Neljä yötä koitokseen + ARVONTA

Nella fiilisteli facebookissa eilen lähestyvää Vaarojen maratonia, jota on odotettu keväästä asti. Mä kommentoin siihen näin:

Mua semisti hirvittää. Oon juossut viimeksi swim & run -lenkillä. 43 kilsaa, ei paha. 😀 Otan ehkä trangian mukaan. 😀 

Vaarojen maraton on siis tulevana lauantaina ja edellinen lenkki on juostu puolitoista kuukautta sitten. Nooh, mitäs pienistä. Katsotaan mihin kunto riittää ja loppureissu menee fiilistellessä. Nappaan oikeasti kameran kaulaan ja taltioin tapahtumaa ja maisemia kameran muistikortille.

Reissua olen minäkin odottanut keväästä saakka. Onhan tuo tapahtuma jotain kokemisen arvoista. Luin tässä alkulämmittelynä Ylen sivuilla julkaistun artikkelin Vaarojen maratonista – Kivun ja nautinnon nuorallatanssia.

Eilen tytärtä partioon viedessä otettiin yhdessä muutamia juoksuaskelia. Ne tuntuivat kyllä hyvältä, eli hyvinhän tässä pyyhkii. 😀 Eikä jännitä yhtään. Ehei.

Huomenna menen Suunnon lähettilään roolissa Intersportin yhteislenkille. Tervetuloa mukaan! Lenkillä pääsee testaamaan Salomonin kenkiä ja osa pääsee kokeilemaan Suunto Ambit 3 Run -mittaria.

Ja ettei polkujuoksutapahtumat olisi tämän vuoden osalta vielä Vaarojen maratoniin taputeltu, niin osallistun 17.10. Helsinki City Trail -juoksutapahtumaan. Kyseessä on ensimmäinen Helsingissä ihan ytimeen päättyvästä polkujuoksukisasta. Pakkohan tuokin on päästä korkkaamaan. Juoksen tapahtumassa puolimaratonin, mutta tapahtumassa on mahdollisuus juosta myös 12 kilometriä. Molemmat reitit lähtevät Paloheinästä ja tulevat polkuja pitkin enimmäkseen keskuspuiston halki Olympiastadionille. Reittejä voit käydä tarkastelemassa täällä.

Saan ARPOA yhdelle innokkaalle polkujuoksusta kiinnostuneelle ilmaisen osallistumisen tapahtumaan. Reitin pituuden saat itse päättää! Arvonta on viikon voimassa, eli päättyy keskiviikkoaamuna 7.10. Voit osallistua arvontaan vastaamalla muutamaan kysymykseen:

 1. Miten olet löytänyt blogini?
 2. Minkälaisista jutuista tykkäät ja mistä et?
 3. Oletko osallistunut aiemmin polkujuoksutapahtumaan?

Muista vastatessa antaa sähköpostiosoitteesi, jota kautta saan yhteyden sinuun, jos voitto osuu kohdalle. Arpaonnea!

27 thoughts on “Neljä yötä koitokseen + ARVONTA”

 1. 1. Blogin löytänyt varmaan adidasheimojuttujen kautta.
  2. Kaikki urheilukrääsä, lenkki/retkipostaukset on jees! Blogissa on paljon juttuja mitkä kiinnostaa.
  Aluks pyöräpostaukset tuntu vierailta, mut nyt alan lämpee niihinkin, kun on joutunut korvaamaan juoksua.
  3. En oo polkujuoksua kokeillut kun adidasheimon nuuksioreisulla ja se oli upeeta!

 2. 1. Instagramin kautta tuli myös blogi tutuksi. Parisen vuotta on tullut aktiivisesti seurattua sua kummassakin kanavassa 🙂
  2. Blogissassi ei oikein mikään ärsytä, mutta yhteistyöpostaukset saa vain kateelliseks ;), eikä se todellakaan ole huono asia. Tykkään erityisesti siitä kun kokoilet rohkesti uusia lajeja ja asioita.
  3. Itse olen osallistunut vain Sandis trail sprintiin, mutta toivon mukaan tulee osallistuttua muihinkin polkujuoksutapahtumiin lähi vuosina.

 3. 1. En muista! Oon lukenut sun blogia todella kauan! 2. Luen blogia ehdottomasti juoksujuttujen takia! Muut aiheet ei kiinnosta ihan yhtä paljon. 3. Tähän mennessä nolla polkujuoksukisaa takana.

 4. 1.Ystävä oli tykännyt blogistasi ja kävin kurkkaamassa mitä kivan nimen alta löytyy. Heti tykkäsin tyylistäsi ja olen viihtynyt blogisi parissa jo pitkään.
  2. Luen kaikki postaukset. Samat lajit kiinnostavat minua!
  3. Bodom trail tuli juostua tänä vuonna. Ajatuksena olis ilmoittautua Hct:iin! ☺️

 5. 1. Oliskohan ollut googlauksen tulos vai KPK24/7 miten tänne olen eksynyt.
  2. Aluksi juoksujutut oli se syy miksi blogia aloin lukemaan, mutta nyt on mukava seurata miten monipuolisesti voi liikkua ja samalla nauttia jokaisesta hetkestä.
  3. Polkujuoksu on vielä kokeilematta ns. lappurinnassa, muuten olen kyllä metsässä viihtynyt aina kun se on ollut mahdollista eli ei ole tarvinnut ottaa vaunuja mukaan lenkille 🙂

 6. Googlasin juoksua ja salilla käyntiä ja löysin sinut. 🙂 hyvä oli löydös.
  Tykkään kuvista ja monipuolisesta lajivalikoimasta.
  Vähän aikaa sitten juoksin ekan polkujuoksu kisan salamatrailrun ja taidan olla koukussa 😉

 7. 1. Löysin blogisi selatessani näitä sykesportin sivuja. Olen aika uusi lukija!
  2. Luen kaikki postauksesi, koska samanlaiset asiat kiinnostavat itseänikin. Erityisesti tykkään uudesta Endorfiinikylässä-video sarjasta!!
  3. Polkujuoksua en ole vielä kokeillut ollenkaan, mutta kovasti haluaisin metsässä juoksennella!

 8. 1. löysin blogini vuosia sitten (Evita?) lehden kautta 2. Kiinnostaa kaikki jutut juoksusta, retkeilystä, pyöräilystä jne eli tiivistetysti kaikki sporttijutut tulee luettua tarkoin:) 3. olen osallistunut polkujuoksutapahtumiin. huippuja on!

 9. 1 Olen tainnut seurata blogia jo niin monta vuotta etten muista missä siihen törmäsin. Seurailen positiivisen ja aidon fiiliksen vuoksi – varsinkin snäppiä 😀
  2 En tykkää niin paljoa mainostuubasta, mutta ihan kokemukset liikunta/luontojutuista, jutut mitkä koskettaa sun elämää ja urheilua ihan “taviksena” on hyviä 🙂
  3 En ole koskaan osallistunut polkujuoksukilpailuun, tsemppiä sulle vaarojen maratonille, sekin olisi mahtikokemus. Mutta toistaseks tunnen metsiä Helsingissä vaan maastopyörän selästä, kisa ois mielenkiintoinen.

 10. 1. Olen lukenut blogiasi pitkään, jo useamman vuoden ajan. Lukiossa ystäväni vinkkasi sinun inspiroivasta blogista ja siitä sitten innistuin seuraamaan sinua.

  2. Tykkään sun juoksu-ja pyöräilyaiheisista jutuista, etenkin kaikki pyöräilyyn liittyvä kiinnostaa. Saan paljon hyvää energiaa kun luen tietoa ja kokemuksiasi eri urheiluun liittyvistä asioista blogistasi.

  3. En ole osallistunut polkujuoksuihin aiemmin,mutta olen ilmoittautunut ensi toukokuussa juostavalle polkujuoksutapahtumaan karhunkierroksen reitille (53kilsaa). Siksi hyvin kiinnostunut myös arvonnasta.

  energistä syksyä ja tsemppiä vaarojen maratonille!!!!!!!! ♡

 11. 1. Olen lukenut blogiasi vuosia. Joskus taisin googlettaa jotain juoksujuttuja jotka johtivat blogiisi – taisi olla silloin evita lehden alustalla.

  2. Juoksu ja liikunta-aiheiset jutut.

  3. En ole juossut yhtään polkujuoksukisaa, en edes poluilla – oon puhdas asfalttimaratonien juoksija ollut tähän asti 😀 Voisin kokeilla..

 12. 1. Löysin blogisi samoihin aikoihin kuin aloitin oman blogini kirjoittamisen eli kolmisen vuotta sitten. Etsiä omiin kiinnostuksen kohteisiin liittyviä blogeja ja bongasin blogisi sitä kautta.

  2. Tykkään etenkin urheiluun ja ravintoon liittyvistä jutuista. Myös rohkeat kirjoitukset, joissa olet avannut enemmän omaa elämääsi ja tuntemuksiasi ovat sellaisia mitä lukisin enemmänkin.

  3. Polkukisoissa ei ole tullut vielä koskaan käytyä ja nyt olisi hyvä kotikisa tarjolla Helsinki City Trailin muodossa!

 13. 1. Apua – en muista! Olen seurannut blogia jo pitkään, luultavasti olen alunperin löytänyt tänne juoksujuttujen takia.
  2. Juoksujuttujen lisäksi kiinnostaa kaikki muutkin treeniin ja lajikokeiluihin liittyvät jutut.
  3. Polkujuoksu on parasta – olen osallistunut aiemminkin.

 14. 1. Kaverini tykkäsi sinun blogista facebookissa.

  2. Urheiluaiheisista kirjoituksista tykkään eniten pyöräily- ja juoksujutuista. Tykkään myös lukea fiilistelykirjoituksia missä kerrot enemmän itsestäsi. Niistä välittyy hieno elämänasenne!

  3. Olen innostunut polkujuoksusta vasta tänä kesänä ja oli tarkoitus osallistua ekaan puolimaratoniin ikinä tulevana lauantaina sipoonkorpi trailissä. Joudun kuitenkin näillä näkymin jättämään sen väliin kun olen kipeä, joten olisi hienoa päästä korvaamaan tämä helsinki city traililla!

 15. Heippa kaima! 🙂

  1. En muista enää miten löysin blogisi – varmaan Sykesportin kautta silloin kun olit siinä mäkijuoksuvideolla mukana joskus vuosi sitten.
  2. Juoksujutut kiinnostaa eniten, koska juoksen itsekin.
  3. Olen osallistunut kimppalenkeille, mutta en ole juossut poluilla lappujuoksuna. Nyt olisi tietysti kiva päästa kokeilemaan sitäkin!

 16. Löysin blogisi asuessani Norjassa ja ollessani liikunnallisen elämäni re-startin äärellä. Innostuin hurjasti nähdessäni kuinka töissäkäyvä, perheellinen voikaan olla niin tikissä. Siitä sai voimaa omien tekosyidensä selättämiseen. Liikunnalliset jutut ovatkin suosikkejani, erityisesti juoksuun liittyvät ja juoksutapahtumatarinat luen aina. Parisuhde höpinät skippaan usein, ne kun ei silleen mulle kuulu mutta ymmärrän että ovat suuri osa sun elämää ja niillä on paikkansa sun blogissa.

  Polkujuoksutapahtumassa en ole ollut koskaan mutta metsä huutaa mun nimeä. Toivottavasti arpaonni suosii. Jos ei niin täytyy varmaan itse olla oman onnensa seppä.

 17. 1. En enää muista mistä löysin blogin, niin pitkään olen blogia seuraillut. 2. Urheilujutut erityisesti juoksu jutut ovat kiinnostavia ja myös nämä vaellukseen liittyvät valmistelut ja itse vaellus. 3. En ole aikaisemmin osallistunut polkujuoksutapahtumaan. Edellisestä juoksutapahtumastakin on jo tovi vierähtänyt..

 18. 1. En kyllä muista, mistä tämän blogin löysin, olen lukenut jo niin pitkään 🙂
  2. Pidän kaikenlaisista postauksista ain aurheilusta elämänmakuiseen pohdintaan. Että ihan tavallista elämää, ei mitään täydellisyyttä.
  3. En ole osallistunut koskaan polkujuoksutapahtumaan mutta kaksi puolikasta olen juossut ja olisi hauska kokeilla jotain uutta!

 19. 1. Muistaakseni löysin ensin Liikunnanvihaaja blogin ja sitä kautta tämän blogin (olisko ollu samalla alustalla) ja jäin koukkuun.

  2. Juoksujutut kiinnostaa ja vaiva jutut tuo vertaistukea, silloin kun itse tekis mieli itkeä

  3. En oo koskaan osallistunut mihinkään tapahtumaan. Polkujuoksutapahtumien rennosta fiiliksestä olen kuitenkin kuullut paljon hyvää, joten jos uskaltautuis lyhyellä matkalla kokeilemaan. Jospa siellä ei olis kilpailuhenkistä tuuppimista.

 20. Blogisi löysin joskus muutama vuosi sitten, kun sinusta oli juttua jossain naistenlehdessä. Kiinnostuin erityisesti kun huomasin että olet lähtöisin samoilta kulmilta kun itse 😉
  Tykkään lukea juttuja erilaisista treeneistä ja ruokavaliosta.
  En ole ennen osallistunut polkujuoksutapahtumaan

 21. Löysin blogisi jo vuosia sitten enkä enää muista mistä, mutta oikeastaan kaikki seuraamani blogit olen löytänyt jonkun kirjoittajan lukulistan kautta.
  Tykkään oikeastaan kaikenlaisista postauksista. Mitäköhän järkevää osaisin sanoa. Varsinkin kaikkiin tapahtumiin liittyvät jutut ovat kivoja sekä urheilulliseen elämäntyyliin liittyvät. Viimeksi mainitulla tarkoitan sitä, kun luen suoraan riveiltä tai niiden välistä, miten terveellistä elämäntapaa voi soveltaa kiireiseen elämään.
  Yksi polkujuoksu on takana ja se oli tämän syksyn Sappee Trail Runin 26 km. Aika huikeeta ja kärpänen pääsi puremaan!

 22. 1. Löysin blogisi aikoinaan Candy on the run -blogin Karoliinan suosituksesta.
  2. Juoksu on erityisesti sydäntä lähellä mutta myös kaikki muut lajikokemukset kiinnostaa. En oikein osaa edes sanoa minkälaisista postauksista en pitäisi. 🙂
  3. Pari viikkoa sitten osallistuin ensimmäiseen polkujuoksutapahtumaani, ja ihan koukussa olen jo nyt. Fiilikset kisan jälkeen oli tätä pitää saada lisää!

  Tsemppiä Vaaroille!

 23. Ensimmäisen kerran löysin sivuillesi jonkun lehtijutun ohjaamana. Siitä on jo vuosia. Blogisi on yksi niistä, jonka avaan joka aamu. Erityisesti pyöräilyyn ja juoksuun liittyvät jutut kiinnostavat, mutta kaikenlaiset jutut innostavat. Polkujuoksutapahtumista ei ole kokemusta. Kesästä saakka on juoksu on erittäin vähäistä lonkkavaivan vuoksi, mutta nyt on testattu, että juoksu onnistuu siihen malliin, että uskallan lähteä viivalle.. Siispä lähestyvän syysloman kruunaa juurikin Helsinki City Trail!

 24. 1. Vahingossa joskus googlen kautta löytynyt

  2. Tykkään monipuolisesta, pilke silmäkulmassa menosta. Kaikkea ei tarvitse tehdä pelkäm rutiinin takia tietyllä tavalla, vaan löytää uusia liikuntajuttuja yllättävistäkin paikoista.

  3. Olen osallistunut, viimeksi tänä kesänä Brannin trailille Loviisassa.

 25. 1. Vahingossa olen tainnut sut löytää ehkä pari vuotta sitten. Google on kova.
  2. Tykkään monista jutuista. Arkipäiväsistä höpinöistä, mutta reeni jutut on lemppareita. Kirjotat ne sillain ihmismäisesti ja innostavalla tavalla.
  3. Olen osallistunut. Viimeksi tänään sipoonkorvessa 10km. Rankkaa,mutta niin mahtavan koukuttavaa! Ehkä ens kerralla pidempi matka ja vähän rennompi vauhti 🙂

 26. 1) Duunin puolesta, kun olit vielä Evita-lehden bloggaaja.

  2) Juoksu on lähinnä sydäntäni ja arkiliikkuminen yleensäkin.

  3) Kävin testaamassa vusoi sitten kesällä polkujuoksua ensimmäistä kertaa. Se oli rakkautta ensikokeilulla! Polkutapahtumiin en ole vielä osallistunut.

 27. 1) Löysin blogisi vasta ihan äsken Instagramin #vaarojenmaraton kautta.

  2) Erityisesti juoksujutut kiinnostaa, yleisemminkin treenivinkit.

  3) Olen kokeillut polkujuoksua, viimeisimpänä Vaarojen maraton. Oli rankkaa ja kivaa! Kiva ois päästä juoksemaan HCT!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *