Treenikooste ja kuulumisia

Moikka! Täällä sitä porskutetaan. Sama kevennetty meininki jatkuu. Aion pitää vähän tällaista leppoisempaa bloggaustahtia, kunnes on taas sellainen olo, että tekee mieli bloggailla enemmänkin. Tällä hetkellä vähempi somettelu ja bloggailu tuntuu aika vapauttavalta. Ei ole mikään pakko räplätä kännykkää koko ajan ja päivystää meilistä tulleita kommentteja.

Treenailut jatkuu normitahtiin. Tavoitteena olisi lisätä juoksua lisää treeniviikkoon, etten hävitä kovalla työllä hankittua juoksukuntoa. Pitkät lenkit eivät vaan jaksa motivoida enää samalla tavalla kuin ennen maratonia. Kylmät, pimeät ja sateiset illat eivät myöskään huutele 2,5 tunnin juoksemisen puolesta.

Tämän liikkeen painoja purkaessa pudotin 20 kilon kiekon pottuvarpaan päälle. Kinkkasin vesipullon täyttöpisteelle ja nostin röyhkeästi jalan altaaseen ja lorottelin kylmää vettä päälle. Onneksi selvisin mustelmalla ja turvotuksella. Tämän aamun lenkillä varvas vain vähän tuntui.

Viikon verran flunssa on meinannut puskea päälle. Vähän on niiskututtanut ja kurkku ollut kipeä, mutta en ole antautunut sille, niin luulen nujertavani sen orastavankin nyt kokonaan.

Mun toinen koti 😀

Viime viikon treenikooste
Maanantaina pyöräilin työmatkat molempiin suuntiin
Tiistaina myös, mutta sen lisäksi kävin salilla tekemässä rinnat ja vatsat
Keskiviikkona pyöräilin vain työmatkat
Torstaina pyöräilin töistä kotiin ja salilla tein selkää, ojentajia ja vatsoja
Perjantaina pyöräilin töihin
Lauantaina seikkailin Tukholmassa
Sunnuntaina tein salilla jalat ja olkapäät + vähän vatsoja

Viikonloppuna kävimme tosiaan piipahtamassa Tukholmassa.

Kuka tunnistaa tämän puun Tukholmassa?

Pirpulat vetää henkeä shoppailujen lomassa Sergelin torilla.

Kotiin tultua kävimme vetämässä jalkatreenin kurinpalautuksena buffetruokien mättämisestä. 😛

Kyykky- ja maastavetopainot – 7o kg

Mitäpä sulle?

4 thoughts on “Treenikooste ja kuulumisia”

  1. Mulla oli lauantaina kaverin polttarit ja vaikken juonutkaan, niin kyllä söin! Ja siitäpä syystä olikin eilen sitten hyvä rankaista itseään vähän jalkapäivällä. 😀 Kyllä tuntuu!

    1. Maukasta! 🙂 Musta on ihana tehdä tuollaisia kunnon kurinpalautustreenejä niin että hiki lentää ja treenin jälkeen tärisyttää.

  2. Moikka!
    Mullakin tippu kerran 15kg kiekko jalkapöydälle, ja sen seurauksena siihen tuli joku epämääräinen pieni kuoppa, ja jalkapöytä oli jonkun aikaa kipeenä. Lääkäriin en kumminkaan jaksanut raahautua, ja ohi meni! Toivottavasti sun varvas paranee!:)

    1. Varvas on nyt jo lähestulkoon normaali. Vähän sattuu, jos oikeasta kohdasta painaa, mutta ei siihen mitään isompaa tullut. 🙂

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *