Kesä tuli takaisin

Hämmentävän lämmin päivä. Lähdin töistä pyöräilemään hupparissa ja kuumahan siinä tuli. Aina tulee kuuma, mutta nyt hikipisarat valuivat noroina. Pyöräily otti koville, joten en mä taida ihan kunnossa olla. Hirveästi olisi tehnyt mieli urheilla enemmän, mutta kroppaa täytyy kuunnella.

Töiden jälkeen lähdin omien lasten ja kahden naapurin tytön kanssa koululle. Pienin meni jumppaan ja me muut temmellettiin koulun pihalla sillä aikaa. Mä keinuin, kiepuin tangoilla ja otin kuvia. Koulun pihalla oli poikia pelaamassa jalkapalloa. He pysäyttivät pelinsä ja jäivät katsomaan, kun pyörin tangolla. Taisi olla melkoinen shokki, kun aikuinen pyörii.

Ihanan lämmin iltakin. Kesä tuli takaisin ainakin hetkeksi. Nyt vaan on taas puhti pois, päätä särkee ja väsyttää.

Oon lähdössä perjantaina kahden rakkaan ystävän kanssa Tallinnaan tyttöjen lomalle. Vain yhdeksi yöksi, mutta silti. Aivan ihana lähteä. Hotelliaamupala, shoppailua, kahviloita, hyvää ruokaa ja loistavaa seuraa.

4 thoughts on “Kesä tuli takaisin”

  1. Jee! Aivan oikein, että kiepuit menemään. Mulla ei siihen enää riitä rohkeus, mutta katseita saadaan kyllä usein miehen kanssa, kun lasten kanssa temmelletään koulun pihan laitteissa. Painitaan merimiespainia, pyöritään karusellissä jne. Mukava päästää se pikkulapsi välillä valloilleen. 😉

  2. Suvii: Jee, kiitti! Mulla on kahdet valkoiset conssit, toiset on ihan kokovalkoiset ja toiset nämä, joilla lähden ihan reippain mielin pusikkoon ja puistoon. 😀 Tosin nuo pitäisi pestä, siitäkin huolimatta.

    Anonyymi: Musta on ihanaa riehua ja temmeltää lasten kanssa. Seisoskeleminen on tyhmää ja tylsää.

    Maisie: Kiitos! Ai oot? Ihanaa! 🙂

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *