Tuskaista työmatkajuoksua ja pulikointia

Tänään on ollut hyvä päivä, vaikka otsikosta voisi muuta kuvitella. Mä jopa heräsin tänään ajoissa. Töissä oli hyvä boogie. Työtilanne on hellittänyt ja olo muutenkin hyvä ja motivoitunut (vähän kaiken suhteen).

Lähdin töistä juosten päiväkotia kohti ja voi sitä tuskaa. Sykkeet oli ihan taivaissa koko matkan. Olo oli suoraan sanottuna hirveä eikä juoksu kulkenut yhtään. Kai mä oon ollut jollakin tasolla kipeä tai jotain muuta häikkää nyt on kropassa menossa.

Kuva

Käytiin illalla vielä lasten kanssa uimassa. Lapset olivat ihan onnessaan! Mä tein altaassa lapsia kaitsiessa samalla vatsalihasliikkeitä. Mukava ilta. Kodin pahin kaaos on joulun jälkeen nyt vihdoinkin raivattu. Odotan ensimmäistän normaalia viikonloppua innolla. Edellinen oli joskus joulukuun alkupuolella.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=loszrEZvS_k&w=560&h=315]

Sairaan motivoiva joogavideo! Tuollaiseksi mä haluan tulla.

Huomenna olen menossa joogaamaan. Aloitan huomenna hatha-joogan alkeiskurssin ystävän kanssa. Ihanaa! Toivottavasti opettaja on yhtä hyvä kuin edellisessä paikassa.

Päivän treenit

Juoksu 8.08 km
Kesto: 51 min 29 s
Syke: keski – 163 bpm, max – 173 bpm
Kalorit: 542 kcal

Uinti lasten kanssa
Kesto: 1 h 

Päivän eväät (herkkulakkopäivä 11/74)

Aamupala: 0,4 dl smoothie (mustikoita, mansikoita, omenaa, banaania), vettä, maitokahvi
Lounas: Kasvispihvi, kermaviilikastiketta, salaattia, kurkkua, tomaattia, vesi, maito
Välipala: viinimarjarahka, vettä, kahvi
Päivällinen: Kanaa, vähän nuudelia, salaattia, vettä
Iltapala: Pala saaristolaisleipää, omena, vettä 

6 thoughts on “Tuskaista työmatkajuoksua ja pulikointia”

  1. Ihan mieletön tuo video! Alkoi kyllä itseänikin inspiroimaan, vaikka muutamat kokeilut joogassa ovat osoittaneet, että se ei ole mua varten – ihan liian hidasta ja keskittymistä vaativaa touhua :D.

  2. Voi jestas mikä video!! :O Pystyisipä itsekin joskus tekemään edes murto-osan tuosta! Oon jo pitkään halunnut kokeilla joogaa, mutta täällä tulee kaikki kurssit aina heti täyteen, niin en ole vielä päässyt..

  3. Choco: Eikö ole! Mä inspiroiduin tuosta ihan mielettömästi. Mäkin ennen ajattelin, että jooga ei ole mua varten, mutta keskittyminen ja hiljentyminen tekee hyvää. Otan sen haasteena. Muutenkin oon tässä viimeisen vuoden kuluessa tehnyt retkeä itseeni, niin jooga auttaa siinä. Kuulostaa ei yhtään minulta, mutta näin on.

    Sanna: Sanopa muuta! Mä otan tuon tavoitteeksi ja teen parhaani. Katsotaan miten käy…

    Anonyymi: Kiva, että video motivoi muitakin. 🙂

  4. Härregyyd, onko tuomonen edes mahollista niinko tuossa videossa?! Siinä naisessa ei kyllä ollu ylimäärästä rasvaa ja lihakset näytti tosi sopusuhtaselta. Tykkään siis, että älyttömän kaunis vartalo, ei näytä liian treenatulta. Jos semmosen tosiaan saa joogalla, niin voisin kyllä katsella kursseja mieki. :o) En muista olenko kertonut jo, mutta kerran maksoin syksyn kestävän joogakurssin mutten tainnut käydä kuin kahdesti tai kolmesti siellä. Ohjaajalla oli niin kimittävä ja veisaava tapa puhua, että en pystyny keskittymään mihinkään hengittämiseen saati lihasten koordinaatioon. Ehkä pitäs yrittää uusiksi eikä antaa yhen ihmisen pilata koko lajia?

  5. Hurahtanu Heidi: Näköjään on! Ja mä haluan oppia tekemään noin. Tunnustankin tässä samalla kokeilleeni käsilleen nousua. Hehee. Ei ihan onnistunut. Käsissä pitäisi olla ihan hirveästi voimaa ja kehon hallinta pitäisi olla tosi hyvä. Videon naisen kroppa on ihan täydellinen. Juuri sopusuhtainen ja terveen näköinen.

    Mä ymmärrän niin hyvin tuon, että kurssia ei voi jatkaa ohjaajan takia. Mäkään en aio jatkaa torstaina aloitettua kurssia, kun turhautti hidas tempo ja kurssilaisten aliarvioiminen. Kannattaa kokeilla uudestaan. Toivottavasti löydät hyvän ohjaajan!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *