Kuvia ulkoiluhaasteen ajalta

Ulkoiluhaaste on ylittänyt puolivälin. Nyt on menossa haasteen 19. päivä. Mä kyllä mietin, että jatkaisin haastetta vielä vuodenvaihteeseen saakka. Ulkoilu tekee pelkästään hyvää, enkä (onneksi) ole ottanut tästä haasteesta mitään paineita. Olen ulkoillut joka päivä jonkin verran. Välillä enemmän tietoisesti, toisinaan vain piipahtaen. Välillä sadekelillä ulkoilu on tuntunut nihkeältä, toisina päivinä olen nauttinut siitäkin.

Olen ottanut kuvia pitkästä aikaa vähän enemmän. En niinkään mitään upeita otoksia järjestelmäkameralla, vaan enemmän sellaista arkirealismia kännykällä. En yritä näyttää itseäni nättinä tai hyvässä valossa. Olen nimittäin ollut melkoisen ryytynyt enkä koe tarpeelliseksi siloitella tätä tosiasiaa pois. Joinakin päivinä olen näyttänyt omastakin mielestä ihan kivalta ja välillä peiliin katsominen ei ole tuntunut kivalta.

Tässä tulee sekalaisia kuvia, joita olen napannut marraskuun aikana ulkoillessa. 🙂

Ulkoiluhaasteen aikana olen ehtinyt tunnustelemaan myös kehon tuntemuksia. Alkaa tuntua siltä, että kohta voin vaihtaa kävelyaskeleet juoksuksi! ?

Oletko ottanut osaa ulkoiluhaasteeseen? Minkälaisia ajatuksia ja oivalluksia olet tehnyt?

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *