Bodom Trail lähestyy & ARVONTA

Vuoden ensimmäinen juoksukisa lähestyy. Juoksen helatorstaina 5.5. Bodom Traililla puolimaratonin. Odotan tapahtumaa innolla, vaikka juoksukunto on vasta orastavasti herätelty.

Minun juoksutreenit ovat sujuneet rennonletkeästi vailla minkäänlaista ryppyotsaisuutta. Juoksu tuntuu ihanalta ja kevätsää houkuttelee lenkkeilemään. Miten sun juoksut on sujuneet?

Sain Suunnolta arvottavaksi osallistumisoikeuden, joten kuka teistä lähtisi reitille seurakseni? 😉 Ei oikeasti tarvitse minun kanssa juosta (saa toki, jos haluat). Bodom Trailin matkavaihtoehtoina on 6 kilometriä, 12 kilometriä tai 21 kilometriä.

Osallistut arvontaan kommentoimalla tätä postausta. Arvonta päättyy perjantaina 15.4. klo 21. Muista täyttää sähköpostiosoitteesi, että saan sinut kiinni, mikäli arpaonni osuu kohdallesi. Kerro samalla oletko osallistunut polkujuoksukilpailuun aikaisemmin.

Arpaonnea! 🙂

42 thoughts on “Bodom Trail lähestyy & ARVONTA”

 1. Mielellään juoksisin vaikka sun kanssa, jos et mene liian lujaa 🙂 12 km voisi olla sopiva, vai vieläkö systeemi on sama kuin aiemmin, että 12 km kohdalla voi päättää jatkaako puolikkaan? Saattaisin jatkaakin.

  Itsellä myös juoksukunto vielä haussa, fillarilla olen peruskestävyyttä kehittänyt. Hauskaa kevättä ja tapaamisiin taas juoksun merkeissä jossain vaiheessa.

  1. Käsittääkseni on vielä sama systeemi, eli voi kesken matkan päättää jättääkö 12 kilometriin vai vetääkö vielä toisen rundin. 🙂 Olisipa hauska juosta yhdessä. 🙂

 2. Polkujuoksua ei ole tullut testattua eli kivaa olisi. Mielelläni seurassa juoksen mutta taidat olla liian nopea minulle 😀 Olen vihdoin saanut jalat “juoksukuntoon”, ehkä eka maraton syksyllä Englannissa. Tai ainakin puolikas!

 3. En ole vielä osallistunut polkujuoksutapahtumiin, mutta mieli tekisi kovasti. 6km voisi olla sopiva matka aloittelijalle 🙂

 4. Oispa tosi kiva päästä juoksemaan Bodum trailille sun kanssa! Oon osallistunu aiemmin vain yhteen trail -kisaan, sekin oli Sveitsin vuorilla pari vuotta sitten, mutta heittämällä yksi ikimuistoisimmista kisoistani! Tällä hetkellä treenit suunnattu vähän erilaista juoksukisaa silmällä pitäen, ultramatkalle, mutta polut kiehtoo silti kovin, sais vaan ittensä sinne usiammin asfaltin sijaan vielä!

 5. Voi vitsit miten siistiä olisikin päästä juoksemaan Bodom trailiin. Haaveissa on vain ollut polkujuoksukisat mutta en ole vielä kertaakaan ollut. Ehdottomasti juoksisin yhdessä sun kanssa puolikkaan.:)

 6. Onpa kivan kuuloinen tapahtuma! Osallistun tänä vuonna ensimmäiseen puolmaratoniini ja tämä saavustuskin tuntuisi kivalta minun “elämysten vuodessa”, jonka aloitin alkuvuonna. Olen saanut ensimakua polkujuoksuun vasta yhden lenkin verran, joten tuo 6 km olisi passeli.

 7. Moikka, viime vuonna juoksin 12 km bodomilla vaikka treeni jäi tosi vähäiseksi. Nyt treeni on jäänyt vielä vähäisemmäksi ja on vaikea lähteä juoksemaan, kun ei ole mitään “tavoitetta”. Olisikin siis kiva osallistua 6km juoksuun ja siten herätellä juoksuintoa taas uudelleen. ?

 8. Haa! Vielä mahdollisuus päästä osallistumaan. Polkujuoksu on mun 40+ elämä (ja joskus polun vieressäkin!) Yyterin piikille (22,5km) viime syksynä osallistuin elämäni ensimmäisenä (polku)juoksukilpailuna. Nyt kevyesti hiihdetyn talven jälkeen 12km voisi olla sopiva haaste.

 9. Kyllä mä tyytyisin 6km. 12km saattaisin jaksaa, mutta parempi aloittaa maltilla. Juoksukouluun tänään ja eka puolimaraton kesäkuun hhm.

 10. Olisi upeaa jos onni potkaisisi, poluilla tulee juostua jonkinverran ja pariin kisaankin olen osallistunut. Rukalle suunnataan toukokuussa joten Bodom Trail olisi mainio paikka päästä fiilistelemään, ehkäpä se 12 km riittäisi , mutta pitempikin saattaisi passata…

 11. Todellakin ois hauska osallistua.en oo uskaltautunu trail kisaan viel vaikka metsässä tulee melko säännölliaesti jolkoteltua. 12 vois olla ok kun sit on hcr.

 12. Lajina polkujuoksu on tyystin tuntematon mutta sen verran on reeniä alla että eiköhän pitäisi tuohon puolikakaseen lupautua ? Ja seura olis kyl tosi jees! Eli yrittäisin pysytellä tiiviisti sun peesissä ?

 13. Seurana menisit kyllä varmasti liian lujaa, mutta muuten ekaa kertaa ois kiva osallistua. Ja 12 km taitais riittää

 14. Olisi ihana päästä mukaan, puolikas kyllä houkuttaisi. Ja yhdessä on aina kiva juosta, tosin en tiedä pysyisinkö tahdissasi. Olisi sitten mukavaa tekemistä kun on lomalla Suomessa. ( Asun ulkomailla)

 15. Minä minä minä! Tajusin liian myöhään Bodomin jo täyttyneen enkä päässyt mukaan. Polkujuoksukokemusta on vain kahdesta tapahtumasta, mutta tähän olisi hienoa osallistua ihan jo siksikin, että autottomanakin paikan päälle pääsisi helposti. Voisin jopa juosta sinun kanssasi, mutta saattaisin myös mennä kovempaa ?

 16. En ole osallistunut aiemmin polkujuoksukisaan. Itsekin Bodom trailia harkitsin, mutta olin liian hidas päättämään…

 17. Minä minä! 🙂 Yksi polkujuoksukisa (ainakin) olisi tavoitteena tälle vuodelle vetäistä! 🙂 Ja 12km olisi varmasti tosi sopiva matka tossa kohtaa! 🙂

 18. Mukana. Missään polkujuoksutapahtumassa en ole ollut, olisi varmasti hieno kokemus. 12 km kuulostaisi sopivalta matkalta (ainakin näillä tämän vuoden juoksukilsoilla)

 19. Mukana! Rakastan polkujuoksua ja se voittaa lenkkeilyn maantiellä 100-0. Näin HCR:lle harjoitellessa tuo 12 km reitti vaikuttaisi sopivalta. Olis kyllä huippua päästä mukaan!

 20. Tarkoituksena on siirtyä polkujuoksuun ja sitä myötä polkumaratoneihin, kunhan ensin juoksen sileällä maran. Joten tämä kisa ois kyllä huikee avaus polkujuoksun pariin 🙂 12km vois olla sopiva, kun HCR on sit hetikohta. Ja seurassa ois tuskin valittamista, joten ehdottomasti kirisin sinun rinnalla 😀

 21. Mukana. Olen ennen osallistunut tavallisiin puolimaratoneihin – polkujuoksu kiinnostaisi kovasti !
  Ei ole aiempaa kokemusta polkujuoksusta, olisikohan 12km lähtökohtaisesti sopiva matkan pituus?

 22. Mukana olen, jos arpaonni suosii. Olen aina halunnut juosta puolimaratonin, mutta polkujuoksutapahtumissa en ole ikinä ollut. Sitä olen kylläkin harrastanut ?

 23. Mukana! 21km olisi kiva, eka polkupuolimaratoni! Poluilla on tullut juostua vain lyhyempiä, en ole vielä uskaltanut pidemmille. Nyt uskallan jos arpa osuu?

 24. Heips, en ole koskaan juossut polkujuoksutapahtumassa, vaikka poluilla on muuten tullut hölkkäiltyä. Asfaltilla on tullut taitettua kyllä kymppejä, puolikkaita ja kokonaisia. 12km voisi olla sopiva, kun Bodomia seuraavana viikonloppuna pitäisi kiskaista miehen kanssa hänen ihka eka puolikkaan kisa ❤

 25. Oi, oispa kiva avata kesän kisakausi Bodom Traililla, kun aiemmat kisasuunnitelmat meni mönkään flunssan takia. Polut on ollut talven tauolla, joten siinä olis hyvä syy myös palata poluille☺

 26. Voi kuinka hauskaa! Itsekin haaveilin Bodom trailille osallistumisesta, kunnes huomasin että paikat on jo täytetty. Eihän tätä mahdollisuutta siis voi jättää väliin! Juoksisin mielelläni tuon 12km, se ei tunnu mahdottomalta näin alkukesän juoksumatkana ennenkuin on kunnolla päässyt juoksutreeneissä vauhtiin. En ole aiemmin vielä osallistunut juoksukilpailuihin, mutta tästä kesästä on tulossa mun “juoksukesä”! 🙂 Ensimmäinen juoksutapahtuma on ensi viikolla, Aurajoen yöjuoksu jossa juoksen 10km. Ihanaa juoksukesää sulle Ele! 🙂

 27. Ensimmäistä kertaa 6 kilometriä riittäisi ja katselisin , kun juokset kovaa edellä. Tästä huolimatta olen sinun ja blogisi ihailija.

 28. Innostuin polkujuoksemisesta viime vuonna, mutta kilpailuihin saakka en vielä päässyt. Tänä vuonna pitää korjata tilanne. Bodom trail voisi olla hyvä kauden aloitus ennen Inov 8 -cupiin osakilpailuihin osallistumista.

 29. Ei ole polkujuoksusta kokemusta, mutta 21 kilsasta voisi käydä kokeilemassa! 🙂 Nuts Karhunkierros olisi kiinnostanut, mutta se oli loppuunmyyty…

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *