Perhetapaaminen

Moi moi moi! Enää kaksi aamua ennen lomaa. Ajatus harhailee ja nurkan takana kurkkiva vapaus laittaa mielen kuplimaan. Työkaverit ovat joutuneet tänään kuulemaan mun lomahehkutusta ehkä sen kaksikymmentä kertaa. Sori, mutku mä oon vaan niin fiiliksissä! Nel-jä viikkoa lomaa. Loma päivätyöstä saattaa tarkoittaa tiuhempaa postaustahtia, mutta en lupaa mitään. Stay tuned. 😉

Kastuin tänäänkin. Tänään sade oli lämmin, suorastaan miellyttävä. Tiedättekö mistä tunnistaa työmatkapyöräilijän? Se hymyilee. Oikeasti monesti vastaantulevat pyöräilijät hymyilevät. Ehkä siksi, koska samat naamat tulevat suurinpiirtein samassa kohtaa joka päivä vastaan. Tai sitten mä näytän vaan niin hassulta kypärän alta kääntyvän pehkoni kanssa. Pääasia, että hymyilevät. Siitä tulee hyvä mieli ja itselläkin on usein hymy herkässä kun tuolla rällää menemään.

Pitäis muuten tsempata näiden omakuvien kanssa, koska sitä helpottaakseni olen ostanut tällaisen kapistuksen, kaukolaukaisimen.

Meillä oli tänään perhetapaaminen. Meidän kotiin tuli kaksi siskoa ja äiti, loput halukkaat osallistuivat skypen välityksellä. Ruokapöydän päässä oli läppäri, jossa oli neljä pientä ruutua, ruuduilla oli joko liikkuvaa tai pysähtynyttä videokuvaa sisaruksista ympäri maailmaa. Siinä me huudettiin kaikki yhteen ääneen kuulumisia toisillemme. Tärkeitä ja rakkaita jokainen.

Siskolle tulee ihan kohta vauva! <3

Ja hei, kävin eilen salilla. Oli hyvä treeni. Treenasin koko kropan rohkeasti läpi. Kyllä se taas alkaa sujumaan, vaikka painot on tauon jälkeen ihan tosi nolot pienet. Mihinkään ei erityisemmin edes sattunut, koska vaihdoin viime kerrasta oppineena hauispainot ihan mineihin (5 kg/käsi). Tällä kertaa uskaltauduin tekemään olkapäitäkin. Vähän tuo olkapää napsui, muttei tehnyt kipeää. Eilen tein elämäni ensimmäistä kertaa jalkaprässiä. Sehän on ihan hyvä vempain, täytyy ottaa tavaksi.

Treeni meni näin

Alkulämmittelyt crossarilla ~15 min
Kyykyt 3 x 15, 30 kg
Maastavedot 3 x 15, 30 kg
Jalkojen nostot roikkuen käsien varassa 3 x 15
Vinopenkki 2 x 15, 9 kg/käsi, 1 x 15, 20 kg tangolla
Kulmasoutu 3 x 15, 9 kg/käsi
Vinoja vatsoja 10 kg jumppapalloa siirrellen puolelta toiselle 3 x 15
Ojentajat ja vatsat yhdistettynä 10 kg jumppapallolla (vois tehdä tästä liikkeestä joskus videon)
Lantion nostot selinmakuulla 3 x 15
Pohkeet istuen 3 x 15, 25 kg
Jalkaprässi (ylös, ei suoraan eteen) 3 x 15, 50 kg
Vipunostot sivuille 3 x 15, 5 kg/käsi (tiukkaa teki)
Haukkarit 3 x 15, 5 kg/käsi
Loppulämmittely ~10 min

Kesto: 1 h 12 min
Syke: keski – 129 bpm, max – 163 bpm
Kalorit: 459 kcal

Treenaaminen on parasta!

Hirveä inspiraatiopuuska, mutta aika ei riitä toteuttamaan kaikkea. Haluaisin kirjoittaa teille muutamasta tuotteesta, sitten haluaisin kertoa Tanyasumista, jonka takana pörrää ihana energiapakkaus Tanja. Mulla on hirveä halu kehittyä valokuvaajana ja haluaisin ottaa aikaa kuvaamiselle, sit haluaisin huomenna mennä kokeilemaan lonkkarointia tähän tapahtumaan.

Lähtisikö joku mun henkiseksi tueksi?

Nyt  menen vihdoinkin vastaamaan teidän kommentteihin. Kiitos niistä! Olen aina yhtä iloinen huomattuani uuden kommentin. Kommentit tekevät blogista blogin.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *