Se on loma nyt!

Mulla alkoi eilen neljän viikon kesäloma! Käsittämätöntä! Edellinen pitkä loma mulla on ollut äitiysloma, eikä äitiyslomaa lomaksi voi sanoa, vaikka ihanaa aikaa se on ollut. Elämä maistuu nyt mansikalta ja tuoksuu aurinkovoiteelta. Meillä on erikoinen viikonloppu, koska meillä on kotona vain yksi lapsi, kuopus. Kaksi vanhinta on pohjoisessa sukulaisten kanssa. Kuopus paistattelee hyvinkin tyytyväisenä huomion keskipisteenä.

Mua hemmoteltiin taas aamulla. Sain herkkuaamupalan sänkyyn, vanukasta en tosin jaksanut syödä.

Aamupalan jälkeen tehoiltiin kämppä siistiksi ja sen jälkeen painelimme Tapiolan altaille nauttimaan hellepäivästä. Mukava päivä!

Huomenna pitäisi ruveta pakkailemaan purjehdusreissua varten. Laukkuun pitää pakata juoksukamojen ja kahvakuulan lisäksi lämmintä vaatetta, jopa talvitakki, hellevaatetta ja kaikkea siltä väliltä. Kaikkeen täytyy varautua. Emme ole vieläkään suunnitelleet mihin suuntaan lähdemme. Kävin eilen ostamassa äidille Tallinnan merikartan ja itäisen Suomenlahden karttasarjan. Tällä hetkellä merisää näyttäisi ihan suotuisalta Tallinnaan lähtöön. Jännäksi käy mihin suuntaan tuuli meitä kuljettaa. Kaikki on mulle uutta, koska täällä suunnalla en ole vielä koskaan purjehtinut. Paljon kauniita paikkoja on näkemättä.

Pikkuinen nappasi minusta äsken kuvan, kun istun tässä koneella. Hehee. Tältä se näyttää.

Saimme kuopukselle hoitopaikan illaksi. Lähemme miehen kanssa parantamaan parisuhdetta. Nyt vaihtamaan bikinit ja shortsit johonkin siveellisempään vaatetukseen.

2 Replies to “Se on loma nyt!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *