Äitienpäivä

Hirveän mielikuvituksellinen otsikko. Äitienpäivä on siis tänään ja sitä on juhlittu mukavissa tunnelmissa. Sain nukkua yli kymmeneen ja minut herätettiin tuomalla aamupala sänkyyn.

Aamupalan jälkeen säädettiin miten saadaan järjestymään kaikkien pääkaupunkiseudulla olevien sukulaisten tapaaminen. Meitä kun oli täällä kymmenen aikuista ja viisi lasta. Onneksi sattui ihana ilma ja sovimme, että menemme meidän lähelle piknikille ja tulemme sieltä meille kahville. Tämän sovittua vaihdoin pyöräilykamat päälle ja lähdin rullailemaan rantoja pitkin. Pyöräilin enimmäkseen maastossa ja eksyin pariin otteeseen. Ekalla kerralla pyöräilin hiekkatien päähän, josta alkoi kapea polku. Polku muuttui todella kapeaksi ja eteen tuli kaatuneita puita ja muita haasteita. Selvisin siitä kivuttomasti. Toisella kertaa tuli vähän vastaava tilanne, leveämpi pururata vaihtui kallioreitiksi, jossa oli kuiluja ja vesistöjä… Jouduin ottamaan pyörän kantoon ja hipsin vähin äänin jonkun takapihan kautta takaisin tielle ja sieltä takaisin puskaan.

Reitti.

Pyöräily
Matka: 29,6 km
Kesto: 1 h 27 min
Syke: keski – 143 bpm, max – 193 bpm
Kalorit: 684 kcal

Hyvä fiilis!

Lenkin jälkeen kävin pikaisesti saunassa ja lättykaupan kautta viltille istumaan. Joo, saatiin kuulla sisaruksilta vähän kuittailua laiskuudesta, mutta mä valitsin mieluummin lenkin kuin kaupassakäynnin. Näin tällä kertaa.

Äiti vuodesta 2003.

Vasemmalta: siskon poikaystävä, sisko, äiti, ruusu ja minä.

Kesken lätkäpelin tuli uni. Kaikilla sohvilla taisi nukkua joku. Lapset jaksoivat leikkiä puoli kahdeksaan, jolloin heidät piti maanitella iltapalalle.

Iltaa myöten kurkku on muuttunut karheaksi. En aio tulla kipeäksi, edelleenkään. Sairastaminen ei oo mun juttu.

6 thoughts on “Äitienpäivä”

  1. niobe: En! 🙂 Eilen oli vähän kipeä olo. Otin rennommin ja vedin finrexiniä. Tänään oon taas iskussa. 🙂

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *