Harha-askelia ja hämmennystä

En uskaltautunut yksin longboard-tapahtumaan, sen sijaan lähdin työkavereiden kanssa puistozumbaamaan. Olin niin kaukana mukavuusalueelta! Tanssillisilla tunneilla mulla on kaksi vasenta jalkaa ja kädet, jotka eivät vain tottele. Oli silti ihan hauskaa, kun ymmärsin nauraa itselleni.

Like this. Urpå mikä urpå.

Elixian järjestämää puistozumbaa on nyt kesäaikaan joka torstai tuolla Pikku-Huopalahdessa. Voishan sitä toistekin mennä kokeilemaan. Saattaisin vaikka oppia askeleetkin. Tänään mä näytin kankikaikkoselta.

Zumba
Kesto: 57 min
Syke: keski – 123 bpm, max – 150 bpm
Kalorit: 328 kcal 

Zumban jälkeen vähän päälläseisontaa.

Sarpukka seisoi käsillään. Mäkin yritin, mutta olkapää ei tykännyt.

Zumban jälkeen oli sellainen fiilis, että vielä vois jotakin tehdä ja pyöräilin salille. Tein ihan pikaisen ja kevyehkön treenin. 3 x 10 sarjoja keyvillä painoilla koko kroppa läpi, sitten loppui mehut. Kotiin pyöräily kesti ennätyskauan. Nyt meinaa uni tulla.

Sali
Kesto: 1 h 2 min
Syke: keski – 123 bpm, max – 151 bpm
Kalorit: 350 kcal 

3 thoughts on “Harha-askelia ja hämmennystä”

  1. No omastakin puolestani zumba on aika huitomista, enkä tykkää siitä juuri ollenkaan, “oikeat” lattaritanssit on paljon kivempia, kun siinä voi oppia niitä askelia ja sitten kun niitä alkaa muistamaan enemmän, voi vaan tanssia mitään ajattelematta. Käsien yhdistäminen on munkin mielestä käsittämättömän vaikeaa, joten usein annan niiden vaan olla ja kunhan tanssin vaan 🙂

    Eli kokeile Elina lattareita seuraavaksi!

  2. tiiti: Heh. Puistozumba oli just sopiva mulle. Ihan tunnilletunnille en olisi uskaltanut. Mä olin kyllä niin huono. Olis pitänyt ottaa videolle. 😀

    Tanja: Lohdullista kuulla, että säkin oot sitä mieltä että zumba on huitomista. Ehkä mä voisin joskus uskaltautua lattaritunnille, mutta sillä ehdolla, että lähdet mulle henkiseksi tueksi. Mä haluaisin nimittäin osata tanssia.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *