Lepäily jatkuu paremmissa maisemissa

Pääsimme eilen illalla yhdeksän aikaan lähtemään mökille. Ilta oli melkoista sähellystä. Ensin oli keskimmäisen jumppa ja sen jälkeen piti vielä pakata. Perjantaisin oon aina ihan hirveän väsynyt. Arkiviikon jälkeen ei jaksaisi enää edes ajatella, mutta nyt rypistettiin perhe pakettiin ja autoon. Mä pakkasin sen minkä pystyin kipeytyneellä jalalla, jalka oli kipeytynyt jumppareissusta. Lapset olivat kans tosi väsyneitä ja kitisivät niin kauan kunnes nukahtivat autoon. Ehdittiin jo miettiä, onko tässä mitään järkeä, mutta mökille päästyä olo oli heti ihan toinen. Tähtitaivas oli ihan uskomaton! En muista milloin olisin nähnyt niin paljon tähtiä taivaalla. Kannoimme lapset sänkyihin, mäkin sammuin sohvalle miesten ollessa saunassa.

Tänäkin perjantaina taivas oli hieno
Toisestakin suunnasta
Kuopus

Keskimmäinen

Ryppyotsainen neuloja. Näin on mun tämä päivä mennyt – haluaisin metsään, mutta jalka ei kestä
Huussin verhot

Esikoinen

Leppoisaa lauantai-iltaa teillekin ihanat lukijat!

4 thoughts on “Lepäily jatkuu paremmissa maisemissa”

  1. Oi, mökillä on varmasti ihanaa ja rentouttavaa. Mukavaa vaihtelua, toivottavasti ilmatkin suosivat.

    Täällä pohjoisessa on nautittu ihanasta ilmasta. Uskallanko sanoa, että käytiin miehen kanssa parin tunnin pyöräreissu.. Pyöräiltiin mm. Ounasvaaran päälle asfalttia pitkin ja alas rinnettä. :o) Lepäähän nyt sen jalkas kans, niin aiemmin pääset sitte liikkumaan. Mukavaa viikonloppua!

  2. Mäkin otin samaisesta taivaasta eilen illalla kuvia 🙂

    Kauniit lapsoset <3

    Mäkin lähtisin salamana mökille, jos olisi mahdollisuus. Tuntuu, että kaikki kaatuu niskaan ja olo on tosi ahdistunut. Ehkä se taas tästä.

  3. Voi ihanuus! En tiedä mitään ihanampaa paikkaa kuin on mökki!Koko tää hektinen maailma painuu siellä unholaan ja äänetön rauha näin syksyllä on mieletön.

    Edellis viikolla myös minä nautin ihanista mökkipäivistä ja lukemattomien tähtien tuikkeesta.päivisin puuhailin kaikenlaista,myös sienestin,iltaisin nautin saunasta ja järvestä,iltaöisin katselin pihalla selälläni maaten taivaalle,mikä tähtien runsaus.Kaupungissa ne tähdet katoavat kaikkien valojen tähden,vaikka taivaalla ovatkin onneksemme.

    Harmillinen asia kannaltani on se,että mökkini sijaitsee saaressa,jonne ei kovinkaan usein talvella pääse.Reilut viisi kuukautta talvikuntoon laittamisesta alkaa taas mökkeilyn riemu. 🙂

  4. Hurahtanu Heidi: Mökillä oli ihanaa ja rentouttavaa, vaikka harmittikin, koska en päässyt luontoon käppäilemään enkä juoksemaan. Teidän pyörälenkki kuulosti ihanalta! <3 Urheilu syyssäässä on ihan parasta.

    Suvi: Halauksia! Toivottavasti ahdistus helpottaa!

    Anonyymi: Ihanasti kuvailit mökkeilyn ihanuuden. Mökkeily tai purjehdus tai jokin muu… Avainsanoina luonto, rauha ja irtiotto arjesta. Nautinto!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *