Mökiltä iltaa

Valkealasta iltaa! Ajoimme tänne muutama tunti sitten. Täällä on niin ihanan kesäistä. Mökillä sielu lepää.

Ja arvatkaa mitä tämä hätähousu teki? Kävin tänään Verkkokaupassa ja nyt ranteessa komeilee uusi Garmin.

En meinaa pysyä nahoissani. Tuskin maltan odottaa huomista lenkkiä. Toivottavasti käden kipuilu helpottaa huomiseen mennessä. Eilinen vesijuoksu on tänään tuntunut käsissä (molemmissa). Lihaskipua ja jomotusta leikatulla alueella. Aika pientä kuitenkin ja tämä oli odotettavissa, kun ensimmäistä kertaa kättä liikuttaa enemmän.

Hyvää yötä!

<3, Elina

14 thoughts on “Mökiltä iltaa”

    1. Tämä on Forerunner 610. Ensivaikutelma on hyvä, vaikuttaa iiihanalta. Rakastan statistiikkaa, jota tästä saa tuonne GarminConnectiin.

  1. Laitahan meille analyysi, kun saat uuden mittarin testattua. Itsellä on Polar RX400 ja miettinyt uuden sykemittarin hankintaa. 🙂 Stemppiä reeneihin! Blogiasi on mukava lukea, tekstisi on kuin minun suusta 🙂

  2. Jesjes, ja sit vielä Suunto Ambit ja vertailevaa raporttia.

    Kuinkas kello asiat yleisesti, millaisista pidät? Jos meidän perheen äidille äitienpäivälahjaksi hankkisin, siinä olis muitakin merkkipäiviä lähellä.

  3. Onko toi fr 610? Jos on, niin hyvän valkkasit 🙂 Pehmeä sykevyö menee suht nopeasti rikki, mutta sit kannattaa vaihtaa polarin vyöhön.

  4. Tää on ihan noloa hehkuttaa tämmöstä… Mutta mä näin sut tänään! Isommissa kaupungeissa on varmaan ihan arkipäivää nähdä bloggaajia, mutta meillä täällä maalla…Olin juuri menossa mieheni innostamana (pakottamana…) testaamaan puolustusvoimien “apinarataa”, sitte ihan yhtäkkiä katoin, että joku tutun näköinen juoksee tien viertä vastaan 😉 Sain siitä hyvän mielen ja vähän lisäpotkua radalle!

    1. Eikä! Uskomaton tsägä, mä nimittäin laskin ekan tunnin vastaantulevia autoja (10 kpl) ja ajattelin, että onpas täällä hiljaista ja rauhallista. 🙂 Oli muuten tylsä pätkä juosta sitä tien reunaa.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *