Yhden yön irtiotto

*Mainos: Hotel Rantapuisto

Saimme mieheni kanssa kutsun Hotel Rantapuistoon herkuttelemaan blinibuffettiin ja rentoutumaan yhdeksi yöksi. Olin pari vuotta sitten tyttärieni kanssa samaisessa hotellissa vierailulla. Tuo vierailu oli mieleenpainuva, joten ilahduin kutsusta ja vastasin heti, että tulemme mielellämme.

Viime perjantaina lähdimme suoraan työpisteiltämme kohti Ramsinrantaa, jossa Hotel Rantapuisto sijaitsee. Sovimme miehen kanssa treffit Sörnäisten metroasemalle. Olin kotona vietetyn etäopiskeluviikon jälkeen ihan nuhjuinen. Olin opiskellut koko päivän niin ahkearasti, etten ehtinyt edes meikata saati syödä kunnolla ennen lähtöä. Kävelimme Rastilan metroasemalta hotellille. Saavuimme Ramsinrantaan juuri sinisellä hetkellä. Ehdimme rentoutua ja laittautua huoneessamme sopivasti ennen blinibuffettiin lähtöä.

Hotel Rantapuistossa on ihana tunnelma. Minua viehättää hotellin 60-luvun tyyli, se tuntuu lämpimältä ja kodikkaalta. Hotelli on ihan merenrannalla ja sitä ympäröi ihana luonto. Rantapuistossa tulee sellainen olo kuin olisi jossakin kauempana eikä kävelymatkan päässä metroasemalta.

Blinibuffet

Hotellin alakerrassa on Ravintola Rantapuisto, jossa on maaliskuun alkuun saakka blinibuffet klo 18-22. En ollut koskaan aiemmin syönyt blinejä, joten nyt oli korkea aika rastia tämäkin pois listalta kuleksimasta. Maistoin kaikkia tarjolla olleita makuja ja söimme vatsamme aivan pullolleen blinejä. Otimme blinien kanssa ravintolan suositteleman viinin (Riesling Trocken), joka oli todella hyvä viini blinien kaveriksi. Jälkiruoalle on aina ihan oma paikkansa vatsassa, jaksoimme syödä vielä raikasta hedelmäpavlovaa jälkiruoaksi.

Lyhytkin irtiotto tekee hyvää

Hotellivierailujen yksi kohokohdista on valmis kiireetön aamupala. Nautiskelimme kaikessa rauhassa aamupalahetkestä, jonka jälkeen liian pian olikin käsillä lähdön hetki.

Vatsat täysinä siirryimme huoneeseemme köllöttelemään. Ilta kului telkkaria katsellen ja toistemme seurasta nauttien. Jännä miten uusi ympäristö tekee mielelle ihmeitä. Olisimme varmasti kotonakin katselleet telkkua, mutta tuossa ympäristössä tuli oltua enemmän toisille läsnä.

Pienikin irtiotto tutuista nurkista ja rutiineista virkistää ihan älyttömästi. Viikonloppu tuntui paljon pidemmältä ja olo oli paljon rentoutuneempi viikonlopun jälkeen kuin tavallisesti. Tuossa hotellissa olisi kiva viettää joskus vaikka pari yötä, että ehtisi paremmin nauttimaan ympäröivästä luonnosta.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *