Sport & Wellness Blog Awards -ehdokkuus

Viime viikolla sain sähköpostiini viestin, joka yllätti minut erittäin positiivisesti. Sain nimittäin tiedon, että olen ehdolla Suomen ensimmäisessä urheilu- ja hyvinvointiaiheisten blogien gaalassa sport-kategoriassa. Huikeeta! Tuntuu tosi hyvältä, että mun blogi on sellainen, jonka te lukijat olette halunneet äänestää ehdolle. Kiitos tästä mielettömästä kunniasta!

SWBA_logo

Mun on vieläkin vaikea ymmärtää, että blogillani on suhteellisen paljon lukijoita. Aloitin blogin kirjoittamisen tammikuussa 2010 kaikessa hiljaisuudessa sanomatta kenellekään mitään. Lisäsin tuolloin blogin Blogilistalle ja Blogloviniin ja aloin kirjoittelemaan urheilufiilistelyitä. Halusin siirtää urheilufiilistelyt facebookin puolelta kavereita ärsyttämästä blogiin, jonne saattaisi eksyä muita samanmielisiä. Siitä se sitten lähti. Vähitellen blogiin alkoi tulla kommentteja ja vuoden blogikirjoittelun jälkeen siirryin Evita-lehden nettisivuille bloggaamaan. Tuossa vaiheessa tulin blogini kanssa kaapista ulos ihan lähipiirillekin. 😀 Tuostakin käännekohdasta on nyt yli kolme vuotta. FitFashioniin siirryin melkein heti portaalin alusta saakka, samoihin aikoihin Evita-lehti nettisaitteineen kuopattiin, eli keväällä 2013.

Kuva: Sykesport/Miia Honkanen

Vaikka blogi on ehdolla sport-kategoriassa, minusta tuntuu, että blogi on enemmän lifestyleblogi kuin puhtaasti urheilublogi. Urheilu on kyllä mun elämäntapa ja kuuluu olennaisena osana jokapäiväiseen arkeen, joten tietysti urheilu tulee läpi blogissani ja blogi on näköiseni. Itse asiassa haluankin pitää blogini tällaisena kotikutoisena ja minunnäköisenä. En halua vieläkään julistaa mitään, koska minä tiedän vain sen mikä sopii itselleni ja mistä itse pidän. Toki välillä jaan ajatuksiani ja oivalluksia asioista, mutta en näitäkään halua syöttää teille ainoina oikeina valintoina. Toivon, että blogini inspiroi teitä lukijoita liikkumaan ja mahdollisesti herättelemään niitä ihmisiä ajattelemaan arjen aikataulutuksia, jos tuntuu, että ainoa selitys liikkumattomuudelle on ajanpuute. Jos haluaa liikkua, sille on aikaa. Jos haluaa käyttää ajan muuhun, se on sitten ihan toinen tarina. Elämä on täynnä valintoja ja valintojen takana olisi hyvä seisoa ryhdikkään tyytyväisenä. Jos on tyytymätön, silloin asialle täytyy tehdä jotakin. Blogissa minulle kirjoittajana on parasta se, että tämä on vuorovaikutteista. On kiva kuulla teidän näkemyksiä ja kokemuksia asioista, näin omakin maailmankuva avartuu ja opin uutta. Kaikista parasta on kuulla niitä tarinoita, kun olen inspiroinut tai motivoinut jotakuta lukijaa jotenkin – nämä monesti herkistää meikäläisen ihan kyyneliin saakka.

Melkoinen matka tämä 4,5-vuoden taival on ollut niin blogin kirjoittajana kuin ihan elävässä elämässäkin. Nämä viimeisimmät vuodet ovat olleet elämäni vaikeimmat, vaikka se ei (toivottavasti) ole sinne ruutujen toiselle puolelle ole välittynyt. Blogi on tapa pitää itseni positiivisena ja liikunta on minulle terapiaa.

Jos sinusta tuntuu, että olen ansainnut äänesi sport-katergoriassa, niin klikkaa äänestämään TÄSTÄ. Äänestäjien kesken arvotaan 500 euron arvoinen lahjakortti valitsemaasi kylpylään. Äänestys on auki syyskuun 30. päivään saakka. Voittajat julkistetaan I love me -messuilla 18. lokakuuta.

10 thoughts on “Sport & Wellness Blog Awards -ehdokkuus”

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *