Salitreeniä kuvina

Kävin eilen ensimmäistä kertaa tälle viikolle salilla. Aiempaan postaukseen kirjoitinkin, niin tällä viikolla ei ole kyllä treenitunteja tullut yhteensä kuin ehkä kolme.

Eilen revin väkisin penkistä enkkarit ylös. Oli oikeesti aika nihkee treenifiilis. Oon vetänyt alkuviikon antibioottia ja eilinen työmatkajuoksu oli taas niin nihkeetä, että. Uhosin, että nyt nousee 60 kg, mutta aivan nipin napin ja viimeisllä voimilla muristen sain kaksi etäisesti toistoa muistuttavaa liikettä 50 kg ylös penkistä. Siitä ei tietenkään ole kuvaa, koska miehen piti varmistaa. Kyllä musta vielä vahva tulee.

Ostin torstaina nuo uudet Socin trikoot. Tykkään tosi paljon! Väri on kiva, materiaali hyvä ja pituus on täydellinen. Alennuksessakin olivat 39 e.

Mies veti mulle hauistreenin, kun sanoin, etten saa niitä koskaan kipeiksi. Tehtiin käänteisiä pudotussarjoja, siis niin, että aloitettiin pienistä painoista ja pitkistä sarjoista, mutta otettiin jokaisella sarjalla isommat painot ja vähennettiin toistoja. Jo sain tuntumaa.

Pitkästä aikaa vähän käsiseisontaa.

Ylätaljaa kapealla otteella.

Ojentajia naruilla pään yli.

Ojentajia naruilla perinteiseen tyyliin.

On se kaunista kun nainen treenaa! 😀

Sivuvatsoja selkäpenkissä.

And done! Harmaata ja mustaa päästä varpaisiin. Nyt Heidin kanssa lenkille. 🙂

Aurinkoista lauantaita kaikille!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *