, että hanki elämä!
  Tuli mieleen yks vastaava tilanne, kun oltiin vanhojen lukiokavereiden kans viettämässä iltaa. Siinä sitten puheet siirtyi erääseen entiseen kaveriin, joka oli alkanut harrastamaan fitnesstä ja kirjoittamaan blogia. Kyllä oli taas niin monta täydellistä ihmistä siinä arvostelemassa. Itse olin pitkään hiljaa ja aloin sitten puolustamaan tätä henkilöä, joka ei itse tietenkään ollut paikalla. Jäi kyllä siitä illasta niin paska fiilis, vaikka tarkoitus oli viettää mukava ilta pitkästä aikaa vanhojen kavereiden kans.
  Usein on kuullut kommentteja myös toisten ihmisten some:n käytöstä. Eikö jokainen saa kirjoittaa just sitä mitä haluaa/ elää niin kuin haluaa. Toiset on avoimempia kuin toiset. Onko se keneltäkään pois, jos kirjoittaa esim. blogia. Päinvastoin! Itse ainakin ajattelen, että jos jotain saa, pitää myös antaa. Jos ei oo mitään annettavaa, parempi kun ei lue blogeja, käytä facebookia tai seuraa instaa, jos motiivina on vain toisten arvostelu ja oman egon pönkitys! Tsemppiä Elina! 🙂

  1. Hyvin toimittu. 🙂

   Onhan juoruilu tietysti herkullista, varsinkin jos tietää toisesta jotain arkaluontoista, mutta tosiaan kyllä se kertoo enemmän kertojasta kuin siitä kenestä puhutaan.

 13. Olet ollut mulle esimerkin näyttäjä – elämänmuutokseni on lähtenyt tästä blogista.
  Seuraan juttujasi, koska olet nimenomaan “se tavallinen ihminen”. Et aseta itseäsi koskaan muiden yläpuolelle. Sellaisia blogeja en jaksa seurata, joissa ollaan vähän jalustalla..

  Itsensä nostaminen paremmaksi toista alentamalla on vakava merkki omasta epävarmuudesta ja tyytymättömyydestä itseensä. Kun asiat on kunnossa, ei ole tarvetta arvostella muita.

  Oot kaunis, järkevä, tervehenkinen.
  Olet nimenomaan se terve luonnollinen poikkeus näiden blogien joukossa (viittaan myös aiempaan blogipaikkaasi)..

  Ansaitset onnesi! Jatkathan meidän vakioseuraajien iloksi vielä pitkään 🙂

  1. Aivan mieletöntä, että oot tehnyt elämänmuutoksen mun blogin inspiroimana. Tällainen tieto saa ihan liikuttumaan.

   Kiitos ihanasta kommentista, tuli tosi hyvä mieli! <3

 14. Nyt on pakko kommentoida taas! Tulin niin surulliseksi. Harmi, että olet(te) joutuneet ikävän nettikirjoittelun kohteeksi. Minäkin nimenomaan pidän blogisi tervehenkisyydestä, armollisesta suhteesta itseesi. Näin pitää ollakin! Tuntuu, et olen itsekin ihan viime aikoina alkanut ajatella, että omaa kroppaa saa ja pitää kunnioittaa.
  Olen yrittänyt miettiä, mikä saa ihmisen keskustelupalstoille kirjoittamaan. Kai se on omaa pahaa oloa.. sinä olet rehellinen ja avoin, jaat monenlaiset tunteet avoimesti. Kaikki eivät siihen pysty. Itse nautin joka postauksestasi ja myös onnestasi!!!<3 Voimia sinulle ja läheisillesi!

  1. Tuo on kyllä sellainen oivallus, jonka kautta elämä helpottuu kummasti. Kroppaa täytyy kunnioittaa ja sitä kohtaan täytyy olla lempeä. 🙂

   Kiitos paljon, ihana kuulla, että lukijoissa on tuollaisia ihania ja empaattisia ihmisiä, kuten sinä! 🙂

 15. Olen arvostanut blogissasi juuri sitä, että olet osannut vetää sopivat raamit sille, mitä haluat kirjoittaa ja mitä et. Esimerkiksi toi ero, uusi parisuhde sekä perhe asiat eivät kuulu meille lukijoille pätkääkään ellet niitä halua itse tuoda esille.

  Blogisi ja sinä olette minulle äärettömän iso inspiraation ja voiman lähde. Siitä asti, kun olen alkanut blogiasi lukemaan, olen aina odottanut millon tulee uusi postaus ja uuden blogitekstin lukeminen on ollut aina yksi päivän kohokohdista.

  Ps. Olet äärettömän kaunis!

 16. Oon lukenut blogiasi vuosia ja se on ihan lemppari!! Sä olet niin esikuva mulle (ja uskon että monelle muullekin), sillä olet sporttinen, rento, kaunis ja huolehtiva 3 lapsen äiti. Sellainen minäkin haluan vielä olla joskus (jos lapsia siunaantuu). Pistää oikein vihaksi, että susta kirjoitellaan yksityisasioita nettiin. Eikä kenellekään edes kuulu se, mitä et julkisesti halua jakaa! Tsemppiä ja iloa päivääsi kuitenkin 🙂

 17. Ihan kuin kirjottelijat haluis saada sulle vaan pahan olon tai itselleen paremman olon kirjottelemalla susta ilkeäseen sävyyn. Se kertoo ihmisestä jotain. Kenellä on aikaa kirjotella keskustelupalstoille ilkeyksiä. Ei sellasta tartte ymmärtää. Mulla on ollut aina, ja uskon että tulee aina olemaankin toi sama ongelma, etten kelpaa kaikille. aina noita nillittäjiä tulee jossain vastaan. Kaikkia ei vaan voi miellyttää, mutta aina ulkonäön kommentointi yms pöyristyttää ja pöyristyttäväähän se onkin. Puhumattakaan noista rikoksista mistä mainitsit. Oon onnellinen että itellä ei oo tarvetta tollaseen käytökseen.Sulla on huippu blogi, monella ei oo pokkaa julkasta arkikuvahaasteessa pyykkikasaa, ja mun mielestä se oli ihan huippujuttu kun sellastahan arki on. Toiv. Jatkat blogia ja tekijät joutuu vastuuseen asiattomuuksista

  1. Siltä se kieltämättä tuntuu itsestänikin. Minäkin olen onnellinen siitä, ettei minun tarvitse ajatella niin, että toisen onni on minulta pois. Myötäeläminen ja toisen puolesta iloitseminen on tuplaten kivaa.

   Kyllä mä tätä blogia jatkan, tietysti. 🙂 Kiitos tsempistä!

 18. Olen eri mieltä vain yhdestä asiasta: kyllä sun vartalo on ihmeellinen. Ihmeellisen upea ja hyvä inspiraation lähde tavalliselle perheenäidille, joka yrittää irrottaa sohvaa selästään.

 19. Tsemppiä Elina. Blogisi on poikkeuksellisen aito, pidän siitä kovasti. Ja lukisin sitä mielelläni jatkossakin. Hyvä, että puutuit kirjoitteluun ja teit rikosilmoituksen. Kaikkea ei tarvitse sietää.

  1. Kiitos paljon! 🙂 Kaikkea ei todellakaan tarvitse sietää ja kaikkea ei voi netissäkään huudella, vastuu siitäkin täytyy kantaa.

 20. Ekaa kertaa kommentoin ja lähetän sulle voimia sietää ja kestää noi kommentit! Mä olen nelikymppinen kahden teinin äiti. Olen urheillut koko ikäni, mutta pari vuotta sitten keväällä löysin sun blogin ja sain aivan uuden kipinän liikkumiseen!
  Kiitos aidosta ja elämänmakuisesta blogista ja ihanaa kesää!

 21. Huh huh, kaikkia sitä näkee ja kuulee! Mutta sen mää tiiän, että nää oot aivan niin super!!! Keep going on lady! 🙂

 22. Internetin ja sosiaalisen median myötä kommentointi on riistäytynyt käsistä. Ei mietitä mitä kirjoitetaan ja miten sekin sattuu. Käytöstavat on muutenkin monilla kadonneet, ja epäilenpä, että moni tulisi sanomaan samat asiat päin naamaa. Raukkamaista sanon mä. Mäkin luen tätä blogia sen takia, että sitä kirjottaa ihan tavallinen tallaaja, jos näin saa sanoa. Meissä kaikissa on virheitä ja epätäydellisyyksiä. 🙂

  1. Totta. Moni ei varmaan mieti, että vaikka anonyyminä kirjoittelee, niin rajansa silläkin on. Jäljille pääsee aina eikä mitä tahansa voi kirjoittaa. Mä arvostaisin sitä, jos mulle tultais suoraan sanomaan näitä samoja asioita, en pidä tuollaista kommentointia minään.

 23. Voi itku mitä joudut kokemaan. Kyllä harmittaa kovasti ihmisten typeryys.
  Epäilenpä, että nämä ilkeilijät ovat itse rapakunnossa olevia sohvaperunoita ja ovat kateellisia sinulle. ja siksi pitää puhua pahaa,voisiko alemmas enään vajota.

  Kyllä sinulla on sellaisessa kunnossa oleva kroppa, että vaihtaisin milloin vain omaani. Lisäksi olet jalat maassa oleva tavallinen lämminhenkinen ajatteleva kaunis ihminen!
  Toivon koko sydämmestäni sinulle kaikkea hyvää ja tsemppiä jaksamiseen❤️

 24. No huh !

  Joillain ihmisillä ei ole muuta elämää kuin kytätä toisia, harmi!
  Ei ole omaa elämää, kateellisia ihmisiä.
  Seuraan blogejasi mielenkiinnolla, olet timmissä kunnossa, arvostat terveitä elämäntapoja kuten minäkin. Jatka vaan!
  Mukavaa kesää ja tsemppiä elämääsi!

 25. Rispektii sinulle Elina! Pidä tiesi, olet just huippu juuri tuollaisena. Bloggaajana annat meille lukijoille inspistä. Ihan vain heittääkseni esimekin höyrähdin pyöräilyyn, koska sinä olet paljon kirjoittanut.

  Ihanaa kesää!!

 26. Voi surkua Elina!! Muista että tuo nimetön ilkeilijä paljastaa kateutensa ja kylmyytensä. Älä välitä, seuraan blogiasi koska olet vilpitön, ihana, kaunis ja urheilullinen äityliini <3 <3 Nyt puhallat nuo julmuudet pois mielestä ja katse eteenpäin!!

 27. Sinä olet ainutlaatuinen ja ehdottomasti paras versio itsestäsi. Älä anna kateellisten kommenttien liikauttaa tai muuttaa sinua, jätät heidät omaan arvoonsa. Äläkä ainakaan noiden jälkeen sano, että olet VAIN tavallinen – olet äärimmäisen upea ja rohkea nainen!

  Arvostelija ja ilkeilijä, mietitkö edes sekunnin verran ennen enterin painallusta, miltä sinusta tuntuisi, jos sinua arvosteltaisiin ja sinusta leviteltäisiin samalla tavallla? Onko sinulla erityinen oikeus siihen? ja uskaltaisitko kenties kirjoittaa saman omalla nimelläsi tai ehkä jopa sanoa sen kasvotusten? Puratko omaa pahaa oloasi typerehtimällä anonyyminä netissä? Tuskin oma olosi paranee siitä? En ymmärrä, mikä hitto ihmisiä vaivaa, että tuollaiseen täytyy kenenkään alentua.

  Pidetään toisistamme huolta ja ollaan ihmisiksi.

 28. Ja taas saa todeta tämän. Tuollainen touhu kertoo paljon ihmisestä . Kuinka on oma elämä, kroppa tai joku muu vinossa. Uskomatonta.

  Mutta Täältäkin haleja 🙂 Jokaisella on oma elämä 😉

 29. Ei se vartalon muoto, vaan se mihin se vartalo kykenee! Ei varmasti monen kroppa pysty siihen mihin sinun! Be proud to be you!

 30. Hitto mitä touhua, kateellisten ihmisten kirjoituksia. Tsemppiä sulle, luen sun blogia lähinnä juoksujuttujen takia kun itsekin sitä harrastan. Itse olen törmännyt jonkun sortin kateellisuuteen juuri naisten osalta. Mä kun tuppaan leijumaan pilvissä onnistumisiani, sitä ei sais tehdä.. Kuten kirjoitin Tsemppiä ja ole onnellinen.

 31. Olet todella hyvässä kunnossa ja kaunis. Olet energinen ja Aito Ihminen, Älä anna ilkeiden ihmisten kommenttien pilata päiviäsi. Saan itse innostusta omaan liikuntaan lukiessani blogiasi ja katsoessani kuviasi. Kaikkea hyvää Sinulle ja läheisillesi!

 32. Aivan järkyttävää. En voi mitenkään ymmärtää, miten joidenkin elämä voi olla noin sisällötöntä, että tarvitsee käydä toisten kimppuun. Ihan sama onko julkisuudessa esiintynyt henkilö kyseessä. Ei sillä voi perustella tuollaista käytöstä.

  Sinun blogisi on minun suosikkini. Kirjoitat hyvin ja kiinnostavasti kaikista aiheista ja vaikutat muutenkin tosi hyvältä ja aidolta tyypiltä ja senkin vuoksi juttujasi on kiva lukea. (Ja ei niin, että sillä sinällään olisi erityistä merkitystä, mutta kun nyt olet saanut tuommoisiakin urpoja viestejä, niin pakko lisätä, että olet ihan hemmetin kaunis myös ulkoa. Joka muuta väittää on sokea tai kade)

  Jaksamista! Toivottavasti et anna idioottien liikaa vaikuttaa kirjoittamiseesi. Blogisi tuo monille paljon iloa.

  1. Olipa kauniisti sanottu, kiitos! 🙂

   Olen yrittänyt unohtaa koko asian. Voin paremmin kun keskityn vain omaan elämääni ja läheisiini. 🙂

 33. Älä välitä&pysy tuommoisen typerän höpötyksen yläpuolella. You know better;) jatka samaan malliin, elämästäsi nauttien. Olet mahtavana esimerkkinä monelle! Ihanaa kesää!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *