Harmaan tiistain ihana ilta

Hain tänään pyörän huollosta. Gary on taas kuin uusi. Siihen oli vaihdettu uusi pakka, ketjut, jarruja oli fiksattu (harmikseni uusia paloja ei ollut varastossa, mutta käyn vaihdattamassa ne seuraavaksi), vaijerit oli uusittu ja vaihteet toimii nyt kuin ajatus! Nautinto. Pakka ja ketjut kiiltelee ihan omituisesti. Tällä kertaa pyörä kävi huollossa Velo & Oxygenillä. Nyt huolto oli tehty huolella. Tuonne uskallan viedä pyörän uudestaankin huoltoon. Palvelukin oli ystävällistä ja sain vaihtaa pyöräilykamat päälle heidän siivouskomerossa.

Jo kiiltää.

Kotona normaalit tiistaikuviot. Ruuanlaittoa, kotihommia ja kohta pienimmäisen jumppaanvienti. Lähdin taas jumpan ajaksi juoksemaan pitkin Silkkiniittyjä ja Otaniemen rantaa. Syksy on kaunis.

Onnellinen juoksentelija

Pitää mennä viikonloppuna tuonne kameran kanssa.

Matka: 8.85 km
Kesto: 1 h 5 min
Syke: keski – 135 bpm, max – 172 bpm
Kalorit: 436 kcal

Tuo sisältää kävelyt jumppaan ja jumpasta kotiin. Ihan jees treeni ja sitäkin parempi fiilis.

2 thoughts on “Harmaan tiistain ihana ilta”

  1. nyt syksyn tultua, voisit avautua vähän työmatkafillarointivaatetuksestasi, siis tekstiileistä. mitä päälle kun sataa & tuulee, entä kun pakastaa, tulee lunta ? oma työmatkani 2,5km/suunta on niin lyhyt että sen nyt ajaa missä vermeissä vaan millä kelillä vaan, mutta kiva kuulla muiden varusteista …vink-vink !

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *