Kelpo keskiviikko

Tänään oli taas hemmottelupäivä. Hemmottelupäivään kuului hieronta ja kampaamokäynti. Ihanaa! Hierojalla leivottiin olkapäätä parempaan jamaan, toivottavasti. Hierominen sattui aika mojovasti, mutta sen jälkeen sain käden lähestulkoon kokonaan ylös lähestulkoon kivuttomasti. Liikelaajuutta tuli heti kerralla lisää! Toivottavasti tämä suunta pysyy. Sain hierojalta kehoituksen kääntyä osteopaatin puoleen. Olisi aivan huippua, jos olkapää tulisi joskus kokonaan kuntoon. Kohta vuoden tätä oireilua on jatkunut.

Eilen sain kauan odottamani silmälasit, kahdet. Avautui kuulkaas tarkempi ja kirkkaampi maailma.

Työpäivän jälkeen kävin tsekkaamassa Jussin uuden kampaamon KAMPAJUSSIn. Hienot ja rauhalliset puitteet. Viihdyin. Tällä kertaa vain värjättiin hiukset, ei leikattu, koska kasvatusprojeti on vielä kesken. Värjäämisen lisäksi sain päähieronnan, kun valittelin päänsärkyä. Ihanasti rentoutti ja päänsärkykin hellitti.

Mannerheimintie 31

Kotona päätin yhtäkkiä ottaa itsestäni asukuvia. Asu nyt oli aika tylsä, mutta otinpahan kuvia kuitenkin. Kamera on ollut viime aikoina aika vähällä käytöllä. Tarvitsisin lisää aikaa ja inspiraatiota. Taitoa olisi hyvä ylläpitää, koska minut on kelpuutettu kovaan seuraan, nimittäin tuuraamaan Valoisa Wedding Photographyn Tainaa.

Voi keltainen valo, kuinka paljon mä vihaan sitä. Tässä näitä kuvia nyt kuitenkin.

Noh, mitä sanotte laseista? Hiukset nyt on aika samanlaiset kuin ennenkin, tyvikasvun harmaat on vain piilotettu, mutta saa niitäkin hapsotuksia kommentoida, jos mieli tekee.

Illan päätteeksi mulla olisi vielä ongelma ratkaistavana, nimittäin millä mä menen huomenna töihin? Eilen tulin töistä juosten ja tänään juoksin aamulla töihin. Jätin sitten järkevänä tyttönä töihin kaikki muut urheiluvaatteet, paitsi lenkkarit. Pyörä on kyllä kotona, mutta siinä ei ole vielä nastarenkaita ja ilman nastoja en uskalla kyllä lähteä pyöräilemään, koska tänä aamunakin oli sen verran liukas, että juostessakin jalat lipsui. On mulla isot ongelmat. Saattaa olla, että tämä rouva istuu aamulla bussissa ja illalla miettii juoksisiko taas kotimatkan. Huomenna olisi kyllä tarkoitus mennä salillekin. Jospa nyt kuitenkin menisin nukkumaan.

7 thoughts on “Kelpo keskiviikko”

  1. Heissan! Ja kivat rillit!

    Kuule, olisin tosta töihin juoksemisesta kysynyt, että minkälainen reppu sulla on? Vai saatko kaikki kamat jätettyä töihin, niin ettei sun tarvii kantaa mitään mukana? Mä olen juossut kanssa välillä ja koen noiden kamojen roudaamisen tai sitten etukäteen miettimisen ja töihin jättämisen jotenkin tosi haasteelliseksi…

  2. Elinabeth: Ne on Clarksin saappaat, mutta olen löytänyt ne kirpputorilta muutama vuosi sitten 8 eurolla!

    jenni: Heissan! Kiitos! 🙂 Mulla on aivan tavallinen Jansportin reppu, jossa kannan kaikki sen päivän vaatteet, ellei töissä ole juuri sen päivän asuun sopivia vaatteita jo valmiina. Joskus olen punninnut repun ja silloin se painoi 5 kg. Mä otan sen vaan treenin kannalta. Parempi juoksureppu voisi olla aika kätevää. Saattaisi säästyä niska-hartiakivuiltakin.

    Ninni: Voi kiitos! 🙂

    Anonyymi: Kiitos kaunis! 🙂 En mä oikein tiedä kuinka pitkäksi kasvatan. Sen verran ainakin, että yltää paremmin kiinni ja että voi leikata jonkun jännän mallin. Kovasti samalla houkuttaa taas lyhyt. Lyhyet sopis paremmin rillien kanssa.

  3. Hej!

    Rohkenin ekaa kertaa kommentoimaan, sulla on todella piristävä blogi! Sun jutut kyllä motivoi liikkumaan 🙂

    Etsiskelin vanhoista blogiteksteistäsi, mutta en löytänyt: minkä merkkinen sun pyöräsi on? Olen hommaamassa “kunnon pyörää” ja mietin osaisitko antaa kovana pyöräilijänä vinkkejä? Tuntuu että naisten pyörissä ei ole niin suurta valikoimaa kuin miesten..

    Kiitos jo etukäteen ja ihanaa viikonloppua!

    -Sanna

  4. Hej Sanna! Kiva kun kommentoit! 🙂 Mun pyörä on Gary Fisher Marlin. Mihin käyttötarkoitukseen etsit pyörää? Kaupunkiajoon, treenailuun vai johonkin muuhun? Mun pyörä on aika massiivinen kaupunkiajoon (maastopyörä), mutta on siitä huolimatta aivan kelpo. Haaveilen maantiepyörästä edelleen, mutta siihen saisi upotettua pitkästi toista tonnia rahaa… Mun pyörä on miesten pyörä. Mä en edes katsoisi naisten pyöriä, koko ratkaisee, ei tangon paikka. 🙂 Kannattaa mennä kunnon liikkeeseen, jossa osataan neuvoa mitä kaikkea pyörän hankinnassa pitää ottaa huomioon. Toivottavasti löydät sopivan!

    Ihanaa viikonloppua sinullekin!

    Elina

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *