Angstipäivä

Päätin eilen, että hommaan NYT sateen pitävät pyöräilyvaatteet, maksoi mitä maksoi. Lähdin kiertämään kauppoja toiveikkaana, mutta palasin kotiin väsyneenä ja lannistuneena. Partioaitasta olisi löytynyt, mutta asulle olisi tullut hintaa reilusti päälle 500 euroa, niin jätin ostamatta. Viisihenkisenä perheenä viissataselle on tärkeämpääkin käyttöä. Kotiin tultuani googlettelin kaiken maailman pyöräilytarvikesivustot ja saalis jäi edelleenkin aika heikoksi. Että voi olla vaikeaa. Mun olis pakko saada se asu, tai vähintäänkin housut, nyt. Pyöräilin tänään kotiin töistä ensimmäistä kertaa tälle viikolle! Alkuun oli kuivaa, mutta puolessa välissä matkaa rupesi satamaan kaatamalla vettä ja kastuin taas ihan läpimäräksi. Murr. Puhelin taisi saada osansa sateesta, koska teki äkkikuoleman ja yhtä nopean henkiinheräämisen kotiin palattua. Voi kiukku! Oon tehnyt facebookiin joulukalenteria kuvista ja tälle päivälle postasin oman angstinaaman. Tässä teille sama.

Alan olla niin joulun ja joululoman tarpeessa. Vielä pitäisi jaksaa reilu viikko putkeen töitä. Sitten.

 

4 thoughts on “Angstipäivä”

  1. Hei,meet heti joulun jälkeen katteleen alesta sitä pukua! Jospa sitten onnistuis. Sä todella tarviit sen puvun, vilustutat vielä ittes tota menoo! Mut aika sissi oot…:)

    Juliet

  2. Juliet: Niin tarviin. Hyvä idea nuo alet. Taidan silloin käydä ihan tosissaan etsimässä.

    Suvi: No nyt näet taas. 🙂 Nuo sateen pitävät asut/puvut on ihan jäätävän hintaisia. Halvimmat tarkoitukseen sopivat maksoi 150 e. Huh huh.

    Tanja: Niin tarviin. Vitsi kun kukaan ei tarjoudu. 😀

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *