Ihmeellisen hyvä maanantai

Jaksatteko enää lukea mun juttuja? Mulla vaan sattuu taas olemaan hyvä fiilis. Päivä alkoi hyvin nukutun yön jälkeen smoothiella.

Kaadoin smoothien lopulta rahkan päälle. En yleensä suosi rasvattomia versioita, mutta tuollainen sattui löytymään kaapista. Rahkan avulla aamupala pitää nälkää pidempään poissa.

Päivän kruunasi juosten tehty työmatka kotiin. Juoksu kulki hyvin ja olinkin vähän yllättynyt sykkeistä, joita mittari näytti.

Juoksu

  • Matka: 9.0 km
  • Kesto: 56 min 27 s
  • Syke: keski – 163 bpm, max – 174 bpm
  • Kalorit: 520 kcal

Ilta on mennyt vähän väsyneissä merkeissä. Juoksun jälkeen oli liian kova nälkä, söin liikaa ja sitten väsähdin. Lisäksi mun maha ei vieläkään hyväksynyt sipulia. Oli sitten kuitenkin pakko kokeilla. Auuuuts. Vatsakivusta huolimatta ilta on mennyt leppoisesti esikoista kotitehtävissä, äidin kanssa skypessä jutellen, valokuvia muokkaillen ja typyköiden kanssa jutellen.

Nyt sohvalle pötköttämään. Ei haittaa, vaikka uni tulisi jo nyt.

6 thoughts on “Ihmeellisen hyvä maanantai”

  1. Se on vain hienoa, että ihmiset saavat kerrottua, että hyvin menee! Välillä tuntuu, että liian moni unohtaa ne päivät kokonaan.

    Sitä paitsi itsekin saa näistä vaan energiaa!!!

  2. Ko kerran surauttelet nuita smoothieita (hankala sana!) niin mikäs vempele sulla on käytössä? Mulla on iänvanha sauvasekotin, jonka mieluusti vaihtaisin jo kunnon pöytämallin surisijaan. Näyttää muuten hyvältä tuo hedelmäsatsi koneessa. :o) Sama rahka on käytössä tääläki. Minusta “perusrahkat” on jotenki liian kovia, kuivia ja happpamia, tämä valion pehmeä rahka on parempi ja sitä voi syä pelkästäänki ilman irvistyksiä. :o)

  3. kyllä jaksetaan lukea juttuja ,tämänkin postauksen ansiosta lähdin pirteänä iltatuuriin vatsassa ihanaa smoothieta kiitti vinkistä.

  4. Anonyymi: Ihana, kiitos!

    Soikku: Kiva kuulla! 🙂

    Uusi Aamu: Mä en jaksa enää uskoa suomalaiseen sananlaskuun: “kel onni on, se onnen kätkeköön”. Toisen onni voi olla minunkin onni. Toisen onni ei ole minulta pois. 🙂

    Hurahtanu Heidi: Mulla on käytössä halpismerkin blender. Tällainen: gaveaktie-princess-red-line-red-rib-blender-limited-editionout=

    Mä tykkään kyllä kaikista rahkoista. En oo turhan tarkka. Vois muuten vaihteen vuoksi ostaa ihania turkkilaisia ja kreikkalaisia jogurtteja.

    Riikka: Voi että ihana kuulla! Mukavaa iltavuoroa!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *