Ylitsepursuavaa onnellisuutta

Olen ollut lomalla ja yhtäkkiä näköjään lomalla blogistakin. Olen viettänyt elämäni kesää ja siitä nyt muutama onnenhuuruinen lause tännekin.

IMG_6292

Viime viikon torstaina menimme kihloihin. Meille sopivalla tavalla arkiromanttisesti lenkkarit jalassa yleisurheilukentän laidalla sateessa. Treenistä ei tuona kertana ihme kyllä tullut mitään. Teki mieli vain tanssahdella sateessa ja hihkua.

Perjantaina vietimme Ramin 30-vuotissynttäreitä perheen ja lähimpien ystävien kanssa

Lauantain vietimme perä-Espoossa grillaten ja viettäen ihanaa aikaa Ramin perheenjäsenten kanssa. Kävimme yöuinnilla ja tanssin 3-vuotiaan tytön kanssa. 🙂

Sunnuntaina sain oman kolmikkoni takaisin isältään. Ilta meni sohvalla katsoen Lomakaverit-leffaa ja syöden jättikokoisen jäätelöannoksen.

Maanantai meni viikkosiivouksen tekemiseen ja illalla kävimme tekemässä tyttöjen kanssa kuntopiiriä Ramin tehdessä omaa treeniä.

IMG_6550

IMG_6585

Tiistai ja keskiviikko on mennyt uidessa ja ulkoillessa perheenjäsenten kanssa. Ihania kesäpäiviä osunut tällekin viikolle. En ole kokenut koko kesänä tarpeelliseksi valittaa säistä. Sää on mikä on ja minkä sille mahtaa?

IMG_6643

IMG_6627

IMG_6613

Tänään heräsin aamuvarhain ja pyöräilin Vallillaan Training for Warriors -salille vetämään hurrikaani-treenit. Aivan paras aamun aloitus. Treenin jälkeen on aivan ylitsepursuavan hyvä fiilis, että tekee mieli syleillä koko maailmaa ja rakastaa kaikkia.

IMG_6652

Kruunaus tälle päivälle on mun ja Ramin Lapin vaellusreissun konkretisoituminen ensimmäiseen hankintaan. Ostin nimittäin kartan reitille Kilpisjärvi-Halti-Pältsa ja nyt alkaa reissun varsinainen suunnittelu ja varustelu. Kyseessä on ihan ensimmäinen erämaavaellus meille kummallekin. Aiheesta tulossa postaus jos toinenkin, kun reittisuunnitelmat ja varustehankinnat tarkentuvat.

Treenit eivät ole oikein sujuneet viime päivinä. Penikkatauti estää juoksemisen ja jostakin syystä motivaatiota muuhun treenaamiseen on todella vaikeaa löytää. Päätin aloittaa testijakson Kayla Itsines -treenejä. Mua kiinnostaa tuo konsepti, koska kovakuntoinen siskonikin testasi ko. treenejä eikä ole viikkoon kävellyt normaalisti. 😀 Ja onpahan edes jotain muuta ajateltavaa sillä aikaa kun jalat toipuu juoksukuntoon takaisin.  Viime viikolla jalkoja käsiteltiin pariinkin otteeseen Helsingin Urheiluhieronnassa ja siitä on ollut selkeä apu, mutta vielä ei kokonaista lenkkiä pysty juoksemaan. Olen myös miettinyt palkkaavani jonkun kehonpainotreeniin painottuneen personal trainerin. Mä tuun kiukkuiseksi, kun joudun itse miettimään jotain korvaavia treenejä ja teen niitä ihan puolivillaisesti. Eilenkin vain pötköttelin radalla ja katsoin kun Rami teki liikkuvuustreeniä. No okei, punnersin mä ehkä 60 ja tein saman verran vatsoja ja borsovilaisia. Tekee mieli vääntää se mondo rullalle, koska en voi itse juosta. 😀

Kaikenlaisia vinkkejä retkeilyyn ja treenimotivaation löytymiseen saa kirjoitella kommenttiboksiin.

Ainiin, hurahdin Snapchattiin. Mut löytää sieltä nimimerkillä elinamie.

29 thoughts on “Ylitsepursuavaa onnellisuutta”

 1. Ihana postaus, tuli itsellekin hyvä fiilis tästä positiivisuudesta! Paljon onnea myös kihlauksesta! 🙂

  Kaylan 12 viikon treenit kaksi kertaa tehneenä voin kyllä suositella niitä juurikin tuollaisiin tilanteisiin, kun omat treenirutiinit on tauolla. Itse oon tehnyt niitä just reissun päällä ja silloin kun en ehdi esim. salille. Ja kyllä tuntuu.. 🙂

 2. Voi miten ihana postaus! Tuli itsellekin todella hyvä mieli. Itsekin olen nauttinut kesästä säistä huolimatta. Ainakin suosivat juoksijaa. 🙂

  1. Kiitos! 🙂 Kiva kuulla, että ilo tarttuu.

   Hyvä fiilistä ei sadesää pilaa. Ja tosiaan ihan parhaat säät juoksemiseen.

 3. Hurjan paljon onnea rakastuneille

  Sydämen täydeltä iloa
  sinulle toivotan.
  Katso, se kirkkaalla hehkullaan
  valaisee maiseman.

  Sydämen täydeltä toivoa
  hetkiisi vaikeisiin.
  Luottaen jälleen voit kulkea
  haasteisiin tuleviin.

  Sydämen täydeltä onnea!
  Nyt juhlan aika on.
  Kohota katseesi ylöspäin
  loisteessa auringon.

  Mukavaa kesän jatkoa!

 4. Onnittelut!!

  Täälläkin meinaa penikat vaivata 🙁 juoksutaukoahan tämä ehkä merkitsee, mutta oletko saanut jotain muita vinkkejä/ohjeita ammattilaisilta? Pidentääköhän kävely/vaelluslenkit toipumista, jos ne ei kuitenkaan koske jalkoihin?!

 5. Voi, onnea! <3
  olen pitkään lueskellut blogiasi mutta en ole tainnut ennen kommentoida.
  Olen myös 3 ihanan lapsosen äiti. Liikunta koostuu pitkältä hyötyliikunnasta, pyöräilen myöskin työmatkat ja iltaisin liikun lähinnä lasten kanssa. Pienin on vasta parivuotias, joten vietän mielelläni aikaa hänen kanssaan ulkoillessa yms.
  Elämässä on muuten kaikki kohdallaan, mutta parisuhde ei.. Tämä sinun elämäntilanteesi jotenkin avasi omat silmäni, että mitä vaan voi elämässä tapahtua <3 ehkä minäkin jossain vaiheessa saan rohkeuden jatkaa oman polkuni kulkemista suuntaan johon haluan kulkea. Ja ehkä mutkan takaa löytyy jotain mistä ei uskalla vielä haaveillakaan 🙂

  1. Kiitos! <3

   Tavallaan olen otettu ja onnellinen, että kulkemani tie tuo toivoa ja uskoa parempaan huomiseen. Mutta samaan aikaan olen pahoillani, ettei parisuhteesi ole sellainen, joka tuottaisi sinulle onnea. Taistelematta ja kiviä kääntämättä ei kannata luovuttaa. Kaikkea hyvää ja hurjasti voimia! <3

 6. Onnea!!❤️

  Mä niin ymmärrän tuon sun turhautumisen! Voisko pyöräilyllä ja uinnilla korvata juoksut? Voishan niillä, mut ei niistä tuo samaa oloa, tiedän

  Mä oon lähdössä elokuun lopussa myös vaeltamaan. Kannattaa etukäteen testailla varusteita varsinkin kenkiä ja rinkkaa lyhyemmillä reissuilla. Hyvä ostos on myös ihan prisman merinovilla aluskerrasto joka käytännössä tuulettamalla “puhdistuu” 🙂

  1. Kiitos!

   Vastasitkin jo mun puolesta. 😀 Kai se motivaatio niihinkin löytyy, kun tarpeeksi kauan joutuu kärvistelemään.

   Huomenna lähdemme testaamaan uusia vaelluskenkiä Nuuksioon! Ihanaa!

 7. Onnea kihlautumisesta! :’) Tuliko yllätyksenä?
  Muakin kosittiin 15.7. ja vaikka oltiin aiheesta puhuttu ja osasin pikkusen odottaa niin osasi mies silti yllättää mut ihan totaalisesti!! <3

  1. Kiitos! 🙂 Ei tullut mitenkään odottamattomasti, tästä oli puhuttu jo jonkin aikaa, mutta ajankohta oli yllätys. 🙂

 8. Onnittelut kihlojen johdosta! =)

  Odotan mielenkiinnolla postauksiasi Lapin vaelluksesta! Varsinkin kun olette ekakertalaisia, niin olisi mielenkiintoista kuulla sitten mikä on ollut erilaista kuin odotit tai mahdollisesti yllättävää jne. Ja miten valmistaudutte vaellukseen, sekä tietysti varusteista. Itsekään kun en ole (toistaiseksi) vaelluksella ollut, mutta aihe kovasti kiinnostaa. =)

  1. Kiitos paljon!

   Mä odotan tuota reissua niin paljon. Kirjoittelen reissusta varmasti paljon materiaalia.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *