to top

Ihonhoitorutiinit

*Yhteistyössä pHformula

Kirjoittelin jokin aika sitten ihonhoitoon liittyvästä yhteistyöprojektista. Lähdin projektiin, koska olen kärsinyt iho-ongelmista koko aikuisikäni. Olen käynyt pHformula-hoidoissa nyt neljä kertaa. Heti ensimmäisen hoidon jälkeen pystyi näkemään selviä tuloksia. Hoidon keskivaiheilla tehtiin muutoksia ihonhoitotuotteisiin, joiden myötä ihon kunto otti pikkuisen takapakkia. Olin heti helisemässä ja lähetin Mintulle viestiä. Sainkin ihonhoidon personal traineriltani täsmäohjeet, joiden avulla syöksykierre saatiin pysähtymään ja muuttamaan suuntaa takaisin parempaan. Olen projektin myötä tottunut niin hyvälle, että pienetkin muutokset ihon kunnossa saa pienet kilahdukset aikaiseksi. Tämän tajuttuani tajusin, miten paljon parempaan on menty.

Projektin myötä ei ole muuttunut vain se, että käyn säännöllisesti kasvohoidossa, vaan vähintään yhtä oleellinen muutos on ihonhoitorutiinit ja oikeiden tuotteiden käyttäminen. Elämäni ensimmäistä kertaa olen löytänyt sellaiset ihonhoitotuotteet, joihin uskon ja jotka auttaa. Yksin en olisi näitä tietenkään keksinyt ja löytänyt, vaan pHformula-ammattilaiset ovat suositelleet minulle sopivat tuotteet.

Aamutuotteet

Aamuisin pesen kasvot Guinotin New White -sarjan puhdistusvaahdolla. Oon ihan rakastunut tuohon pesuvaahtoon, koska ihosta tulee tosi puhtaan tuntoinen ja tykkään sen neutraalista tuoksusta. Huolellisen puhdistuksen jälkeen levitän kasvoille ja kaulalle pHformulan acne-sarjan palkkarityyppistä seerumia, jonka tarkoitus on palauttaa iho kokemansa hoitojen jälkeen ja pitää se hyvässä kunnossa. Seerumin päälle levitän vielä pHformulan kasvovoidetta. Kasvovoiteessa on suojakertoimia 30, koska acne-sarja on herkkä auringon kanssa yhdistettynä, tai oikeastaan suomalainen iho + acne-hoidot + aurinko, voi olla haastava yhdistelmä. Voisi kuvitella, että seerumi ja paksuhko voide olisi jotenkin liikaa, mutta paksusta koostumuksestaan huolimatta voide imeytyy hyvin ihoon ja tuntuu kivalta iholla. Tämän setin jälkeen levitän vielä meikkivoiteen/BB-voiteen/CC-voiteen, riippuen fiiliksestä.

Iltatuotteet

Iltaisin pesen kasvot eri tuotteella kuin aamuisin. pHformulan putsari puhdistaa meikki- ja rasvakerrokset vielä tehokkaammin kuin Guinotin puhdistusvaahto. Välillä, jos iho on temppuilevainen pyörittelen putsaria naamassa sormenpäillä ja näin kevyesti kuorin ihoa. Välillä toki kuorinkin vielä ihan erikseen, mutta niistä tuotteista vasta seuraavaksi. Puhdistuksen jälkeen levitän toisenlaista seerumia kasvoille. Tämä acne-seerumi on se varsinainen lääketuote, joka hoitaa ja pitää näpyt poissa. Välillä, jos iho on parempana, laitan iltaisinkin aiemmassa kuvassa olevaa seerumia ja tätä vain ongelma-alueille. Lopuksi sitten yövoide, joka on Guinotilta.

Muut tuotteet

Tämän projektin myötä olen oppinut, että iho pitää kuoria viikottain ja kosteuttava kasvonaamio olisi myös hyvä tehdä viikottain. Hoitojen jälkeen iho huutaa kuorintaa, nimittäin seuraavina päivinä iho alkaa hilseillä ja hilseilyn saa poissa kuorinnalla. Aiemmassa aihetta käsittelevässä postauksessa iho kuoriutui tosi rajusti, mikä ei todellakaan ole normaalia eikä tavoiteltavaa pHformula-hoidoissa. Tuotteet yllä olevasta kuvasta vasemmalta oikealle: ensimmäinen pieni tuubi on happohoitojen jälkeen levitettävä bepanhten-tyyppinen paksu voide. Seuraavaksi Guinotin BB-voide, jossa suojakertoimia on ihan kesääkin ajatellen riittävästi. Loistava tuote mulle kesäksi, kun purjehdin ja juoksen pitkiä lenkkejä ja pyöräilen ulkona. Tällä saa nätisti tasaisemman pinnan ja tulos on luonnollisen näköinen. En mä oikeesti meikkaa treenejä varten, mutta tässä tulee kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Seuraavat puna-valkoiset putelit ovat Guinotilta myös ensimmäinen on kasvonaamio ja toinen kuorintavoide. Kuorin ihon nykyään vähintään kerran viikossa, välillä useammin, mutta kasvonaamion jaksan levittää vain viikonloppuisin.

Kuitenkin kysytte, missä pHformula-hoitoihin pääsee, niin linkitän tähän pHformulan facebook-sivuilta kuvan, jossa on listattu kaikki hoitolat.

Guinotin tuotteita saa useimmista pHformula-hoitoloista, koska maahantuoja molemmilla tuotteilla on sama.

Vaikka kyseessä on yhteistyöprojekti, niin haluan alleviivata, että en kirjoita mistään tuotteesta tai palvelusta, jonka takana en seiso. Voin vilpittömästi suositella hoitoja ja pHformula-kosmetologien ammattitaitoa.

  • jenni

    Missä hintaluokissa tällaset kokonaisuudet maksaa tavan tallaajalle? Itellä lävähtäny iho viimisen 6kk aikana nääs kamssa huonoksi ja oon harkinnu iteki käyntiä ihan ammattilaisella.

    March 11, 2015 at 1:01 pm Reply

Leave a Comment