Konsernin virallinen pyörälenkki

Viime viikolla mun kalenteriin ilmestyi varaus otsikolla “Konsernin virallinen pyörälenkki – kapeat renkaat ja kyyryssä”. Hyväksyin kutsun välittömästi, vaikka samalle päivälle osui laktaattitesti ja pyramidivetoharjoitus (tästä lisää myöhemmin).

Pölähdin toimistolle kuvausten jälkeen jännittämään mitä on luvassa. Pitkät pyörälenkit on parhaita porukassa ja niin, ettei itse tarvitse suunnitella reittiä. Jesse oli suunnitellut meille reitin, joka alkoi Mellunmäen metroasemalta. Siirryimme nopeissa asuissamme ja pyörinemme metrolla alkupisteeseen ja lähdimme sotkemaan.

Matkan varrella sattui ja tapahtui. Muutaman kerran jouduimme suunnistamaan reittiä uusiksi. Mun pyörästä irtosi kaksi kertaa poljin ja Jessen pyörän ohjaustanko löystyi. Onneksi oli työkalut mukana. Mun pyörän poljin ruuvattiin ensin tuossa videolla näkyvällä tavalla. 😀 Laitettiin me se sitten ihan tavallisesti, en olisi uskaltanut ajaa noin.

https://youtu.be/E0rHKDVaED4

Rullailtiin aika leppoista tahtia noin 60 kilometriä, jonka jälkeen pyöräilin vielä kotiin, eli mulla matkaa kertyi 70 kilometriä.

Matkalla pysähdyimme ihanan Palménin kyläkaupan kohdalla vetämään berliininmunkkia ja colaa. Lopetin ruokavaliosekoilut ja palasin vanhaan ruokavaliooni, tosin pyrin jatkossakin välttämään niitä tiettyjä vatsalleni epäsopivia asioita ja eiköhän tässä aikanaan rauhallista tahtia muutoksia tehden löydy se mulle oikea ruokavalio. Mä selkeästi stressasin siitä ruokavaliosta mahani ihan solmuun.

Pyöräretken jälkeen olin ihan tyhjä. Sykemittarikin ilmoitti palautumisajaksi 60 tuntia. Viikonloppu meneekin sitten rentoutuessa. Tänään luvassa pitkästä aikaa tyttöjenilta! Ihanaa!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *