Viikonlopun parhaat

*Sisältää kaupallisia linkkejä

Hektinen viikko alkaa olla taputeltu. Lapset lähtivät jokin aika sitten isälleen ja talo hiljeni. Väsyttää niin paljon, ettei meinaa enää ajatus kulkea. Tämä viikko oli melkoinen rypistys – koulu alkoi sillä viikolla, jolloin lapset olivat meillä. Selvisin kuitenkin mielestäni ihan hyvin. Ehdin peräti treenatakin yhteensä neljä tuntia, kevyesti mutta kuitenkin. Muistin käydä yhden lapsen arviointikeskustelussa ja sain ennen viikonloppua tehtyä kaikki koulutehtävät, että viikonlopulle jäisi aikaa levolle ja yhdessäololle. Kodinhoito on tosin jäänyt vähän puolitiehen. Sen sijaan olen yrittänyt käyttää siitä säästyvän energian perheen kanssa hengailuun. Uskoisin, että arki löytää vielä sopivat uomat ja väsymys hälvenee, kunhan löydän sopivat rutiinit.

Viikonlopun parhaat jutut oli karkkipäivä, tortillojen syöminen, luistelu, huonejärjsetyksen vaihtaminen tyttöjen huoneesta, dippivihannekset, saunajuomat ja uusi tv-sarja, jota katsoimme pienimmän tytön kanssa hänen treenien jälkeen odotellessa keskimmäisen treenien loppumista.

Nyt unille, että jaksan huomenna rimpuilla 12-tuntisen koulupäivän alusta loppuun.

*Meidän vaatteet saatu: Yvette (meidän takit nämä, housut nämä, ja nämä. Normaalihintaisista tuotteista saat -20 % alennusta koodilla ELINA20.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *