Treenivaatehimoa

Tilasin viikko sitten uudet lenkkarit ja siitä jäi hirveä kipinä uudistaa koko treenivaatevalikoimani. Selkeästi kevät tulossa, kun nykyiset treenivaatteet ja koko vaatekaappi aiheuttaa lähinnä oksennusreaktion. Olen viime päivinä marhannut erilaisissa nettikaupoissa kuolaamassa treenivaatteita. Ihania värejä, ihania uusia malleja, niin paljon kaikkea ihanaa! Zalandon sivuilla olen kuluttanut ison osan ajasta. En tajunnutkaan miten paljon valikoimaa siellä on. Mä luulin, että siellä on vain kenkiä, mutta siellä onkin ihan hirveästi kaikkea muutakin. Nyt tekee mieli tilata toiset juoksukengät netistä. Katsokaa nyt näitä, tässä vain ihan muutama herkkupala.

 

Jotenkin silmää nyt miellyttää värikkäät ja matalat juoksukengät. Kurkatkaapa linkin takaa Zalandon mieletön valikoima: juoksukengät netistä.

Tekee mieli tilata nämä kaikki.

 

Kaikki vaatteet Zalandon sivuilta.

Mä niin haluan uusia treenivaatteita! Nyt nuhaisena ja nuhjuisena kiduttaa katsoa näitä kaikkia ihanuuksia, koska näiden katsominenkin jo aiheuttaa hirveän treenihimon. Mistä tämäkin nuha taas tuli. Toivottavasti tästä ei nyt kehkeydy mitään kuumehommeleita. En nyt yhtään jaksais sairastaa.

**Postaus sisältää mainoslinkkejä.

9 thoughts on “Treenivaatehimoa”

  1. Olethan muuten käynyt Adidas Outlet Storessa Tammistossa. Jos treenivaatteiden ei tarvi olla just tämän kauden tuotteita niin sieltä saat edullisesti edellisen kauden tuotteita. Siis noin 30 % edullisemmin kuin urheiluvaateliikkeistä.

  2. Ai että miten kivoja vaatteita ja kenkiä! 🙂 voisin ottaa, siis ostaa, noi keltaiset kengät heti samantien! 🙂

    Suosin helposti treenivaatteissa mustaa, et näyttäis timmimmältä, mutta sulla ei oo sitä “ongelmaa” sun kropan kanssa. 😀

  3. Monna: No ala! Mä kieriskelen tuskissani, koska haluan nuo kaikki.

    haamu: Mäkään en ole ostanut pitkään aikaan treenivaatteita, joten ehkä on pakko vähän sortua.

    Nella: Niin on, nuo värit houkuttelee!

    Vakkari-lukija: Mäkin kyllä suosin mustaa treenivaatteissa ja muutenkin, koska olen tylsä. 😀

  4. Yes! Minäkin juuri tajusin pari viikkoa sitten, miten mahtava valikoima tuolla Zalandossa on jumppakamoja. Tilasinkin sieltä heti tuollaiset Asicsin värikkäät lenkkarit, ne toiset, neonväreissä. Kyllä niillä treeni kulki!

    Kiva tämä sivustosi, vasta nyt tajusin tänne tulla. Olen aiemmin pyörinyt lähinnä tuolla Annen sivuilla. Annen tyylivinkkejä on tullut seurattua jo muutama vuosi.

    1. Kiva kun löysit tännekin! 🙂 Toivottavasti viihdyt. Ja kiva kun kommentoit, niin löysin sinunkin blogisi. Sulla on tosi kiva tyyli.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *