Lämpöä

Ai että on hyvä fiilis monestakin syystä! 🙂 Jouluvalmistelut on ihan tosi hyvällä mallilla, se nyt enimmäkseen aiheuttaa hyvän olon tunnetta. Töissä on ihan hirveetä kiirettä vielä, mutta sekin hellittää viimeistään perjantaina, kun loma alkaa. Viikon loma. Ihanaa! Toissapäivänä hain postista kaksi pakettia. Toisessa oli Rukkan kerrasto ja toisessa pyöräilykenkiin sade- ja tuulisuojat.

Kuvassa oleva Rukka-kerrasto lähtee nyt teille arvontaan, arvon lukijat! Kelpaisko? Mä olin ikionnellinen, kun sain omani testiin. Onhan se ehkä hieman koomisen näköinen noin pelkältään, mutta niin ihanan lämmin, että. Tämä on siis Rukka Matilda -kerrasto, joka on tarkoitettu kaikkeen liikkumiseen. Materiaali on 100 % polyesteriä, joka siirtää nesteen iholta pois ja kuivuu pesun jälkeen nopeasti.  Arvottavan tuotteen väri ei ole sama kuin kuvassa. Itse sain lilan/luumun värisen, mutta väliäkö tuolla värillä, kun muiden vaatteiden alle tuo menee joka tapauksessa. Arvonta alkaa nyt ja osallistumisaikaa on vuodenvaihteeseen asti. Arvontaan tulee mukaan kaikki tämän vuoden puolella tätä viestiä kommentoineet. Muista laittaa sähköpostiosoitteesi viestiin ja keksi itsellesi jokin nimimerkki. Kokoa kysellään voittajalta sitten arpomisen jälkeen sähköpostitse. Arvonnan yhteydessä olisi kiva kuulla jotakin kuulumisia tai muuta palautetta. Sana on vapaa.

Sade- ja tuulisuojukset pyöräilykenkiin.

Mies pyöränkorjauspuuhissa

Uusista pyöräkenkien suojuksista on ollut iloa, mutta pyörä aiheuttaa vähän harmia. Etuvaihtaja meni rikki jokin aika sitten ja nyt viime viikolla puhkesi vielä kumikin. Kumi korjattiin, tai mies korjasi, itse tekeydyin avuttomaksi. Hehee. Yritettiin päästä etuvaihtajan sielunmaisemasta kärryille, mutta meillä ei ollut tarvittavia työkaluja eikä ehkä oltu tarpeeksi hyviä sielunhoitajia, joten pyörä oli seuraavana aamuna ihan arveluttavassa kunnossa. Uskalsin ajaa pyörän töihin, mutta sinne se sitten jäikin. Kuului niin hirveä runksutus eikä etuvaihtaja toiminut enää sitäkään vähää kuin ennen ja lisäksi ketju kulki jotain ihan ihme reittiä. Nyt pitäisi seuraavaksi kuljettaa Kari hoitoon. Pitäähän se nyt saada pelikuntoon.

Mutta joo, joulumieli on, vaikka silmäpussit näyttää siltä, että jotain pitäis tehdä. Työkaveri sanoi mulle nätisti neljän aikoihin, että “lähde säkin kotiin”. 😀 Enää kaksi työpäivää ja sitten on loma.

Joulumieli tuplaantui eilen, kun kävin miehen siskojen kanssa kuuntelemassa Cantores Minoreksen ja Lohjan kaupunginorkesterin esittämänä Bachin jouluoratorio. Se ainoa oikea joulumusiikki. <3 Meillä on lapsuudessa soitettu sitä repeatilla jouluvalmisteluja tehdessä. Konsertin jälkeen kävimme vielä syömässä ja suunnittelemassa joulumenua.

Tänään sain vielä lahjapaketit paketoitua. Nyt on hyvä mennä nukkumaan.

328 thoughts on “Lämpöä”

  1. Mun piti jo viime talvena hankkia kerrasto, mutta jäi sitten hankkimatta. Edes pitkiksiä en ole saanut vielä ostettua.

    Voi jospa onni suosisi…!

    Mulla on tänään viimeinen työpäivä ennen loman alkua. Ja silmäpusseja ei ole, mutta posket on ihmeellisen punertavat olleet viime aikoina, mä näytän ihan oikesti spurgulta. 😀 🙁

  2. Noita kerrastoja tarttee aina! Onko sulla muuten pyörässä nastarenkaat talvella?

    Tää on ollu hyvä vuosi liikkumisen kannalta, ja sulla on osuutesi siinä! Blogisi inspiroi ja kannustaa liikkumaan, kiitos! 🙂

    Ihanaa joulunaikaa sulle ja perheellesi!

    Juliet

  3. Kai toi nyt ois ihan ok,vaikka sitten marjapuuron värisenä.Niskavamman vuoksi ei musta ole pyöräilijäksi,mutta metsässä kuljen paljon ja sielläkin tulee hiki pintaan tosi herkästi 🙂

    Kateeksi käy toisten ihmisten joulufiilikset,multa on koko joulunappula hävyksissä jossain!nauttikaa te siitä,joilla se on 🙂

  4. Jouluiloa!

    Ihanalta kuulosti teidän konsertti-ilta.

    Jouluvalmistelut on jo tehty, huomenna kinkun ja kuusen hakuun ja illalla metsään mökin rauhaan.

    Täällä hyötyliikunnasta otetaan kaikki irti esikoisen kanssa ulkoillessa. Omat liikuntakerrat ovat liian harvinaisia. Kerrasto on päivän asu joka päivä, joten uusi on aina tarpeen.

    Rentouttavaa joulunaikaa!

  5. MInä se täällä käyn aina lukemassa blogiasi mut en oo saanu kommentoitua. Nyt oli hyvä syy 🙂

    Mukavan reipas tunnut olevan!

  6. No eihän tästä voi jäähä pois, kerrastoa tarvii aina! Ja näin hiihtokelien alkaessa kaapista loppuu puhtaat aika äkkiä jos ei pyykkikone laula usein.

    Eiköhän se pyörä korjaannu ammattilaisella, toivottavasti ei tule kalliiksi.

    Kivannäkösiä paketteja oletta saaneet aikaseksi. :o)

    Mulla on muuten jääny tänä jouluna käymättä kuuntelemassa joululauluja/konsertteja. Ehkä siitä syystä joulutunnelma on ollu vähän hakusessa? Ens vuona pittää siis olla vähän paremmin kartalla missä soitetaan ja mitä. Ja ennen kaikkea milloin, että pääsee mukaan. :o)

  7. Kerrastolle olisi käyttöä, en muistanut toivoa uutta joulupukilta.. 🙂

    Näppärän näköiset nuo kengänsuojukset, en ole tuollaisista aiemmin kuullutkaan. Silloin kun itse pyöräilin töihin, oli varpaat just ne jotka alkoi ensimmäisenä palelemaan (sormien jälkeen tietty :))

    Oikein ihanaa ja rentouttavaa joulua!

  8. Ylimääräinen lämpökerrasto tulisi enemmän kuin tarpeseen. Suunnitelmissa on lähteä alpeille ja sielä jos missä olisi saada kuivaa kerrastoa päälle, kun joka päivä on menossa. (Josko tällä kertaa olisi onnetar puolellani 😀 )

    Iskipä nyt taas itselle kova pyöräilyvimma. Viime kerrasta on vierähtänyt kohta 4kk, kun joku älyvapaa ihminen päätti varastaa rakkaan Jamesin kaupanpyörätelineestä. Ja uutta ei oo ollu varaa toistaiseksi hankkia… toivottavasti keväällä löytyis Jamesin korvaaja, vaikka James olikin paras kaveri mitä voi olla 😀

    Mutta tammikuussa ainakin pääsee sitten meikkaulukurssille ihmettelemään uusia juttuja 🙂

  9. Oi, just tollanen kerrasto ois shoppailu-listalla, tarpeeseen tulis.

    Ihana blogi, mukava lukea sun kivasti kirjoitettuja juttuja!

  10. Ah, lämpökerrasto. Tolle on ehdoton tarve! Tai no ei ehkä ihan vielä, vasta sitten, jos ilmat tästä nyt kylmenee.

    Toivottavasti Gary saadaan taas henkiin ja pääset reippaileen töihin. En kyl tykkää susta sit yhtään, jos oot into piukeena siellä joka aamu 😉

    Ihanaa joulua koko poppoolle!

  11. Kerrastoja tarvii aina!

    Ihanaa joulun aikaa ja rentouttavaa lomaa! Itsekin odottelen jo malttamattomana aattoa! Ensin ei meinannut tulla joulufiilistä lainkaan, mutta nyt parin päivän aikana onkin sitten tullut oikein kertarysäyksellä. 😉 Joulun aika on kyllä yksi vuoden parhaista ajoista. <3

  12. Ehdottomasti osallistun, tuommoinen olisi kyllä niiin kätevä kylmällä säällä laittaa ratsastuksen ajaksi päälle. Jos niitä kylmiä säitä nyt tulee, joulufiiliskin uupuu kun ei pakkasia oo ollunna yhtään : <

  13. Osallistun kisaan.

    Löysin blogin hiljattain. Erittäin piristävä blogi kaikkien ällömuoti- ja söpöstelysisustusblogien joukossa 🙂

  14. Huomenta ja joulutervehdys työpaikalta!2,5 tuntia ja pääsee nukkumaan ja joulurauhaan.Matilda on hauska nimi kerrastolle,se on myös 4,5 vuotiaan siskontytön nimi.Ulkona sataa vettä,eipä tarvitse hiihtää,mutta pyöräilyyn mitä mainioin talvi.Rakkaudellista joulunaikaa!

  15. Ite en päässyt tuonne konserttiin, mutta kantaatit 4-6 olis tarkoitus käydä loppiaisena kuuntelemassa 🙂 Ja ihana tuo kerrasto! Sellaisen kun sais niin johan kelpais ulkoilla (jos me nyt ikinä tänne Helsinkiin pakkasta saadaan)!

  16. Kerrastoa toivoin kovasti joulupaketin sisälle, mutta jäi saamatta. Nyyh! Eli mukana arvonnassa! Sulle Elina kiitos tästä mahtavasta blogista! Olen jo pidempään seuraillut hiljaisena, vaikka niin usein olen juoksulenkeillä miettinyt kiitollisena tätä sun blogia ja täältä saamaani motivaatiota. Täältä nimittäin sain kipinän juoksun uudelleen aloittamiseen. Mieskin innostui mun lisäkseni ja parisuhde kukoistaa ihan uudella tavalla näin puolen vuoden yhteisten juoksulenkkien jälkeen. Kiitos siis siitäkin! Et ehkä aavistakaan mihin kaikkeen tämän blogin kautta pystyt vaikuttamaan 😉 Oot naisena mun ihanne, oikeesti!

  17. Ihanan värinen minusta tuo kuvan kerrastokin. Osallistun arvontaan ja toivon, että tuollaiselle kerrastolle löytyy tulevana talvena käyttöä: lisää lunta ja pakkasta, kiitos! 😀 Mukavaa vuoden vaihdetta ja kiitos kivasta blogista! 🙂

  18. Kiitos.Kerrastolla olisi tarvetta.Olen saanut joulukuussa tietää omistavani hometalon ja olisi syytä ulkoilla paljon ja olla raikkaassa ulkoilmassa.Tulevaisuus musta aukko,kun yksinhuoltajaäiti korviaan myöten veloissa jo tämän talon takia ja nyt vielä hometta.Rahaa korjauksiin ei ole,joten ulos vaan homepakolaiseksi.P.S.TÄMÄ TARINA ON TOSI-

    TARINA EIKÄ MIKÄÄN SATUJUTTU.

  19. Olisipa kiva voittaa vastaavanlainen kerrasto..:) Ja toivon mukaan sitä luntakin tulisi, että pääsisi ulkoilemaan kipakkaan pakkaseen ja voiton kohdalle mahdollisesti osuessa voisi nauttia lämmöstä. 🙂

  20. Ihana kerrasto, tulisi tarpeeseen, joten mukana arvonnassa! Itsekin tekisi kovasti mieli yrittää talvipyöräilyä. Vielä en ole sitä harrastanut, mutta ehkä saan joskus nastarenkaat hankittua..

  21. Aina on käyttöä kerrastolle, jos vaikka pakkaset vielä tulevat:) Pyöräilyä en talvisin harrasta. Hyvää Uutta Vuotta kaikille lukijoille.

  22. osallistun tottakai niin lämmin ja tarpeellinen olis kyllä min ottaisin ja päälleni laitan jos voitan on niin ihanan värinen tossa kuvassa

  23. kylläpäs on ihan makean näköinen kerrasto olis siinä emälle ilon aihe jos nyt kerrankin tärppäis tiiä vaikka tulis iloiseksi jään odottelemaan kerrastoa. oikein paljon kaikkea hyvää ja onnellista uutta vuotta vaan sinne kaikille.

  24. Ehdottomasti lämmin kerrasto ois poikaa kylmissä suomen säissä,nyt on ollut ihanan lauhaa ilmaa,mutta kovilla pakkasilla en menisi ulos ikinä ilman tätä kerrastoa.

  25. Tuollaiset kenkien tuulisuojat olisivat näppärät. Kun tekee sisätöitä, talvikengät ovat päivällä liian kuumat, mutta toisaalta taas jos kulkisi töihin pyörällä, olisivat kesäkengät liian kylmät pyöräilyyn.

  26. Ois muuten ihana tuo kerrasto, olen niin kova palelelman että tulisi kyllä kovaan käyttöön mulla.

    Siis tuo väri on ihan valtavan nätti:)

    Tykkään ulkoilla ja liikkua paljon luonnossa patikoiden ja tuo olisi tosi iaha niilläkin reissuilla.

    Nyt on metsässäkin mukavaa patikoida kun ei ole lunta:)

  27. Kerrastoja tarvitsee aina. Ei talvella muuten tarkene ulkoilla. Ja koiran kanssa on pakko.

    Olen joskus itsekin talvipyöräillyt, mutta kun ilman nastoja painoin menemään, pari kunnin kaatumista, murtuneita luita ja kolahtanut ylpeys sai luopumaan siitä ilosta :/

  28. Kelpaisi tänne, niin äidilleni saisin antaa, sillä hän tarvitsee aina lämpöisiä vaatteita, sillä hänen työpaikkansa ei ole mistään lämpöisimmästä päästä.

  29. Kerrastot on parhautta, mutta en ole vaan vuosiin saanut hommattua sellaista itselleni. Tosin tänä talvena ei ole vielä tarvinnutkaan. 🙂

    Ihanaa joululoman jatkoa!

  30. Pääseeköhän sitä hiihtämään tänä talvena?Kyllä varmaan,vaikka lyhyeksi kausi silti jää..olisipa se vähäkin kausi mukava hiihdellä kun olisi uusi mukava asu päällä…Hyvää uutta Vuotta!

  31. Ihanaa, kun joku muukin kuin minä arvostaa kerrastoa. Jos meitä kerrastofaneja ei olisi, niin niiden valmistus lakkaisi vähitellen. Olet muuten onnen tyttö, kun sinulla on mies, joka korjaa pyörääsi. Minulla on pyörä, mutta ei miestä. Pyörä on aina rikki ja korjaamossa korjauttaminen tulee kalliiksi ja vie aikaa! Hyvää uutta vuotta sinulle ja nauti kerrastosta ja pyöräilystä!

  32. Ai hitsi, toi olis ihan huippu!!!

    Ajattelin tänä talvena aloittaa vuosien jälkeen lapsuuden kilpa-harrastukseni eli hiihtämisen, ja se vaatii kunnollisen kerraston.

  33. Kertakaikkiaan ihanaa olis voittaa kerrasto ja minua ei haittaa vaikka väri olisi tuo pinkki olen nimittäin pinkin ystävä..edellisen kerraston ostosta onkin jo aikaa ..nuhriintuu niin herkästi muiden vaatteiden alla ..joten odottaisin ilomielin tuollaista pakettia tulemann kotiini..jos ei tulemas ..silti bloggaajalle hyvää ja antoisaa uutta vuotta 2012

  34. Oispa ihanan värinen tuokin pinkki kerrasto. Heitin keväällä uuniin palamaan vanhan kerrastoni, oli niiiiiiiiiin loppuun käytetty kuin vaate vain olla voi 🙂 Nyt sitten tarviis uuden….

  35. Entistä pitänyt jo niin kauan että on ihan ripsaantunut, mutta kun on ollut niin ihana ja lämmin. Nyt olis aika uudelle, kun pakkaset tulossa ja pääsee hiihtelee, luistelee ja laskettelee sekä tietysi lenkit koiran kanssa.

    Eli mukaan arvontaan.

  36. Mukava blogi, joka panee miettimään, että vois itsekkin harrastaa enemmän liikuntaa. Nakkasin juuri pois 8 vuotta vanhan, täysin palvelleen rukkakerrastoni. Uudelle kerrastolle olisi nyt tarvetta ja värillä ei todellakaan ole väliä.

  37. Sain joululahjaksi ihanan bambukerraston, mutta toinenkin kerrasto tulisi tarpeeseen, koska ulkoilen koirien kanssa säässä kuin säässä – ja palelen herkästi.

  38. Olisipa soma olla ihan oma tällainen lämmin kerrasto kun ympäri vuoden pyöräilen. Muutenkin liikun ja ulkoilen säässä kuin säässä. Uutta intoa ja iloa uuden vuoden ulkoiluihin. 😀

  39. Tämä tulisi tarpeeseen. Asunnossani on viileää vaikkei nyt kylmää olekaan ollut, ainakaan viime talveen verrattuna. Kerrasto olisi myös kätevä ulkoillessa. Entisen kerraston heitin reikäisenä ja loppuun käytettynä roskiin.

  40. Suomen talvi on yleensä aivan ihana valkoisine hankineen, toivottavasti vielä saadaan paljon lunta, mutta tällaisena vilukissana ulos meneminen on jokseenkin vaikeaa, kun pitää pukea kerrosta jos toista kun ei ole tuommoista kunnon kerrastoa! Josko joulukilotkin saisi sulatettua polulla jos olisi lämpöstä päällä!

  41. Minä vilukissa-rukka tarvitsisin tuollaisen lämpäisen kerraston tällaisena lauhana talvenakin. Kun käyn uimassa, olisi sen jälkeen lämmin vaatekerta tarpeen, kun lähden hallilta bussipysäkille värjöttelemään.

  42. harrastan pyöräilyä, tuo kerrasto olisi todella mainio siinä hommassa. on niin hankala osata pukeutua oikein ettei tulisi vilu eikä hiki.

  43. Tosi hyvä kerrasta ulkoiluun.Suosittelen.Näitä vain saisi olla useampi/henkilö: yksi puhtaana kaapissa,yksi käytössä ja yksi pesun jälkeen kuivumassa. Sillä meitä aktiivisesti liikkuvia henkilöitä on paljon ja tämä kerrasto täytyy pestä heti käytön jälkeen (eli käytännössä päivittäin).

    Haluan osallistua arvontaa. Ihan väri – juuri lempivärini.

    Hei, liikkukaa paljon: se ei maksa mitään (suhteessa siihen kun tuntuu kaikki maksut/verot/yms. nousevan ensi vuona)Liikunta (kävely,juoksu,lenkkeily) on tosiaankin ilmaista = panet rahaa pankkiin !

    Hyvää ja liikunnallista Uutta Vuotta 2012.

  44. Hyvää lomaa, itse olen töissä. Kiva että joku pyöräilee näin pimeäänkin vuodenaikaan, itse odottelen valoisempia aikoja. Nyt tässä pimeydessä opettelen itse hulaamaan painavalla hularenkaalla, nyt jo viikon jälkeen sujuu, alussa ei ollut heti tekniikka kohdillaa…

  45. Kyllä se nyt vaan niin on, että liikunnan ilo on pitkälti kiinni kunnon varusteista, ei sitä oikein voi kiistää… Kunnollinen kerrasto ulkovaatteiden alla on Suomen ilmastossa ulkoillessa ihan must-juttu! Mukana arvonnassa siis ja peukut pystyssä!

  46. sana kerrasto toi ensin mieleen jotain ihan muuta kuin kuvan ihanan asun! ai niitä on nykyään tuommoisinakin…Kun en koskaan voita mitään, pakko mennä ostoksille.

    Kenkäsuojat olikin kätevät, moderni toteutus kalosseista!

  47. Tottakai osallistun arvontaan. Erittäin tarpeellinen näillä viimoilla ja sateilla. Koiria on ulkoilutettava kelillä kuin kelillä.

  48. En oikeastaan ollenkaan ulkoile talviaikaan. Olen niin totaalinen vilukissa, että juoksen autosta työpaikalle/kotiin/markettiin ja odotan niitä keväisiä lämpimiä kelejä. Todennäköisesti homman ongelma on pukeutumiskysymys. Lapsuuden kerrastokokemuksien (70-luvulla) kauhusta en ole ostanut näitä uusiakaan tuotteita.

  49. Kuulostaa ja näyttäkin hyvältä! Lunta vaan saisi tulla niin pääsisi hiihtämään ja kokeilemaan kerrastoa! Tulisi kyllä tarpeeseen jos voittaisin…

  50. Joudun ulkoilemaan todella paljon lasteni kanssa koska huoneistoni ilmanvaihto on retuperällä.Tommoisella olis siis käyttöä.Kiva blogi btw. Toivottavasti saat pyöräsi kuntoon!

  51. Olisipa kiva voittaa tuo, osallistun ehdottomasti 🙂 Toivun parhaillaan kotosalla joulusta ja valmistaudun juhlistamaan uutta vuotta, vähän hidastaa menoa kyllä päälle iskenyt flunssa..

  52. Ihanaa vuotta 2012 kaikille!

    Kerrasto jos oiskin uusi,

    oisin niinkuin joulukuusi,

    kimmeltäisin öin ja illoin,

    lenkillä jos en ois silloin.

    (Auts, kinkku tukkii runosuonta..)

  53. Lämpö kelpaisi tälle vilukissalle! 🙂

    Kun hyvin pukeutuu, pärjää säällä kuin säällä, ja mukavampihan sitä on harrastaa kun on kunnon varusteet.

    Hyvää alkavaa vuotta 2012!

  54. Kerrasto on pitänyt hankkia, mutta nyt tänä talvena se tulee ehdottomaksi hankinnaksi kun talvella täytyy noiden lasten kanssa lähteä ulos. Tietysti jos tänne Etelä-Suomeen tulisi ensin se lumikin, mutta vähän sellaistahan on lupailtu nyt tammikuussa. Toivottavasti ennuste pitää paikkansa!:)

    -Supu-

    suvi.seppanen@hotmail.com

  55. kyllä minullekin kelpaisi vaikka tuollainen kuin kuvassa. Usein kerrastot on tylsiä mustia, värikkämpi olisi kiva, vaikkei se tosiaan mihinkään muiden vaatteiden alta näykään. 🙂

  56. ikiliikkujalla on aina käyttöä lämpökerrastolle. Blogiasi on oikein kiva lukea! Mukavaa alkavaa uutta vuotta sinulle!

  57. Hei!

    Arvontasivujen kautta tänne eksyin, mutta tykästyin kyllä blogiin. Ehkä tulen vielä uudestaankin 😉

    Onnellista vuotta 2012!

  58. Onpas mukava palkinto kyseessä. Tarvetta tuollaiselle olisi, kun en ole raaskinut kunnollista kerrastoa ostaa. Mukana ollaan siis!

  59. Uudelle kerrastolle olisi kyllä käyttöä, sillä olen aloittanut taas liikunnan harrastamisen pitkän sairausloman jälkeen. Tavoitteena olisi olla ensi vuonna samaan aikaan -10kg hoikempi ja terveempi ihminen 🙂

  60. Tämmöinen paleleva mummo pitäisi kovasti kunnon kerrastosta.

    Mistä niitä pyöräilyjalkineiden suojia saa? Siinä olisi miehelleni oiva juttu, hän kun on pyöräilyhullu.

    Lystiä liikuntaa sinulle. Hyvää uutta vuotta.

  61. Osallistun myös arvontaan. koko perhe liikkuu aktiivisesti huvikseen ja tosissaan kilpaillen, joten kerrastoja kuluu (erilaisia hiihtoja kisataan…)

  62. Ihana asu laskettelemaan! Muistan kuinka itsella aina lapsena oli laadukkaita ulkoiluasuja ja kerrastoja niiden alle, mutta nykyisin opiskelijana on harvemmin rahaa panostaa vastaavaan.

  63. … on tuokin väri. Ulkoilen paljon ja talvella kerrospukeutuminen on hyödyllinen tapa. Tykkään sitäpaitsi väreistä :). Muutenkin paras materiaali suoraan ihoa vasten on joku pehmeä ja hengittävä kangas.

  64. Lämpöiselle kerrastolle olisi tarvetta. Viimetalven Alesta ostettu, mikälie halpis kerrasto ei kestänyt edes viimetalven kulutusta ja tämän vuoden pakkasia odottelen kauhulla kun kerrasto on vielä kaupassa.

  65. Täällä luin blogista on kiva lukea.

    Tietysti osallistun kerraston arvontaan ja tarvitsen kerrastopukua aina ulkoiluun ei tule hikiä tai herkästi kylmän tuntua,niin kelpaa ksikkeen menoon ulkoiluharrastuksiin. Vanha kerrastopukuni jää vähän S kokoa pieni.

    Näin Prsima-kaupasta Rukka-kerrastoa on pesusta nopea kuivua on hyvä juttu ja hinta on hieman korkeaa laadun takia,väriä ei väliä,mutta tykkään tummista väristä ja pinkistä ihan ok riippuu sopivaa kokoa löytyy. Iloista Uutta Vuotta 2012 Evitan toimitukselle!

  66. Kirjoitin juuri ja kirjoitusvirheeni tuli tarkoitin kerrasto kelpaa kaikkeen menoon ulkoiluharrastuksiin.Osallistun kerrasto-arvontaan! Kiitos.

  67. Kerrastoa on pitänytkin ostaa jo pitkän aikaa, mutta lapsen hankinnat ovat olleet etusijalla. Tämä asu vaikuttaisi kelvolliselta, täytyypä alkaa taas kerran säästämään 🙂

  68. Hei ihan valtavan kaunis väri kerrastossa haluaisin tuon päälleni tulisi varmaankin ihan kepeän hehkeä ja sadunomainen olo:)

    Rakastan värejä ja tuo on kyllä yliveto alusasuna tuon kun vetäsee päällee jo on mukavaa lenkeillä viileämmässäkin säässä.

    Itselläni on aika huono verenkierto joten palelen ihan aina unelmoin tässä koneeni äärellä miten tuo lämmittäisi ihanasti.

    Toivon totisesti ettää saan pian pukeutua tuohon kaunottareen.

  69. Ei ole näillä keleillä paljon kerrastolle ollut tarvetta mutta eiköhän tässä vielä pääse sellaisenkin pukemaan! Tuntuu että aina vaan palelee oli yllä mitä hyvänsä, joten lämmin kerrasto olisi minulle tarpeen.

  70. Ihanan lämpöisen näköinen kerrasto. Kyllä kelpaisi pukea päälle tai tässä tapauksessa alle, kun lähtee kissan kanssa ulos.

  71. Söpö kerrasto, karmean värinen tosin, mutta tulis kyllä käyttöön talvella. Eipä blogista sen enempää sanottavaa, turhan mainostavaa mutta ihan kivaa luettavaa. Kerrasto vaikuttaa lämpimältä ja mukavalta, väri vain saisi olla joko purppura tai musta.

  72. Täytyy kättelyssä todeta että nyt on laatukerrasto voittona ja väri mitä upein.

    Talviliikuntalajit on lähellä sydäntäni.

    Rukka-kerrastohan on mitä parhain pitää ihon kuivana eikä vilu pääse näin ollen yllättämään.

    Päivitystä pitäisi saada tuo vanha kerrasto on jo hieman kulahtanut.

    Tässä on suunnitteilla reissua missä kerrastolle taatusti olisi käyttöä voisi vuorotella tuon vanhan kanssa.

    Tuon kun päälleen pukee tulee ihanat fiilikset ja ihan tyttömäinen olo.

  73. Hyvää uutta vuotta!

    Tämähän sopisi mukavasti synttärilahjaksi mulle 🙂 WINKWINK 😀

    Kerrasto lämmittäisi mukavasti ku on niin kylmä talo meillä…

  74. Pakkasta paukkuvaa on luvassa,

    istua ei voi aina lämpimässä tuvassa.

    Koirien kanssa ulos mennään säällä kun säällä

    mukavahan ulkona on kun on lämpimät vaateet päällä.

  75. Tervehdys kuin tuulahdus tuolta raikkaasta aamusta,lunta maassa sen verta että oli valkeaa.

    Kiva juosta kun ei vesi lätissyt jalanalla.

    Rakastan näitä raikkaita aamuja on mukavaa kun on aikaa ja ehtii aamusta ulos.

    Aamupäivällä tehdyt lenkit vaikuttavar niin positiivisella tavalla aineenvaihduntaan kehossa.

    Endorfiinit ah ihanaa niitä minäkin rakastan se on niin valtavan upeeta se hyvä olotila.

    Nostaisin hattua sinulle jos minulla sellainen olisi:)

    Olet niin energinen ja positiivinen tykkään piipahdella blogiasi lukemassa,en ole tohtinut juurikaan osallistua,tulee noita kirjoitusvirheitä ja siitähän se riemu usein revitään negatiivisessä mielessä.

    Nyt nyt on pakko sillä minäkin tahtoisin tuon kauniin värisen ja hyvälaatuisen kerraston aamulenkkikaverikseni.

  76. Hei taatusti tohon sähköpostiin tuli yks p liikaa anteeks tässä nyt oikea

    Tajuttoman kaunis väri

    Kirjoittanut *RAKASTAN RUKKAA * (ei varmistettu) Pe, 2011-12-30 23:28.

    Täytyy kättelyssä todeta että nyt on laatukerrasto voittona ja väri mitä upein.

    Talviliikuntalajit on lähellä sydäntäni.

    Rukka-kerrastohan on mitä parhain pitää ihon kuivana eikä vilu pääse näin ollen yllättämään.

    Päivitystä pitäisi saada tuo vanha kerrasto on jo hieman kulahtanut.

    Tässä on suunnitteilla reissua missä kerrastolle taatusti olisi käyttöä voisi vuorotella tuon vanhan kanssa.

    Tuon kun päälleen pukee tulee ihanat fiilikset ja ihan tyttömäinen olo.

  77. Futarin paras varuste talviharjoittelukaudella on kunnon tekninen alusasu, varsinkin kun harkkojen jälkeen pitää vielä pyöräillä kotiin. Käyttöä siis olisi, JOS väri on joku muu kuin toi pinkki, se on ehkä vähän ulkona omalta mukavuusalueelta, vaikka eihän se näkyviin jää….

  78. Noiden pyöräilykenkien suojusten funktiota en oikein ymmärrä, mutta sitäkin paremmin kunnon kerraston merkityksen kaikenlaisessa liikunnassa. Mukana arvonnassa siis..

  79. Lämpimälle kerrastolle olisi kyllä tarvetta. Pyöräilen kesät talvet töihin ja oikea pukeutuminen on kaiken a ja o.. ja nastarengas pyörässä. 🙂

  80. Miten ihmeellä jaksat ja ehdit hoidella kotia pikkuisia tyttöjä ja harrastaa liikuntaa ?

    Toisaalta kun ulkoilmaliikunta antaa puhtia kaikkeen muuhun.

    Kivat nuo kenkien sadesuojat tiedän kokemuksesta että sateella pyöräillessä juuri jalat kastuu ikävästi joten hyvä keksintö.

    Kerrasto on ihan mahtava merkkiä ja väriä myöden.

    Eipä ole juuri onnetar ollut kilpailuissa otollinen joten josko nyt tekisi poikkeuksen.

    Olisi vuoden ensimmäinen ja viimeinen voittoni:)

    Ens vuonna sitten uudet kujeet ja Hyvää tulevaa vuotta kaikille !

  81. Aivan ihana kerrasto! Kyllä tuo päällä kelpaisi lasten kanssa peuhata ulkona kylmemmilläkin säillä, tosin jotain tuonkin päälle ois hyvä pukea =) Ihanata Uutta vuotta 2012!!!!

  82. No nyt pitäs tärpätä tännekin päin niin vietävän nätti kerrasto ai että toi ois just nappi lahja säästyisin miettimiseltä.

    Hei laitathan sen mulle, jookosta joo?

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *