to top

Syksy, ihana syksy

Heissan! Vähän on ollut väsynyt päivä tänään ja kurkkuun pyrkii kaktus. En aio antaa sen kasvaa yhtään isommaksi, vaan nujerran sen heti alkuun. Jaksoin kuitenkin pyöräillä työmatkat ihan normaaliin tapaan, joten voi toki olla, että viikonloppu hapottaa vielä. Salille ei jaksettu lähteä, vaikka olisi ollut mahdollisuus. Otettiin levon ja kotitöiden kannalta. Tämä viikko, tai oikeastaan koko syyskuu, on ihan täynnä ohjelmaa, joten kotipäivät tulee ihan tarpeeseen.

Syksyssä on parasta tämä:

Ps. Kiitos Mogille tunnustuksesta! Tulipa hyvä mieli. 🙂

 • Monna

  Aivan ihania kuvia! <3 Ja siis tosissaan tuo juuri on ihaninta syksyssä! Uih! <3

  September 11, 2012 at 10:07 am Reply
 • Hurahtanu Heidi

  Jep, täällä ollaan kohta viikko kärvistelty flunssan kanssa. Pahin on onneksi jo ohi, mutta vielä en ole jaksanut kaivaa kynttilöitä esille. Ehkä loppuviikosta. Tänään on kyllä niin sateinen ja pimeä päivä, että kynttilöitä voisi polttaa päivälläkin. Taidanpa etsiä yhden ja laittaa palamaan. Jospa ne opiskelutkin sujuu paremmin (toiveajattelua). :o)

  Langat ja puikot sitävastoin olen ottanut sohvalle jo muutamia viikkoja sitten kesätauon jälkeen. Mitäs sulla on puikoilla tulossa?

  September 11, 2012 at 10:46 am Reply
 • ele

  Monna: Kiitos! 🙂 Niin on. Vielä kun arki tasaantuis, niin vois vähän puhaltaa ja nauttia.

  Hurahtanu Heidi: Kynttilät tuo ihanasti tunnelmaa ja piristää mieltä. Mulla on puikoilla ihan vaan villasukat. 🙂 Olis vaan vielä vähän lisää aikaa kutomiselle.

  September 12, 2012 at 9:42 pm Reply

Leave a Comment