Cooper-kokeilu ja suorat hiukset

Kävin tänään pikaisella juoksulenkillä. Lähdin yllättävän kovaa. Sports Tracker kertoi ekan kilometriin kuluneen 4.38 min ja sain yhtäkkiä päähäni, että kokeilen juosta cooperin. Kiristin tahtia ja pingoin vajaat 12 minuuttia niin kovaa kuin kylmiltäni jaksoin. Eiköhän Sports Tracker just tänään sekoillut ja oli tehnyt jonkun ihme vekin karttaan. Ehdin jo innostua, että juoksin 11.56 minuuttiin 3,14 kilometriä, mutta en ihan kuitenkaan. Mittasin kartasta reitin ja sain tulokseksi noin 2500 metriä. Ei huono siltikään. Loppumatkan juoksin ja kävelin. Tein yhteensä vähän reilun puolen tunnin lenkin ja matkaa kertyi noin 5,5 km.

Cooper ja loppuverryttely
Matka: 5,5 km
Kesto: 34 min
Syke: keski – 144 bpm, max – 179 bpm
Kalorit: 285 kcal

 

Lenkin jälkeen lähdimme siskon luo, jonne tuli suurinosa sisaruksista. Innostuin suoristamaan hiukset ja laitoin keskipääjakauksen. Näytin omaan silmään ihan oudolta. Mikä on teidän tuomio? 

Ja voi siskon vauvaa! Otin vähän yli 330 kuvaa vauvasta, siskosta ja vähän myös muista. Niitä sitten vaikka huomenna. Tässä sneak peek.

5 thoughts on “Cooper-kokeilu ja suorat hiukset”

  1. Hyvä tulos, noin kylmiltään juostuna ja kesken matkan tehdyn päätöksen kera 😀 Kannattaa joskus koittaa radalla niin, että joku toinen ottaa aikaa – on helppo mitata matka ja se on myös (okei tylsää) tasasta!

    Mitä muuten sun olkapäälle kuuluu? Et oo vissiin salille uskaltautunu, mut onko se kuitenki jo parempi vai vieläkin kipee?

  2. Elisa: En jotenkin ota tuota oikeana tuloksena, kun ei ole mitään virallista faktaa näyttää. Pitää ehdottomasti kokeilla joskus radalla ja niin, että joku muu ottaa aikaa.

    Olkapäälle kuuluu huonoa, tai no tuo on aika dramaattisesti ilmaistu, mutta ei se ainakaan paremmaksi ole mennyt. Turhauttaa enkä oikein tiedä jaksaako jatkaa fysioterapiaa. Menee niin paljon rahaa eikä tiedä tuleeko se silläkään kuntoon. Blaah.

  3. Heei!! Lueskelin blogiasi ekan kerran. On ihanan energinen blogi! 🙂 Jooh toi sports tracker ei oo kovin tarkka mittaamaan matkaa… Kerran lenkin jälkeen huomasin matkaksi reilut 17 000 kilometriä… olin käynyt Afrikassa, kun katsoin karttaa. Ei kyllä enää ole matkassa mukana sports tracker 🙂

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *