Rakkauslomalle

Kuva

Voi rakkaat lukijat, ette arvaakaan… Mä hykertelen onnesta, koska varasin juuri lennot Pariisiin toukokuulle. Lähdemme miehen kanssa kahdestaan juhlistamaan 10. hääpäivää. Hykertelen monestakin syystä. Ensinnäkin siksi, että 10. hääpäivä todella tulee ja olemme edelleen yhdessä. Onnellisesti. Yhdessäolo, eikä onnellinen yhdessäolo, ole mikään itsestäänselvyys. Vuoden aikana on ehtinyt tapahtua niin paljon. Nyt olen saanut asioihin sen verran etäisyyttä ja asiat ovat sen verran hyvin, että voin sanoa sen teillekin. Olimme viime keväänä eroamassa, mutta päätimme sitten aloittaa parisuhdeterapian, selvittää asiat ja yrittää ihan tosissaan. Terapiaa on nyt kahdeksan kuukautta takana ja elämä näyttää nyt niin paljon valoisammalta. Elämässä on taas jotain järkeä. On ollut kova työ päästä tähän pisteeseen. Välillä on tuntunut, että olisi ollut helpompi luovuttaa, mutta onneksi ei luovutettu.

Kuva

Olen nyt enemmän elossa kuin koskaan ennen. Tässä samalla on tullut tehtyä melkoinen retki oman pään sisään. Nykyään uskallan tuntea ja uskallan olla minä. Jollekin toiselle itsestäänselviä asioita, mutta minulle ei ollut. Elämä on nyt kirkasta ja minun on helppo hengittää. Nyt tuntuu, että arvojärjestys, elämän tavoitteet ja moni muukin asia on järjestyksessä. (Ei kaikki kuitenkaan, ei pidä liikaa ahnehtia.)

Kuva

Lähdemme siis rakkauslomalle. Olemme niin ansainneet meidän pidennetyn viikonlopun kaiken tämän jälkeen. Emme ole muutenkaan liiemmin reissanneet. Tämä tulee olemaan kolmas kahdenkeskinen ulkomaanmatkamme.

Voi rakkaus!

9 thoughts on “Rakkauslomalle”

  1. Ihanaa! ♥ Me ollaan oltu Ranskassa myös, Nizzassa. Kahdestaan.

    Tuo eroasia on itsellekin tuttu – meillä oli neljä päivää kestävä ero syksyllä 2010. Elämäni kamalimmat päivät ja sain todellakin herätyksen. Mitä haluan, kenet haluan, miten paljon kaikesta stressistä ja muusta paskasta huolimatta sitä rakkautta on. Joskus se jää arjen myllytyksen alle, mutta se ei tarkoita sitä, että pitäisi luovuttaa. Päinvastoin.

    Nauttikaa lomasta! Ootte niin upea pariskunta! Lots of love for the years to come ♥

  2. Awww! Ihanaa! Meillä on edessä sama huhtikuussa, tulee kasaan 12v tahtomisesta nyt kevättalvella eikä olla itseasiassa koskaan sinä ainakana (tai ylipäänsä) käyty kaksistaan missään… Tietysti näppärästi tähän samaan reissuun liittyy se 42km sight seeing, joka olisi itsellä tavoitteena siinä “sivussa” 🙄 Mutta ajatuskin ylipäänsä koko Pariisista saa varpaat ihan kippuralle.

  3. Onnea tuosta, ihana kuulla että olette saaneet puhumalla asiat toimimaan 🙂 Btw mekin suuntaamme toukokuussa Pariisiin, rakkausloma ts häämatka 🙂 Pariisi on ihana kaupunki.

  4. Kuulostaa niin hyvältä. Se, että lähdette kahdestaan reissuun, ja se, että olette saaneet elämän kulkemaan oikeaan suuntaan – samaan suuntaan. Uskoisin, että miltei jokaisessa suhteessa tulee joskus niitä alamäkiä, vastoinkäymisiä, karikoita, miksi niitä nyt haluaa kutsua. Todellinen taito ja halu pitää kiinni suhteesta mitataankin siinä vaiheessa kun sen yli pitäisi päästä.

  5. Voi miten ihana kuulla, luinkin rivien välistä tuolloin, että kaikki ei taida olla ihan kunnossa. Olen superiloinen että löysitte jälleen toisenne. Myötä- ja vastamäessä, niinhän sitä luvattiin 😉

    Halauksia ihana!

  6. Ihanaa rakkauden kaupunki Pariisi. Voin suositella lämpimästi, olimme mieheni kanssa siellä 5 vuotta sitten.

    Meilläkin 10 vuotta avioliittoa takana ja kolme lasta. Mitään pahempaa kriisiä ei ole ollut, välillä ylä ja alamäkeä ja rakastan tuota miestä edelleen.

    Tsempit teille ja ihana kun tahdotte rakastaa edelleen.

    Meillä myös edessä rakkausloma kuukauden päästä. Sen olen todennut että pitää säännöllisesti lähteä kahdestaan johonkin niin pysyy parisuhdekkin kunnossa arjen keskellä

  7. Ihanat myötäeläjät! <3 Kiitos jokaiselle ihanasta kommentista! Hieman jännitti kertoa jotakin niin henkilökohtaista, mutta ihanasti te otitte tuon vastaan. 🙂

    Suvi: Joskus tarvii vaan kunnon herätyksen, että tajuaa, mikä on tärkeää. Miksi sen pitääkin mennä niin?

    niobe: Ihanaa! Teille on tulossa varmasti aivan erityinen matka. 🙂

    -didi-: Ihanaa! <3

    Hurahtanu Heidi: Sinäpä sen sanoit.

    Hanna: Ei todella ollut asiat kunnossa tuolloin. Niinhän sitä luvattiin ja tahto on kaivettu taas kehiin. 🙂 Halauksia takaisin.

    elmiina: Parisuhteen eteen täytyy todella tehdä töitä, eihän mikään hyvä säily hoitamatta. 🙂 Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi!

    Tanja: Oon niin kade teidän reissusta! 🙂 Welcome back!

    Heljä: Kiitos! On kyllä ihan huippua!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *