#NotMeButWe

Nyt sain vihdoinkin hirveän takeltelun jälkeen pulautettua ulos videon Helsinki Bootcampista. Siinä se kuulkaas on, elämäni ensimmäinen editoimani video. Ei ole kovin kummoinen, mutta siinä se nyt on.

Bootcamp oli rankka, vieläkin tuntuu lihaksissa. En tiedä välittyykö meininki videolta, mutta kuvittele vääntäväsi vastaavia liikkeitä ja rykäisyjä kaksi tuntia putkeen. Eikä videolla näy edes punnerrukset ja yleisliikkeet. Jos et usko, niin voit vapaaehtoisesti ilmoittautua allekirjoittaneelle, niin voin vetää vastaavat treenit, niin pääset kokeilemaan. 😉

https://youtu.be/8MJBtFFPzFc

@neitipeippo @leviwellnessclub @zpcompression @arcticchallengelevi @tuijapehkonen @juoksujalkaa @laurahaimila @endorfiinikoukussa

2 thoughts on “#NotMeButWe”

    1. Iso kiitos! 🙂 Rohkaisit juuri minua yrittämään uudestaan editointia. 🙂 Ja kiva kuulla, että videot toimii.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *