Minireissu Turkuun

*Hotellimajoituksen meille tarjosi Holiday Club Caribia

Viime lauantaina Turussa Vauhtisammakon juoksukoululla oli Juoksumessut. Olin lupautunut tapahtumaan edustamaan työnantajani tuotemerkkejä sekä esittelemään Suunnon uusimpia urheilukelloja. Pakkasin aamulla varhain laina-autoon tyttäreni ja peräkontillisen tuotteita. Messupäivä hujahti hetkessä jutellessa muiden edustajien sekä Juoksumessuvieraiden kanssa. Tapahtuma oli varsin onnistunut ja oli jälleen kiva huomata, miten ihanat tytöt mulla onkaan. Tytöt auttoivat tuotteiden kantamisessa, messupisteen esillepanossa, rahastamisessa ja lopuksi vielä purkamisessa. Kaikista liikuttavinta oli, kun tytöt olivat lämmittäneet minun valmisruoka-ateriani valmiiksi ja tulivat ilmoittamaan, että “mene äiti nyt syömään, me voidaan rahastaa asiakkaita sillä aikaa”. Mun reippaat rakkaat!

Juoksumessujen jälkeen ajelimme Vauhtisammakon lähellä olevaan Holiday Club Caribiaan, jossa meitä odotti kahden huoneen combi sekä kylpylän vapaa käyttö. Kuinka täydellistä! Tytöt olivat odottaneet kylpylään pääsyä ja itsekin olin kyllä niin rentoutumisen tarpeessa poikkeuksellisen raskaalta tuntuneen työviikon jälkeen.

Huoneisiin päästyämme siellä odotti mukava yllätys – lautasellinen hedelmiä. Juuri täydellinen välipala ennen kylpemistä. Vaihdoimmekin pikavauhtia kylpytakit niskaan ja tepsuttelimme kylpyläosastolle.

Kävimme testaamassa jokaisen altaan, onkalon, tunnelin, porealtaan ja kaikki erilaiset saunat! ❤️  Lapset jaksoivat vielä messupäivän jälkeenkin pulikoida. Itse vetäydyin saunaan kuuntelemaan omia ajatuksia lasten jatkaessa polskintoja, vaikka lopuksi vielä kävin lasten kanssa kertaalleen kaikki liukumäet ja altaat uudemman kerran läpi.

Kylpemisen jälkeen olo oli niin totaalisen rentoutunut, etten meinannut millään jaksaa raahata itseäni ja tyttöjäni iltaruoalle. Päädyimmekin sitten helpoimpaan ratkaisuun ja kävimme alakerran Hesburgerissa syömässä. Kerranko sitä. Ruoan jälkeen jatkoimme vielä hetken voimien keräämistä ja illansuussa lähdimme ihmettelemään Turun katuja.

Tämän näköinen poppoo. 😀

Esikoiseni ❤️
Keskimmäiseni ❤️
Kuopukseni ❤️

Takit piti riisua kuvauksia varten pois. ?

Pienimmäinen ikuisti minutkin samassa paikassa 🙂

Kaupunkivisiitin jälkeen jaksoimme vähän aikaa katsoa hotellin lakanoiden välissä telkkaria/youtubea ja sitten uni korjasi jokaisen tytön yksi kerrallaan.

Kirjoitan vielä toisesta Turku-päivästä eri postauksen. 🙂

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *