Juoksuhurmos

Eilen lähdin siskon kanssa aiotulle pitkälle lenkille. Koko päivän olin siihen asennoitunut, mutta aikataulu ei ollut aivan selvillä. Aamulla söin aamupalan ja puolen päivän jälkeen söin vähän hiilaripitoista evästä lenkillä jaksamista ajatellen ja tietysti tankkasin vettä. Söin siis kaksi paahtoleipää, päärynän ja banaanin. Aamupalaksi olin syönyt ruisleivän, jonka päällä oli salaattia, kurkkua, tomaattia ja yksi kananmuna siivuina. Pääsimme vihdoinkin liikkeelle varttia vaille neljä. Epäilin jo omaa vireystilaa ja nälkäkin kolkutteli ovella. Siskokin arpoi, että lähdetäänkö ollenkaan, koska sataa. Ei mitään jahkaamisia enää, nyt lähdetään. Juomapullovyö vyötärölle ja menoksi. Sain valita reitin ja lähdimme yllättäen juoksemaan rantoja pitkin. Juostiin aika rauhallista tahtia ja aloitin heti alkumatkasta siskon yllyttämisen “Ilmoittaudu säkin maratonille! Voidaan sitten treenata yhdessä!”. Koko lenkki sujui aivan täysin ilman minkäänlaisia vaivoja! Juoksu tuntui kevyeltä, sykkeet pysyi kurissa, ei tullut kovin pahasti nälkä ja jalat kestivät. Mä oon niin onnellinen! Tekisi mieli heti tänään juosta toinen pitkä lenkki, mutta tyydyn työmatkapyöräilyyn ja muutenkin lähden kohta Sonisphereen kuuntelemaan Metallicaa! Lenkin jälkeen ei tällä kertaa tullut edes pahoja mahaoireita. Maha oli vain vähän arka, mutta niin se on aina kovan treenin jälkeen. 

Juoksu
Matka: 21,1 km
Kesto: 2 h 17 min
Km-aika: 6:30 min
Syke: keski – 143 bpm, max – 162 bpm
Kalorit: 1079 kcal 

Sitten taas olkapään kuulumisia. Lääkäri soitti tänään. Hän ei ollut perehtynyt mun kuvantamistuloksiin eikä mihinkään muuhunkaan. Aika turhaa, mutta briefasin hänelle nopeasti mun ongelman ja hän pyysi käymään. Huoh. No varaan ajan ja menen käymään.

Nyt lapsille kamat kasaan ja itselle mustaa päälle ja silmiin, pinkit kynnet saa jäädä. Master, master, master of puppets! Vaikka tuskin ne tuota soittaa.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=6KtF7ql3FJc&w=420&h=315]

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *