Suklaahurahdus

Mä innostuin raakasuklaasta sen verran paljon, että järjestin teille 20 % alennuksen kaikkiin GreenStreetin tuotteisiin, myös workshoppeihin.

 

Itse sain raakasuklaaseen kipinän workshopista, jossa opetettiin kädestä pitäen miten suklaata valmistetaan ja samalla kerrottiin raakasuklaan terveyttä edistävistä vaikutuksista. Olen itse sen verran laiska, että en ole aiemmin jaksanut ottaa selvää asiasta, vaan juuri tällainen valmiiksi pureskeltu juttu oli mulle hyvä.

Ensimmäisessä raakasuklaapostauksessa kerroin, että tässä voi käydä niin, että kohta menee koko käsi näihin superfood-juttuihin ja nyt pahasti käymässä niin, nimittäin olen kohta menossa seuraavaan workshopiin. Seuraavaksi opettelen raakakakun tekemistä.

Olen tehnyt kurssin jälkeen kotona jo kaksi kertaa suklaata. Molemmilla kerroilla on tullut tosi hyvää. Lisäsin massaan vielä mustikkajauhetta. Esikoinen kommentoi, että “tämä on oikeasti hyvää tällaista luonnonterveydellistä mitä oot tehnyt”. 😀 😀 Mitäköhän moskaa mä oon aiemmin tarjoillut? 😀

Klikkailkaa GreenStreetin verkkokauppaan, alennuksen saa käyttämällä koodia endorfiinikoukussa. Nautiskelkaa! Suklaa kuuluu syksyyn!

*Yhteistyössä GreenStreetin kanssa

6 thoughts on “Suklaahurahdus”

    1. En mä mittasuhteita osaa sanoa. 😀 Menee ihan fiilispohjalta määrät, mut ainesosat sentään osaan kertoa.

      Kaakaovoita
      Kaakaojauhetta
      Riisinlesejauhetta
      Suolaa
      Hunajaa
      Biokia mustikkajauhetta

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *