to top

Valmistautumista ja arvonnan voittaja

Tänään on se päivä. Oh my hyvänenaika, niin Kukka sanoisi. Koko vuoden olen tavalla tai toisella valmistautunut juuri tähän päivään. Aika hullua. Leikkauspäivänä lupasin lääkärille, että juoksen tänä vuonna maratonin. Tätä varten on treenattu ja koko olkapääleikkauksen jälkeisen kuntoutuksen ajan tämä on ollut tähtäimenä. Tänään lunastetaan lupauksia. Tänään! Tässähän ihan herkistyy. Miettikää nyt sitäkin, että minut leikattiin maaliskuussa ja mun käsi on nyt kuin uusi. Vielä kerran kiitos Vesa ja Sami!

Laukun sisältö eilen

Jännittää aivan saateristi. En osaa selittää miksi jännittää. Pystyin mä siihen viimeksikin. Mun ei tarvitse todistaa mitään kenellekään (lupauksesta huolimatta), en kilpaile kuin itseäni vastaan, mutta silti jännittää. Ehkä se on vain kunnioitusta tuota matkaa kohtaan. On se pitkä. Mielestäni maratonille ei voi lähteä takki auki rehvastellen. Minä en ainakaan. Ehkä kokenut juoksija voi, kun kokemuksesta tietää miten se pitää tehdä, mutta minä en.

Koko viikon olen pelännyt, että tulen kipeäksi tai tulee jokin muu este juoksulle, mutta tänä aamuna olo on hyvä. Mitä nyt vähän päätä särkee yläkroppatreenin puute, mutta muuten olen kunnossa. Tänään juostaan!


Teksti tänä aamuna kännykän ruudulla. Mä oon ihan innoissani tuosta iO7:sta (iPhonen uusi päivitys). Oon hehkuttanut sitä jokaisessa foorumissa. 😀 Ihana.

Eilen hain Otahallista juoksunumeron ja -paidan. Numeron haku on aina ihana hetki. Silloin edessä oleva koitos konkretisoituu. Ostin samalla reissulla geelejä. 

Maratonaamun aamupala.

Nyt on pakko ruveta keskittymään juoksuun, laskemaan kilometriaikoja, venytellä, käydä suihkussa, koska pitäähän se nyt puhtaana lähteä juoksemaan ja tankata nesteitä. Gatorade tulee kyllä kohta korvistakin ulos. Tänään juostaan ja puretaan kaikki turhautuminen kropasta ulos!! Tämänkin maratonin juoksen siskon kanssa rinnakkain, tällä kertaa pikkusiskon kanssa. <3 

Sitten vielä loppuun ilmoitan, että WONDERM Blister Defence -kilpailun voitti nimimerkki ihana perhonen! Lähetin voittajalle sähköpostia, jos en kuule hänestä viikkoon, arvon palkinnon toiselle.

Hyvää viikonloppua!

 • Sanna

  Tsemppiä!! Hyvin se menee! 🙂

  September 21, 2013 at 10:52 am Reply
 • ammi

  piti tulla toivottaa tsempit!! itellä viime vkl puolikas ennätysaikaan ja suoritus jännitti niin paljon!!! hyvää juoksua, pidän peukkuja!!!

  September 21, 2013 at 11:17 am Reply
 • Nelle

  Huikeeta! Mahtava aika 3:45:10!! onneks olkoon, ei voi kuin haaveilla että joskus itsekin suoriutuisi täyspitkästä noin hyvin 🙂 oma osallistuminen rantapuolikkaalle päätyi perinteiseen syyslenssuun..

  September 21, 2013 at 4:58 pm Reply
 • ammi

  onnea!!! vitsi ku oot kova!!!!!!

  September 21, 2013 at 5:20 pm Reply
 • poppis

  Loistavasti juostu!

  September 21, 2013 at 7:06 pm Reply
 • Raksu

  Jäätävä veto! Onnittelut hienosta enkasta! Juoksemme koska voimme!

  September 21, 2013 at 7:47 pm Reply
 • Sanna

  Onnea mielettömän kovasta ajasta!!! :)) Oot super! 🙂

  September 21, 2013 at 8:21 pm Reply
 • Carra

  Piti käydä heti utsimassa tulospalvelua ja siellähän se oli.. WAU 🙂 Jos en ihan väärin muista vuoden takaista aikaasi niin melkein puolella tunnilla paransit. NICE. Oot upee! ONNEA!!

  September 21, 2013 at 8:59 pm Reply
 • Päivi

  Ihan mieletön aika!! Onnea hirmuisesti!!

  September 21, 2013 at 10:26 pm Reply
 • Hilla

  Ja hyvinhän se meni! Mukavaa “palautetta” treenaamisesta. 🙂

  t. http://cloudberryslife.blogspot.com/

  September 21, 2013 at 10:37 pm Reply
 • Inka

  Hienosti meni!! 🙂
  Mä päivitin tänään iPhoneni ja tykkään tosi paljon! Ulkonäöllisesti ainakin parempi ja kaikki tähän asti käyttämäni toiminnot skulaa loistavasti.

  September 21, 2013 at 10:51 pm Reply

Leave a Comment