Blaa-ah

Viime viikko meni jo paremmin liikkumisten osalta ja aioin jatkaa samaa tällä viikolla. Maanantaina lähdin töihin repussa juoksukamat ja ajatuksena juosta töistä kotiin. Olo oli kuitenkin jotenkin omituisen hutera ja oksettava, joten ajattelin että on parempi jättää juoksut juoksematta. Vatsatautia on liikkeellä ja epäilin myös, että olo johtuu sunnuntai-iltana ABC:lla vetäistystä noutopöytäateriasta. Tiedä sitten mikä tämän aiheuttaa. (Raskaana en ole. Testasin.) Harmittaa tällainen, kun urheilumotivaatio on kova ja hirveä tarve olisi päästä liikkumaan, mutta sitten tulee tällaista. Blaaaah.

Herkkulakko sentään sujuu hyvin, tänään 10. herkkulakkopäivä. Edelleen jaksan ihmetellä, miten helposti tämä sujuu. Töissä muuten kyseenalaistettiin mun porsaanreikää, joka on rahka ja juustot. Mä oon nämä kaksi herkkua sallinut itselleni herkkulakon aikana. Mitä mieltä ootte, pitäiskö nekin jättää syömättä? Itse perustelin niin, että rahka on suhteellisen terveellistä ja juustoja ei tule syötyä niin usein ja paljon, ettei juuston syömisestä ole haittaa. Tänään meinasin vahingossa laittaa suuhun piparin murusia, kun siivosin lasten jäljiltä pöytää. Lapset olivat tuhonneet (luvalla) piparkakkutalon. Ja töissä meinasin vanhasta tottumuksesta ottaa herkkuhyllyltä herkkuja nälkääni, mutta muistin sitten, etten voikaan ottaa.

Nyt voisin mennä nukkumaan, josko se helpottaisi aamun heräämistuskaa. Tämä aamu oli ihan toivoton. Ja eilinen.

Taas nau nau ja vali vali, mut mä oon vaan niin paljon parempi tyyppi, jos saan mun endorfiiniannokseni säännöllisesti.

4 thoughts on “Blaa-ah”

  1. Pyh. Jos rahkassa ei oo sokeria niin ääntä kohden vaan, eihän se herkku silloin ole. Maitorahkahan on yksi parhaimmista proteiinin lähteistä ja itsellä ainakin runsasprotskuinen ruokavalio pitää herkkuhimotkin kurissa… Joku voisi tietty kyseenalaistaa hedelmienkin syönnin, sillä nehän vasta herkkua on 🙂 Tsemiä!

  2. Ei rahka ja juustot herkkuja ole! 🙂 Eikä ihan kaikkea voi kieltääkään. Mä nimittäin mietin sitä, että jos sokeri kielletään, niin sitten on myös jogurtti pannassa. Mulla ainakin on tekemistä noissa oikeissa herkuissakin. 😉

    Tsemppiä!

  3. Nauti siitä rahkasta ja älä morkkistele! Mun mielestä rahka on jopa pahaa, ei se oo edes makeeta… Kun osaisinkin syödä sitä, mut ei uppoo. Siis maitorahka. Ja juustot on RUOKAA, ei herkkuja mun filosofialla 😀

    Kohta on jo 2 kk siitä sun heittämästä haasteesta. Mä en oo päässyt käyttämään mun viikon ilmaista treenipassia Foreveriin ja nyt kun O on koulussa illat, mulla ei ole kuin perjantait ja viikonloput töiden ohella päiviä, että voisin käydä. Täytyy katsoa mahdollisimman fiksu viikko työvuoroineen, jolloin hyödyntäisin sen ja kokeilisin sit samalla jotain uutta tuntia!

  4. SariK: Ääntä kohti mä laitoinkin. Enkä edes morkkistele, että Amican rahkassa on sokeria. Se ei kuitenkaan ole karkkia tai jätskiä. Runsasproteiininen ruokavalio ja sopiva ruokailurytmi pitää herkunhimot poissa. Nälkäisenä tekee mieli kaikkea.

    Ninni: Hyvä, että säkin oot sitä mieltä. Ja samaa mä mietin tuon jogurtin kanssa. En sitä kyllä muutenkaan juurikaan syö. Ennen herkkulakkoina oon yhtäkkiä turvautunut jogurttiin herkkuna, mutta nyt ihmeekseni en. Ei tee yhtään mieli niitä keinotekoisia sokerilitkuja.

    Suvi: Nautin mä! Ihan varmasit. Rahka on hyvää, jos siinä on oikeat lisukkeet. 🙂 Pähkinöitä, marjoja, hedelmiä, leseitä… Ehtii sitä myöhemminkin. Mäkin nykyään ymmärrän tuon kiire-selityksen. Ennen se ei kelvannut mulle selitykseksi. 😀

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *