10 random faktaa minusta

  1. Olen kauniisti sanottuna optimistinen aikatauluttaja, joka tarkoittaa sitä, että lähden aina aivan viimetipassa ja tästä johtuen ilmaannun paikalle hengästyneenä ja hikisenä joko tasan sillä kellonlyömällä kuin pitikin tai karvan verran myöhässä.
  2. Puoliskoni ja ystäväni kertoivat, että jätän tavarat siihen paikkaan, jossa en enää niitä tarvitse. Tavarani ovat aina iloisesti levällään. Naurattaa ja ehkä vähän hävettääkin, sillä tottahan tämä on. Välillä kyllä teen huolellisia inventaarioita ja siivouksia, mutta elämässäni vallitsee aina huoleton sekasorto. Luova kaaos? 😀 Tästä huolimatta olen järjestelmällinen ja suunnitelmallinen, joskaan en yhtä järjestelmällinen kuin mieheni. 😀
  3. Minulla on aina lakatut ja huolletut kynnet. Aina. Teen kynsihuollon ja lakkaamisen myös aina itse. Se on mulle rentoutuskeino, koska kynsien lakkaamisen jälkeen on pakko ottaa ainakin se puoli tuntia iisisti. Mulla ei kuitenkaan ole koskaan ollut mitään lisäkkeitä. Ei kynsiä, hiuksia tai ripsiä.
  4. Käytän samanaikaisesti useampaa laukkua tai reppua, joita en tyhjennä koskaan kokonaan. Käsilaukusta löytyy yllättäviäkin asioita, kunhan vain tarpeeksi kaivelee – löytyy kaikkea tarpeellista käsirasvasta laastareihin ja työkaluihin. Yksi reppu toimii salireppuna, toinen työreppuna ja niin edelleen. Repuista ja laukuista löytyy patukoita, proteiinijuomia, johtoja, Suuntoja, yksittäisiä treenivaatteita, monta huulirasvaa ja huulipunaa. Ystävät voivat kertoa kommenttiboksissa lisää. 😀
  5. Minulla oli 19-vuotiaana kalju. Veljeni yllytti minua ajelemaan pään paljaaksi, koska ei ollut koskaan nähnyt naisella kaljua. Minähän tietysti suostuin, koska tuskailin parhaillaan hiustenkasvatusprojektin kanssa. Veljeni tarjoutui jalosti toimimaan parturina. Suoritimme hiustenleikkuuoperaatiota kylppärissä, jonne äiti sitten pelmahti kesken toimituksen ja karjahti: “lopettakaa heti, ette leikkaa kaljua”. Kehoitus tuli kuitenkin myöhässä, nimittäin puoli päätä oli jo jyrsitty sängeksi. Lopputuloksen nähtyään äiti kuitenkin muutti mielipiteensä. “Tuohan näyttää hyvältä.”
  6. Nauran eniten omille jutuille. En edes pysty peittelemään sitä, jos omasta mielestä heitän hyvän läpän nauran sille estoitta, paljon ja kauan.
  7. Jos ostan uuden elektronisen laitteen, en malta odottaa, että pääsen avaamaan paketin. Eräänkin kerran olen repinyt uuden puhelimen pakettia heti junassa auki, vaikka junamatka olisi kestänyt vain viisi minuuttia. Rakastan uusien laitteiden käyttöönottoa. Siksikin Suunnon ambassadorin tehtävä on minulle erityisen mieluinen (Verticalista olisi tarkoitus kirjoitella postausta).
  8. Tykkään käydä saunassa, mutta sauna ei saa olla kuuma. 😀 Löylyjä saa heittää vain jos sauna ei ole vielä ihan kokonaan lämmin. Kuumassa saunassa avaan ikkunan ja oven. Olen siis ihan huikeaa saunaseuraa.
  9. Rakastan tv:n hömppäsarjoja ja pakotan (kuulemma) ystävänikin katsomaan esimerkiksi Temptation Islandia. Tykkään kyllä myös dokumenttielokuvista ja -sarjoista, kuten vaikka Ville Haapasalon ohjelmista ja luonto-ohjelmista. Olen myös koukussa Candy Crushiin, jota pelaan samalla kun katson (välillä vain kuuntelen) näitä hömppäohjelmia. Olen Soda Sagassa tasolla 606 ja tavallisessa tasolla 621.
  10. Syön lapsilta salaa jäätelöä lasten mentyä nukkumaan.

Oon ihan hirvee tyyppi. 😀 Nyt ihmettelen miten kukaan kestää mua. 😀

11 thoughts on “10 random faktaa minusta”

  1. Oma läppä paras läppä täällä myös 😀 Mun poikaystävä tapaa aina sanoa että mulla on hauska elämä kun nauran joka päivä niin paljon omille jutuilleni 😀 Mut apua noi sun jätskiyhdistelmät on aina ihan parhaita! Joskus sulla oli jossain (postauksessa tai instassa) kuva jätskiannoksesta missä oli pehmeitä turkinpippureita päällä – oli pakko silloin kokeilla heti ja se on edelleen yks paras jätskiyhdistelmä ikinä! Ja nyt taas näyttää ihan sikahyviltä, etenkin tuo turkinpippuri. Onneks en asu Suomessa ni pysyn helpommin herkuttomalla näiden kuvien jälkeenkin 😀

  2. Oli muutama kohta, jossa koin yhteenkuuluvuuden tunnetta, esim. hömppäsarjojen kuuntelu + candy crush ja omille jutuille nauraminen 😀 Postaustoiveena sun kynsihuolto-operaatio-postaus! Siihen kohtaan en näes samaistunut… 😉

  3. Hahaa. Mä voin tulla sun kaa saunaan. Mun mies on aina epäroivonen ku kiellän sitä heittämästä löylyä ja kehtaa vielä ihmetellä miks viihdyn yksinäni kauemmin saunassa ku hänen seurassaan. Ja mäkin olin parikymppisenä kalju 🙂

  4. Tämän perusteella varsin hauska ja rento tyyppi ? Kiitos hyvän fiiliksen blogista, kuuluu suosikkeihin vaikka en ole tainnut ennen kommentoidakaan.

  5. Tää oli hauska! ? Mulla on kans luova kaaos kotona ja töissäkin valitettavasti. En itekään ymmärrä miten yli 3-kymppisen on niin vaikea viedä tavarat takaisin paikoilleen ? Koko ikäni oon siitä saanut kommenttia.

    Nuo laukkujutut mulla on myös. Ja nää on pahat kohdat yhdistettynä kun eteinen on täynnä laukkuja ja kasseja eri käyttötarkoitukseen. Yhdessä salikamat, toisessa sählykamat, työkassi, kaupunkikassi… ja kaikki niillä sijoillaan jonne oon ne pudottanu sisään tullessa ?

    Myös kohdat 3, 6 ja 8 kolahti..?

    Ihanaa on ollut lukea sun juttuja viimeaikoina, on niin onnentäyteistä! ?

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *