Arjen supersuoritus

Jatkan kuva- ja höpinäpostauslinjalla, kun ei tässä paljon muutakaan raportoitavaa ole. Paine päässä on vähän hellittänyt. En saanut lääkäriaikaa. Seuraavat ajat olisivat menneet kolmen päivän päähän. Olkoot. Eiköhän tämä ole siihen mennessä ohi. Tänään on ollut tosi hyvä mieli. Sairastaminen ja neljän seinän sisällä kökkiminen veti mielen aika matalaksi ja sai ajatukset rullaamaan vain yhtä rumaa rataa. Nyt ei edes haittaa tämä puolikuntoinen olo, kun saa olla ihmisten ilmoilla. Arki maistuu nyt niin maukkaalta! Kotonakin on ihana tunnelma, meillä on täällä viiden tähden tiimi.

Lupasin eilen lapsille, että tänään teemme pullaa. Turha yrittää luistaa lupauksista, joita lapsille on antanut, joten takinaa vaivaamaan sitten vaan. Ensin kyllä väänsin lihapullerot ja perunamuussit. Kaiken keittiössä hääräämisen jälkeen on kyllä ihan sankariäitiolo!

Iltataivas

Päiväkotireitti

Lihapullukat 😀 Sanoin tänään ruokalassa kasvispyöryköitä syödessäni, että “nämä pullukat on ihan hyviä” 

Aivan maukas tiistai siis. Ja pakkohan mun on tunnustaa, että yksi pieni korvapuusti saattoi livahtaa tämän naisen suuhun.

Miten sulla? Mitä kuuluu?

8 thoughts on “Arjen supersuoritus”

  1. Ihania pullukoita ja pullia.

    Ite kävin attackissa ja voi huhhei mikä olo…kuolo…

    Nyt on taas herkkulakko. 2kk oli ennen joulua. Kotipullaa oon luvannu itelleni mut sitäpä ei sit jaksa leipoo kovin usein. Joten herkku olkoon rahka ja mehukeitto.

    Pikaista paranemista!!

  2. Taallapas on aloitettu kuntoilu ja tarkoitus on saada pelastusrengas veke. 12-viikon ohjelma aloitettu ja ruokapuolikin jo suuniteltu, viela kun pysyisi kaidalla tiella ja jattais ne suklaat syomatta, mutta mikas sille mahtaa kun postipoika tuo belgialaista suklaata ja loppuviikosta on tulossa paketti suomesta ja tietty siellakin suklaata.

  3. Voihan pullat! Meillä on töissä tapa, että kun ostaa auton niin pitää tuoda pullaa työkavereille. No, minä toin maanantaina koska ostin auton perjantaina ja eilen kaksi työkaveria toi taas pullaa autonoston takia! Yöh, nyt on kyllä pullaa taas ihan liikaa. Onneks pääsin sentään lenkille eilen, siitä se taas lähtee. 🙂

  4. Hello!

    Oon Suomessa visiitilla ja just lueskelin Evitaa! Tosi kiva juttu susta! 🙂

    Saattaa olla, etta korvapuustin “joutuu” syomaan 😉 pitka aika, kun viimeksi olen saanut Suomi-herkkuja!

  5. Henna: Ah, ihana! Mäkin haluan treenata itseni kuolokuntoon.

    Riika: Kiitos! Välillä on virtaa tehdä vähän ekstraa, välillä ei oo yhtään ylimääräistä energiaa. 🙂

    Sumi: Hei hienoa! Tsemppiä! Suklaat on mullekin petollisia, karkkia ei tee edes mieli, mut suklaata tekee. Voi voi voi. Pysy tiukkana!

    Laura: Mun tekemät pullat oli aika pahoja ja mauttomia. 😀 Ei tarvii taas vähään aikan tehdä. Sämpylät on mun bravuuri, niistä tulee parempia kuin pullista.

    Hellu: Kiitos kiitos! 🙂 Kiva kuulla! Aika vähän kukaan on siitä kommentoinu. Hyvää suomilomaa! 🙂

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *