15 lomakuvaa

Viime viikolla päättyi minun osaltani pahin kaamos. Vietimme viikon Teneriffalla Puerto de la Cruzin kaupungissa mieheni kanssa. Aurinko ei juurikaan paistanut eikä ollut kovinkaan lämmin, mutta nautimme silti valohoidosta, toistemme seurasta ja siitä totaalisesta rentoutumisesta, jonka mahdollistaa puhelimien netin puuttuminen. Luimme kaikki mukanamme olleet kirjat. Omat ja toisten. Tutkailimme kävellen koko pienen kaupungin lähes jokaisen nurkan. Nukuimme joka yö kymmenen tunnin yöunet ja muistimme tietysti myös syödä hyvin. Treenit jäivät treenaamatta, niin kuin aina meidän lomilla. Kävely oli ainut liikuntamuoto lomalla. Ei voisi enää olla rennompaa lomaa! Vaikka lentäminen on epäeettistä, kyllä tuollainen valo ja lämpö tekee hyvää! Valon voima on uskomaton. Tämä pimeys Suomessa on jotakin niin käsittämätöntä, että onko ihmekään, jos täällä väsähtää? Eilen oli talvipäivänseisaus ja tästä lähtee iloinen laskettelu kohti kevättä ja joka päivä pitenevää päivää!

Teneriffa oli mielestäni kaunein kaikista Kanarian saarista. Olen käynyt aiemmin Fuerteventuralla ja Gran Canarialla. Täytyy muuten sanoa tähän samaan hengenvetoon, että Kanariansaarilla on ihan turhaan huono maine. Minusta Kanaria on paljon kiinnostavampi kuin esimerkiksi Dubai, joka on pelkkää betonihelvettiä. Mua ei jostakin syystä saisi millään lähtemään Dubaihin. Voit toki yrittää puhua mut ympäri! 🙂

Puerto de la Cruzin ainoa huono puoli oli kunnollisen uimarannan puuttuminen. Ainoat hiekkarannat olivat ihan pieniä plänttejä keskellä kaupungin vilskettä. Puerto de la Cruzissa oli muihin Kanarian paikkoihin verrattuna eniten sellaista aitoa fiilistä ja tuntua siitä mitä paikallisten elämä saattaa olla. Turisteja oli toki ihan hirveästi, mutta se ei ollut pelkkää hotellia toisen perään, vaan seassa oli myös ihan asuinrakennuksia.

 

 

 

6 thoughts on “15 lomakuvaa”

  1. Kivoja lomakuvia, iskipäs matkakuume!! Ja olen ihan samaa mieltä Dubaista. Ikinä en ole käynyt sielä, ikinä en aio sinne myöskään mennä. ?

  2. Hei!

    Just viikon arabiemiraateissa olleena, paikka ei todellakaan ole yhtä betonihelvettiä. Ympärillä useita rauhallisia kohteita, oltiin fujairahissa joka todella rauhallinen ja ympärillä kaunista vuoristomaisemaa ja turistejakin vain vähän. Voin suositella, lähellä ei edes krääsäkauppoja ☺

  3. Hienoja kuvia täältä Teneriffalta! Teillä näytti olleen poutaa, nyt on satanut monena päivänä ja samaa on luvassa. No täytyy välillä sataa, jotta pysyy luonto vihreänä.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *