Kuvakuulumisia

Jatketaan kuvien välityksellä kuulumisten päivittämistä.

Pyöräilin maanantaina salilta ja voih, mitkä maisemat oli! Nämä kevätillat ovat ihania. Niistä saa jotenkin tosi paljon virtaa ja uskoa tulevaan. Ne ovat niin kauniita, kuulaita ja raikkaita. 

Pyöräilin täysillä toiseen paikkaan siinä toivossa, että olisin saanut liekehtivää taivasta paremmin kuvattua, mutta myöhästyin.

Aika nätit jälkikajastukset kuitenkin.

Salilla tein jalkoja ja vähän haukkaria, ojentajia ja vatsoja.

Selkäpäivän aamu käynnistyi vitamiinipommilla.

Treenin jälkeen vielä nakit silmillä. Ei uskoisi, että tässä on ihan kunnon treeni takana, mutta oli oli. Tuo takki on uusin heimo-vaate. Rakastan sitä. Ihanan häikäisevä. 

Heimo-takki päällä lähdössä tänään pitkälle pyörälenkille. Mittarissa kolme pakkasastetta ja jalassa kahdet sukat. Silti lenkin jälkeen tuntui, että varpaat irtoavat. Muuten ei kyllä palellut ja lenkki oli ihana.

Pysähdyin Kaitalammelle nauttimaan hetkeksi auringosta.

Lepohetken jälkeen lähdin ottamaan niskalenkkiä tästä mäestä ja parista muusta samanmoisesta.

Hyviä treenejä! Pyöräily on ihanaa!

8 thoughts on “Kuvakuulumisia”

  1. Viileillä keleillä ajamista mukavoittavat huomattavasti neopreeniset tai muut lämmittävät ajokengän suojat. Maastoajossa ja muuten sotkuisissa olosuhteissa niistä on lämmön lisäksi se hyöty, ettei tarvitse jynssätä ajokenkiä lenkin jälkeen.

    1. Mulla on sellaiset, mutta ne on niin repaleiset, ettei ne enää pidä tuulta. Pitäisi hommata uudet. 🙂

  2. Tuo on kyllä hieno takki! Ja oispa täälläkin tollasia mäkiä! 😉 Pitää taas useasti ajaa kesällä pyörällä mökille, niin saa ees pari isompaa mäkeä eteensä. 😀

    1. Mä niin tykkään tuosta takista! 🙂 Tule tänne pyörän kanssa, niin lähdetään vetämään tuota mäkistä reittiä! 🙂

  3. Hei, olisin kysynyt tuosta sinun pyörästä. Mistä olet sen ostanut, minkä merkkinen ja minkä hintainen se on? Olisiko sinulla jaksamista tehdä postausta oikeanlaisen pyörän valitsemisesta? 🙂

    1. Mun pyörän runko on Radon-merkkinen. Se on tilattu Saksasta ja pyörän hinta tuolla varustuksella on noin 1200 euroa. Voisin mä tehdä pyörän valintaoppaan mun pyöräilykaverin avustuksella. 🙂

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *