Typerä tempaus

Mä tein eilen jotain tosi typerää. Mä pyöräilin mun Garyn työpaikan parkkihallista kotiin. Pyöräilin ihan tosi tosi hitaasti ja vasemmalla (terveellä) jalalla pyörittäen. Mua pelotti mahdolliset äkkitilanteet, mutta samaan aikaan olin aivan innoissani. Hykertelin ja nautin joka hetkestä. Liikennevaloihin pysähtyminen piti suunnitella hyvin, etten tukeutunut liikaa tai huonosti kipeälle jalalle. Pyöräily ei tuntunut yhtään pahalta, se tuntui itse asiassa helpommalta kuin kävely, mutta kun tulin kotiin, niin jalka osoitti suuttumuksen merkkejä. Tänään jalka on ollut paljon huonompana kuin eilen. Tyhmä minä! Vaikka toisaalta lääkäri sanoi, että voin liikkua kivun sallimissa rajoissa eikä pyöräily tehnyt kipeää. En kyllä ajatellut pyöräillä uudestaan ennen kuin jalka on kunnossa.

Maanantaina yhden kepin varassa
Maanantaina tyttöjen jumppaan menossa

Tämä viikko on ollut aika väsähtänyt muutenkin. Oon ollut iltaisin ihan hullun väsynyt. Tarvisin niin paljon enemmän raitista ilmaa, mutta en pysty kävelemään kovin pitkiä matkoja. Turhauttaa liikkumattomuus. En keksi mitään liikuntamuotoa, jossa en tarvitsisi jalkaa ja jossa saisin hien pintaan. Soitin tiistaina terveyskeskukseen turhautuneen puhelun ja sain ohjeen mennä maanantaina sinne, jos jalka ei osoita tervehtymisen merkkejä.

Tämä ilta on mennyt siskon häitä suunnitellessa. Ihanaa päästä häihin! Mekot vaan pitäisi löytää tytöille ja mulle. Mistä?

Huomenna lähdetään viikonlopuksi mökille, jos saamme auton lainaan sukulaisilta. Siellä mä pääsen ainakin luontoon!

4 thoughts on “Typerä tempaus”

  1. No eihän sitä tiedä ennen kuin kokeilee. Jalka ei ehkä vielä sitten noin vaativaan toimintaan ole valmis (vaikka ei se pyöräily niin vaativaa ole terveillä vartalon jatkeilla).

    On kyllä kurjaa kun et pääse liikkumaan! Arvaa miten outoa on ollut HeiaHeiassa olla viikkolistalla sun YLÄPUOLELLA? :’D Hohohoo 😀

    Ah, häät! <3 Mäkin haluan häihin.

    Mökki <3

  2. Ota nyt rauhallisesti hyvä ihminen ettei jää häät tanssimatta.Kyllä se kinttu paranee aikanaan.

    Toisaalta,on hyvä,että joskus tulee muistutus siitä,että pienikin muutos terveydessä voi olla tosi suuri muutos tavallisessa päivässä!Aika usein jää miettimättä miltä tuntuu olla terve ja kunnossa,ainakin minulta.Hyvää viikonloppua!

  3. Senja: Tirsk. Tightmaster. 😀 Kyllä mä lepään, koska mä haluan olla taas kunnossa joskus.

    Suvi: Niinpä ja kelasin, että jalka on/olis yhtä kipeä puolen tunnin kävelystäkin… Hehe heiaheialle. 😀

    Otan mä rauhallisesti, mutta on tämä vaikeaa, kun välillä en ymmärrä edes saamiani ohjeita. Mitä tarkoittaa “saat liikkua kivun sallimissa rajoissa”.

    Ja nimenomaan. Pitää arvostaa terveyttä. Hyvää viikonloppua sinullekin!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *