Nämä kirjat luin lomalla

*Sain kirjat Otavalta ilmaiseksi

Ennen lomalle lähtöä kysyin Instagramin storiesin puolella seuraajiltani mitä kirjoja minun kannattaisi lukea reissussa. Sain hurjasti ehdotuksia. Kiitos niistä jokaiselle suosituksen lähettäneelle! Hyvän kirjan löytäminen on lähes yhtä vaikeaa kuin löytää katsottavaksi hyvä elokuva. Tallensin kaikki vinkit seuraavaa tarvetta varten.

Ennen lähtöä sain Otavalta muutaman kirjan reissulukemiseksi. Olin lähetyksestä ikionnellinen! Viime aikoina olen lukenut kirjoja oikeastaan vain lomalla. Ennen luin säännöllisesti. Pitäisi ehdottomasti lukea enemmän, koska lukeminen herättää inspiraation kirjoittamiseen. Oma kirjoittamiseni on jämähtänyt tiettyihin kaavoihin. Lukemisen avulla sanavarasto laajenee ja kirjoista oivaltaa erilaisia tapoja kuvailla asioita. Hyvän kirjan lukeminen on ihan parasta! On ihanaa herkutella hyvin kirjoitettujen lauseiden äärellä, makustella niitä ja viivytellä.

Sain eilen luettua viimeisenkin lähetyksessä olleen kirjan. Aloitin kirjojen lukemisen siinä järjestyksessä kun niitä oli mulle seuraajien toimesta suositeltu.

Tämä kirja oli reissun paras. Kaunista ja elämänmakuista. Rakkautta ja kaunista kieltä eikä tarina ollut yhtään ennalta arvattava.

Tämä oli vähän sellaista Nora Roberts hömppää, mutta viihdyttävää ja opettavaistakin.

Tämä kirja jäi viimeiseksi eikä mua suorastaan houkutellut tarttua tähän, koska ulkoasu oli vähän ankea. Aloitin kirjan eilen ja luin sen yhdeltä istumalta. Olen lukenut paljon kirjoja Suomen sodasta, mutta tässä oli kiinnostava moniulotteisempi lähestymistapa aiheeseen.

Kaikki nämä kirjat kannattaa kyllä lukea. Paluumatkalle mulla on vielä Täällä pohjan tähden alla trilogian toinen osa. 🙂

Ps. Kuvista näkee myös hyvin, miten mun varpaiden kynsilakat haalistuivat viikon aikana. 😀

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *