Treenikuvia

Hellurei. Nyt on tarjota ihan oikealla kameralla otettuja treenikuvia. En nyt jaksa enää tähän aikaan illasta naputella mitään kovin syväluotaavaa. Pistän vain kuvia näytille.

64 kiloa ja 171 senttiä meikäläistä.

Käsiseisontaharjoitukset tuottavat tulosta! Vielä kun tämän pystyisi tekemään samalla tavoin kuin päälläseisonnan, eli hallitusti ylös ja hallitusti alas.

Tästä liikkeestä olen nyt erityisen innostunut. Vielä kun tuosta saisi toisen jalan nätisti kohti taivasta ja asentoa paljon pyöreämmäksi. Nyt näyttää kuin olisin keikahtamassa oikean käden puolelle. Kuvakulmakin tosin antaa pientä optista harhaa.

Vipunostoja

On sinne selkäänkin jotakin tarttunut (finnien lisäksi – ottaa päähän nämä iho-ongelmat).

Sari-muru lähetti mulle tällaisen hauskan topin.

Tällä hetkellä hengaan kylmäpussi nivusessa. Siitä myöhemmin. Nyt hyvää yötä!

18 thoughts on “Treenikuvia”

 1. Ihania kuvia Elina!! <3
  Mäkin muuten haluaisin oppia seuraavaks tossa silta-asennossa nostamaan toisen jalan kohti kattoa.
  Ehkä joku päivä me molemmat onnistutaan! 😉

 2. Oi mikä vatsa! Hyvältä näyttää :)! Miulla ylä-ja alavatsa on ihan eri paria kun ylhäällä erottuu lihaksia, mut alhaalla nahkaa löllöö vaan 😀

 3. Ihania kuvia!! <3

  Nyt sun pitää pitää kunnon tauko juoksusta, että pääset kunnolla juoksemaan kesällä. Tiedän, että kirpaisee, mutta älä tee kuten mä ja kärsi vuoden samasta vaivasta. Hali!

 4. Heippa!
  Hienoja kuvia!
  Kärsin ihan samoista iho-onelmista kuin sinä ja varsinkin selkä pahentunut nyt raskaus aikana, kurjaa… Olen lukenut paljon maidon ja gluteiiniviljojen vaikutuksesta ihoon ja meinasin nyt raskauden jälkeen siirtyä kokeilemaan maidotonta ruokavaliota (nyt jo viljaton). Gluteenitonta teillä nyt vissiii jo noudatetaankin mutta oletko miettinyt maidotonta? tai edes maidon vähentämistä ja siirtymistä esim. saksalaisiin maitotuotteisiin? Itse ostan kaikki rahkat lidlistä, olen kokenut niiden sopivan paremmin. Tässä hyvää asiaa maidosta 🙂
  http://ollisintegrallife.com/2012/07/24/maitotuotteiden-laatuerot-seka-maidon-aiheuttamat-terveydelliset-ongelmat-analyysi-evolutionaarisesta-nakokulmasta/

 5. Voi miten ihana kroppa sulla onkaan, vahva ja kaunis. Tiedän mitä tavoittelen, olet esikuvana tässä.

  Sinusta paistaa läpi sisäinen kauneus, kerroit elämässäsi olevan raskaan ajan menossa mutta toivon sen menevän ajallaan ohitse. Kaikkea kaunista ja hyvää sinulle!

 6. Voe hyvää päivää! Mahtavaa, kun taivut tuollaisiin asentoihin. Minä vaan haaveilen. Olen ihan liian arka edes kokeilemaan 😀 Olisi kyllä tosi rock pystyä tuohon! Joten täältä puskee aaltoja Sinulle!
  On lihasta naisessa!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *